Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias dovanas dovanojate savo vyrams?

QUOTE(nitta @ 2007 01 26, 13:14)
O ar žinot, kaip įdomiai padovanoti pinigus? Pvz.: Paimat kelis vienodus banknotus (gali būti po 10, 20, 50 Lt, priklauso nuo to, kiek planuojat dovanoti pinigų). Pirmą banknotą padedat nesulankstytą, o kitus užlenkiat taip, kad matytųsi tik nulis, ir dedat po vieną prie pirmo taip, kad pirmojo matytųsi abu skaičiai. Taip galima iš 60Lt nulipdyti milijoną. Tada visą šitą grožį geriausia įdėti į nuotraukų rėmelį (na, kad neišsibarstytų). Net neįsivaizduoju, ar supratot, ką aš čia norėjau paaiškinti....  g.gif  Sunku žodžiais nuaiškinti, reikia parodyti....  mirksiukas.gif

nu neblogai, gal ir pravers kada mirksiukas.gif
Atsakyti
Artimiausiu metu vyrui ketinu padovanoti gerąąąąą parą laiko virtuvėje su vaiku, pripilsiu kaip pelenei dar puodą žirnių su pelenais, kad iki man grįžtant būtų atskirti tongue.gif ir dar valgis garuotų ant stalo, pvz cepelinai rolleyes.gif Nes kai vis gauni tokių "dovanų", norisi taip pat nelikti skolingai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2007 01 27, 15:18)
Artimiausiu metu vyrui ketinu padovanoti gerąąąąą parą laiko virtuvėje su vaiku, pripilsiu kaip pelenei dar puodą žirnių su pelenais, kad iki man grįžtant būtų atskirti  tongue.gif  ir dar valgis garuotų ant stalo, pvz cepelinai  rolleyes.gif Nes kai vis gauni tokių "dovanų", norisi taip pat nelikti skolingai  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif manau apsidziaugtu kaip lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi kaip man patinka dovanos, jas gauti ir dovanoti... biggrin.gif Bet kai reikia sugalvoti ką padovanoti vyrui, tai suku galvą ilgai. Va moterims tai pilna dovanų, o vyrams, kažkaip ne tiek. Galm kad jiems mažiau visko ir reikia... smile.gif Šiaip dovanoju kvepalus, piniginę, laikrodį. Kai dar draugavom dovanojau nuotraukas rėmeliuose, rankinę. Na visos dovanos standartinės. smile.gif
Atsakyti
Oi mergaitės kiek idėjų thumbup.gif
Gal ir tikrai reikia dovanoti ne daiktą, o kokį nors nuotykį g.gif
Bus smagu abiems biggrin.gif
Atsakyti
Ilgai sukau galvą, ką brangiausiajam įteikti Valentino dienos proga,,,Niekada neturėjau tokių santykių, kad reiktų ką nors dovanoti. Ką tik išgyvenau Kalėdas - krepšelyje atsidūrė šortukai kalėdiniais motyvais ir man patinkantys kvepalai (patiko ir jam). Bėda ta, kad apsipirkti viena niekada neinu ir lieka tik Internetas. Valentino dienai užsakiau marškinėlius su savo sugalvotu užrašu.
Dovanas mėgstu praktiškas, bet skirtas individualiam naudojimui. Gimtadieniui planuoju laikrodį ar grandinėlę ant rankos. Tokių daiktų niekada ne per daug. Be to, jei mano vyras būtų lietuvis ir iš tos pačios kultūros, būtų daug lengviau, o dabar tikrai jaučiuosi kartais lyg jis iš Marso, aš iš Veneros ax.gif
Ir dar - kai paklausiu draugių, ką dovanoti - sako save su gražiais apatiniais...Tik kažkodėl nemanau kad čia gali būti dovana - jis turi mane kas dieną blush2.gif
Ar kas nors esate dovanoję save? Na pvz siurprizas iš dežėje po eglute? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 01 18, 13:46)
Kalėdom gera dovana šiltas chalatas smile.gif

Va va, tikrai thumbup.gif Abu su vyru siemet per kaledas nuo tevu gavom po chalata, tikrai miela dovana ax.gif
Atsakyti
uoj,as tai visko prisigalvoju.. blush2.gif
1.dovanoju daug visokiu savo kurtu dalyku-jau sienos mano paveikslais nukabinetos..
2.dar ka nors silto ir jaukaus-veltinio slepetes ir megstamu saldumynu
3.bilietai bilietukai..nekomercinis kinas,koncertukai po vasros dangum..
4.praktiski dalykai-laikrodis,kaklaraisciai.sketis
5.trumpute kelione.kad ir prie juros.bet labai netiketai wink.gif
6.smulkios dovanytes,jei kur isvyksta be manes,kad prisimintu smile.gif

ir cia turbut tik puse mano dovaneliu.as jas labai megstu.ir dovanoti ,ir gauti.ir pakuoti ypatingai.ir dar geles..daug svieziu geliu.kad ir lauko. wub.gif
sekmes berenkant dovanas smile.gif
Atsakyti
Vyrams reikia dovanoti technika! Niekada neprasausite pro sali. Kadangi as bobike prie technikos-tai dar neteko diedulio nuvilti ax.gif Jei technikoje nesigaudote-tai tiks ir kilogramas batareiku ar 100 vnt. prailginimo kabeliu (geru dalyku niekada nebuna per daug) thumbup.gif . Maniskis nevertina skuduru ir visokiu ten romantisku bezdechlusku...del ju dazniausiai tik moterys(bet ne as tongue.gif ) alpsta.
Dar vyrams patinka zaislai. Jei finansines galimybes leidzia-padovanokite stalo futbola ar mini biliarda, golfa (ne masina bigsmile.gif ), dartus...ir pan.
Sekmes apipilant savo brangiuosius dovanomis.
Atsakyti
As paskutine dovana padovanojau skrinute, o viduj rastelis: idedam dalele meiles nuo manes ir dukrytes wub.gif (ar kazkaip panasiai)
O siaip is sex parduotuves koks zaisliukas visada pravers tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sensi @ 2007 01 18, 11:16)
Sveikos  4u.gif
Na, būna švenčių kaip tyčia kai ir vyrams reikia kažką padovanoti...  biggrin.gif Man pvz tokios šventės didžiausia kankynė, nes pora savaičių prieš prasideda stresas tipo "ką šį kart padovanoti...?" Norisi pataikyti, bet įkyriai mintis lenda, kad "Jis gi viską turi". O gal ne viską, tik aš nepakankamai pastabi?  g.gif  Ar mano fantazija nelabai laki?  verysad.gif  Pasipasakokite, ką dovanojate/ planuojat dovanoti savo vyrams ir draugams per tokias rimtesnes šventes kaip gimtadieniai, jubiliejai, Kalėdos?
Ačiū  4u.gif

zalgirio suvenyrus,bilietus i krepsini,marskinelius su dukru foto
Papildyta:
QUOTE(Jadziūnė @ 2007 01 27, 15:18)
Artimiausiu metu vyrui ketinu padovanoti gerąąąąą parą laiko virtuvėje su vaiku, pripilsiu kaip pelenei dar puodą žirnių su pelenais, kad iki man grįžtant būtų atskirti  tongue.gif  ir dar valgis garuotų ant stalo, pvz cepelinai  rolleyes.gif Nes kai vis gauni tokių "dovanų", norisi taip pat nelikti skolingai  biggrin.gif

o gal jums vertetu abiems pasikalbet apie tokias dovanas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kolekcionierė: 26 kovo 2008 - 15:54
maiselius batams su inicialais.. cia jeigu kas nors daug keliauja..
Atsakyti