Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias dovanas dovanojate savo vyrams?

Aš paskutinį sykį spoilerį padovanojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saules @ 2008 03 26, 18:36)
Aš paskutinį sykį spoilerį padovanojau smile.gif

Tik tiek jusu vyras vertas? Paprasto spoilerio?
Cia spoileris kokia meno vertybe? Ko gero turi didele isliekamaja verte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 03 26, 16:40)
Tik tiek jusu vyras vertas? Paprasto spoilerio?
Cia spoileris kokia meno vertybe? Ko gero turi didele isliekamaja verte smile.gif

prieš tai mašiną dovanojau, o spoilerį poto smile.gif dabar lietnikus renku smile.gif
Na žiūrint kas kaip meną supranta smile.gif dėl išliekamos vertės nežinau, bet kad pradinę vertę turi tai jau tikrai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saules @ 2008 03 26, 18:47)
prieš tai mašiną dovanojau, o spoilerį poto smile.gif dabar lietnikus renku smile.gif
Na žiūrint kas kaip meną supranta smile.gif dėl išliekamos vertės nežinau, bet kad pradinę vertę turi tai jau tikrai  bigsmile.gif

Tai jusu vyras gal alfonsas? smile.gif Nesugeba pats uzsidirbti automobiliui, spoileriui ir lietnykams? Ar jis jei spoilerio nepadovanosite, bijote, kad pabegs?

Na ir kaip pakito automobilio pridetine verte, kai spoileri uzdejot? Pora pridetiniu kg dasidejo ar aerodinamines automobilio savybes pagerejo smile.gif o gal minsciau vaziuoja? Nelabai suprantu kam siais laikais spoileriai reikalingi, cia tipo tiuningas? smile.gif
Nejau salone naujos auto su spoileriu ir lietnykais neiperkat, kad viska po biski perkate? Nepamirskite dar zemo profilio padangu uzpikrti prie lietu ratu smile.gif

Apsvieskite prasau forumo dalyvius, ir mane tame tarpe, kaip jus suprantate mena, t.y. spoilerius, lietnikus, ju isliekamaja verte ir tokias investicijas i mena smile.gif Butu smalsu suzinoti smile.gif
Atsakyti
Save happybday.gif Bet ne bet kaip bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manto mama @ 2008 03 26, 20:21)
Save happybday.gif Bet ne bet kaip bigsmile.gif

Nemanot, kad jusu vyrui automobilio spoileris labiau patiktu smile.gif
Be to jis turetu ir pridetine verte smile.gif ha ha ha smile.gif
Atsakyti
Materialistas lotuliukas.gif
Atsakyti
va dabar visi zinos kokia nauja fraze ismoko tadas - pridetine verte. vartoja kur reik ir kur nereik.
Atsakyti
nieko nedovanoju..
ka reikia pats nusiperka..
baliona galiu pripust jei nori.. nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 03 26, 19:55)
nieko nedovanoju..
ka reikia pats nusiperka..
baliona galiu pripust jei nori.. nail.gif

Netikiu nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Manto mama @ 2008 03 26, 19:15)

doh.gif nu va sakyk tiesa biggrin.gif
rimtai..as jum sakau..draugaujant gavo mano nuotrauka su remeliu..ir vsio g.gif
o ka dovanot?? nu trusiku nuperku kartais bigsmile.gif ai kvepalu uzsakau..a cia dovanos?? g.gif
ka jiems dovanot?? g.gif
motina gyvenima padovanojo..a toliau patys tegu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 03 26, 20:21)
doh.gif nu va sakyk tiesa biggrin.gif
rimtai..as jum sakau..draugaujant gavo mano nuotrauka su remeliu..ir vsio g.gif
o ka dovanot?? nu trusiku nuperku kartais bigsmile.gif ai kvepalu uzsakau..a cia dovanos??  g.gif
ka jiems dovanot?? g.gif
motina gyvenima padovanojo..a toliau patys tegu lotuliukas.gif

ko taip neidomiai?Juk kai jauti siltus jausmus zmogui,tai nori ji kazkaip pradziugint 4u.gif
Atsakyti