Dabar zinosiu ko klaust, o el kvapo pamatysim
QUOTE(Agnele @ 2007 01 20, 09:43)
dekui, pabandys iu, bet kai parduotuvej paklausiau butent jeronimo, nezinojo kaip jis atrodo
Tik nesiteirauk "Jeronomo"
QUOTE(@asta @ 2007 01 20, 13:08)
Tik nesiteirauk "Jeronomo"
gali likt neuprasta,čia liaudiškas pavadinomas,prašyk kvapniosios Pelargonijos,įdėmiai apžiūrėk nuotraukose,kaip jos atrodo.Jų išskirtinis bruožas-tai kvapas ir stipriai karpyti lapai 
tai jau supratau, kad niekas su jeronimu man nepagelbetu parduotuvej
Dekui visoms uz info
QUOTE(Agnele @ 2007 01 22, 14:31)
tai jau supratau, kad niekas su jeronimu man nepagelbetu parduotuvej
Dekui visoms uz info
Dekui visoms uz info
Sveika,
mano teta augina jaronima, didelis, senas jau. Tai jei nori, paklausiu gal gales atlauzti sakele.
Mano mama ir pasisodino si augaliuka
Is bendradarbes atsinese
na kvapas tikrai yra specifinis bet jei nelieti tai jo beveik ir nesijaucia
QUOTE(kiri111 @ 2007 01 22, 14:44)
Sveika,
mano teta augina jaronima, didelis, senas jau. Tai jei nori, paklausiu gal gales atlauzti sakele.
Butu visai faina
QUOTE(Agnele @ 2007 01 27, 13:31)
Paklausiau, sake, duot tikrai duos.
QUOTE(kiri111 @ 2007 01 27, 13:48)
Paklausiau, sake, duot tikrai duos.
Bet dabar jinai sako, kad neprigis, reik laukt pavasario.
Ar lauksi, ar rizikuosi? 
Gal biski palaukti?
Aš taip pat norėčiau šios gėlytės
O man si gele kvepia.. bet tik yra tokia problema, kiekviena pavasari as pasisodinu maza sakeke, per vasara ji graziai uzauga,apie 0,5m. na, o per ziema istysta, pasidaro ne tokia grazi, tad pavasari vel lauzau sakeles ir vel auginu naujas tik kokias 6
. Bijau, kad neprigis, o paskui ir ismest gaila, ir atiduot nera kam.. Gal kas galit patart, ka man daryt, kad ji per ziema isliktu grazi?
QUOTE(VUL @ 2007 01 18, 14:13)
Taip vadinama kvapioji pelargonija(pelargonium graveolens).
Kiek zinau kvapnioji palergonija ir jeronimas - du skirtingi augalai. Auginu jeronimus, turiu ne viena. Tikrai gydo ir ausu skausma, ir sloga, kvapas nera bjaurus. Grazi, vesli gele