Įkraunama...
Įkraunama...

Jeronimas

Vat as ir perskaiciau visa temele ir atgaminau mociutes auginama Jeronima ir tikrai tai jokia palergonija schmoll.gif
Nes jo ir lapeliai tokie siurkstus ir niekuo jis man nepanasus i palergonijas rolleyes.gif
O gal Smurfiuk galetumet to tikrojo senojo jeronimo sakele parduoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zina-vėžys @ 2008 09 19, 14:19)
O man si gele kvepia.. bet tik yra tokia problema, kiekviena pavasari as pasisodinu maza sakeke, per vasara ji graziai uzauga,apie 0,5m. na, o per ziema istysta, pasidaro ne tokia grazi, tad pavasari vel lauzau sakeles ir vel auginu naujas tik kokias 6 biggrin.gif . Bijau, kad neprigis, o paskui ir ismest gaila, ir atiduot nera kam.. Gal kas galit patart, ka man daryt, kad ji per ziema isliktu grazi?

Man visa taip pat vyksta ziemos metu. Kai istysta jeronimo virsunes, as paprasciausia jas nukerpu ir toliau man grazus krumelis lieka. Tas virsuneles ziema ismetu verysad.gif o pavasari nauja plenciuka kisu i zemes. Labai greit isleidzia sakneles.
Papildyta:
QUOTE(Laivite @ 2008 09 19, 16:42)
Vat as ir perskaiciau visa temele ir atgaminau mociutes auginama Jeronima ir tikrai tai jokia palergonija  schmoll.gif
Nes jo ir lapeliai tokie siurkstus ir niekuo jis man nepanasus i palergonijas  rolleyes.gif
O gal Smurfiuk galetumet to tikrojo senojo jeronimo sakele parduoti  4u.gif

Parduoti negaliu, galiu padovanoti 4u.gif O is kokio tu miesto? Galiu ir su saknelemis atiduoti ax.gif
Atsakyti
Galiu ir as atiduot smile.gif . Pas mane jie du didziuliai. Tik idomus dalykas, ne visur jie auga.. Va draugei, gal kokius penkis atidaviau, ir didesnius, ir mazesnius, bet nunyksta ir viskas..
Atsakyti
Mano Jeronimas per žiemą irgi ištįso,tai pavasarį viršūnes nuskyniau,krūmą visą nuskabiau,palikau stagarėlius ir viską sukišau į šiltnamį.Tai dabar turiu kelis didžiulius ,gražiais dideliais lapais vešlius krūmelius.Labai jiems matyt patiko šiltnamyje,tarp pomidorų.Dabar juos persodinau,tai jie nuvyto,bet po kelių dienų atsigavo,tik jau nebe tokie gražūs.Tikiuosi,kad dar suvešės.O žydi jie tokiais smulkiais šviesiai violetiniais žiedukais.
Negaliu išmest tos gėlės,nes ji mamytės palikimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 30 rugsėjo 2008 - 22:16
QUOTE(Cioca @ 2008 09 22, 14:06)
Galiu ir as atiduot smile.gif . Pas mane jie du didziuliai. Tik idomus dalykas, ne visur jie auga.. Va draugei, gal kokius penkis atidaviau, ir didesnius, ir mazesnius, bet nunyksta ir viskas..

Parduok, kad ir uz simboliska kaina. Sako tada geles geriau auga ir nenunyksta. Gal tavo drauge negali priimti dovanos ar jau atsiradusi baime, kad nunyks.
Atsakyti
user posted image

O kas cia tokia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2008 10 30, 14:33)
user posted image

O kas cia tokia  4u.gif

Čia alijošius arba kitaip medėjantis alavijas. Ši tema apie Jeronimus.
Atsakyti
gal kuri turi pora sakeliu jeronimo.. Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aziza: 16 sausio 2009 - 21:56
QUOTE(Aziza @ 2009 01 16, 21:53)
gal kuri turi pora sakeliu jeronimo.. Vilniuje 4u.gif

Kad tu taip toli-visą jeronimą į ancitrusiukų porą pasikeisčiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2009 01 16, 22:43)
Kad tu taip toli-visą jeronimą į ancitrusiukų porą pasikeisčiau tongue.gif

nu va gaila.. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Rašot, kad ir slogą gydo. O kaip? Ar tik uostyt reikia, ar ką nors mandresnio padaryti? Gal kas bandėt? ax.gif
Atsakyti
jaronimo specifinis kvapas:)
pamenu is vaikystes ant palanges stovejo, ir labai budavo keista kaip geles vardas toks pat kaip ir kaimyno:)
Atsakyti