Įkraunama...
Įkraunama...

Jeronimas

ir Klaipėdoje ieškau šios gėlytės smile.gif į AŽ
Atsakyti
O as Kaune ieškau šios gėlytės smile.gif
Atsakyti
Turiu Vilniuje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rositta @ 2011 04 12, 16:55)
Turiu Vilniuje  ax.gif

Aš taip pat auginu jeronimą, bet pirkau kaip lauko augalą Maksimoje, Lemon fresh vadinosi... labai jau lapai pakerėjo ir kvapas patiko.. biggrin.gif vasara sode taip gražiai ūgtelėjo 3k padidėjo. Rudeniop išsikasiau, laikėm namie -tai tikrai labai ,,valo" orą, ir jei galvą skauda tereikia po nosim apie 10min patrint lapelius (ar sausu ar šviežius) ir galvos nebeskauda. O vat arbatos nerizikavau, bijojau dozę padauginti ir apsinuodyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 12 balandžio 2011 - 16:04
Ieškojau informacijos apie ta jeronimą biggrin.gif Mama įdavė man, sakė geras augaliukas. Tai perskaičiau ką čia prirašėt smile.gif Man kvapas tai labai į citrinžolę užneša, ir man kvepia wub.gif Ir sakė, jei labai styps viršūnėlę nulaužti ar nukirpti ir tiek, tada skleisis į šonus.. Na ką auginsim ir džiaugsimės bigsmile.gif
Atsakyti
Va tokį turiu biggrin.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ARLEKINO: 03 spalio 2011 - 17:00
O, koks vešlus thumbup.gif . Maniškis kol kas į aukštį stiebiasi.
Atsakyti
Mums visiems irgi labai patinka si gele, atsiveziau is kaimo tokia vargsele, mazute, vos ne sudziuvusia. Patiko jai augti ant pietu puses saules ir sviesos, siandien va tokia jau ax.gif

user posted image
Atsakyti
graži thumbup.gif
Atsakyti
Ieškau klaipėdiečio Jeronimo biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas perleistų jeronimą Vilniuje? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

LABAI IESKAU nusipirkti JERONIMO smile.gif, gal kuri galetumete daigeli koki parduoti ? blush2.gif
Atsakyti