Sveikute! Aciu uz atsakyma! Buvau pas gydytoja Vaisingumo klinikoje, tai nieko nepastebejau! Dziaugiosi del jos!
QUOTE(Polia @ 2006 01 17, 11:03)
Sveikute! Aciu uz atsakyma! Buvau pas gydytoja Vaisingumo klinikoje, tai nieko nepastebejau! Dziaugiosi del jos!
ji gerai uzsislapstinus!

QUOTE(krika @ 2006 01 17, 08:51)
issiaiskinau Neringa Kaupaite!apie ja girdejau gerus atsiliepimus.mano drauge pas ja lankosi nestuma seka.yra patenkinta.is kitu saltiniu taip pat geri atsiliepimai.

dėkui
reikės išbandyti Kaupaitę. o paskui žiūrėsim, nes dabar pas Savilovienę galiu pakliūti tik mokėdama pinigiukus (ir tai poliklinikoj, o ne privačiai). o ir tai atsibodo kad problemos negali panaikinti

QUOTE(gulia2004 @ 2006 01 09, 21:43)
Milkintaite kartu su Galvosiene 

Galvosienė labai

undefined
jovita02 Paskelbta Šiandien, 16:51 QUOTE(gulia2004 @ 2006 01 09, 21:43)
Galvosienė labai O ji dabar nebedirba?

QUOTE(gulia2004 @ 2006 01 17, 21:42)
jovita02 Paskelbta Šiandien, 16:51

ji dabar dekretinese
QUOTE(krika @ 2006 01 17, 15:22)
dėkui
reikės išbandyti Kaupaitę. o paskui žiūrėsim, nes dabar pas Savilovienę galiu pakliūti tik mokėdama pinigiukus (ir tai poliklinikoj, o ne privačiai). o ir tai atsibodo kad problemos negali panaikinti 

as irgi lankausi pas Kaupaite, ir dziaugiuosi ja kaip gydytoja, miela, racionali
o gali parašyti kur ji dar dirba? nes ten kur aš eisiu pas ją - tai ji būna tik 3 kartus savaitėj
QUOTE(krika @ 2006 01 23, 11:29)
o gali parašyti kur ji dar dirba? nes ten kur aš eisiu pas ją - tai ji būna tik 3 kartus savaitėj
sveika, gimdymo namuose ji dirba tik pirmadieniais nuo 9 iki 11, vyturio ginekologineje (su Fabijonaviciumi), ir dar kazkur prie medijos...
as meniskai as lankausi GN, ten kiekviena menesi moku 34 lt. As pasirinkau lankytis ten todel, kad priprasti prie sienu, pamatyti darbuotojus..ir siaip kiai daro echoskopija tai ji pasikviecia i gimdykla, t.y. gimd.skyriu

QUOTE(nendre1982 @ 2006 01 25, 10:29)
sveika, gimdymo namuose ji dirba tik pirmadieniais nuo 9 iki 11, vyturio ginekologineje (su Fabijonaviciumi), ir dar kazkur prie medijos...
as meniskai as lankausi GN, ten kiekviena menesi moku 34 lt. As pasirinkau lankytis ten todel, kad priprasti prie sienu, pamatyti darbuotojus..ir siaip kiai daro echoskopija tai ji pasikviecia i gimdykla, t.y. gimd.skyriu
na pamatai kaip ten viskas vyksta

Nezinau, esu nusivylusi, perejau kelias gydytojas, bet neradau tinkamos. Na, nebent Kiseliova patiko, bet as pas ja tik netycia atvaziavau i priimamaji su pilvu, apsinuodijusi, tad nelabai galiu daryti isvadas. Bet tokiu, kaip, pvz., Vilniaus Santariskese, Klaipedoje turbut niekada nesurasiu. Ten tai komanda

Ir gerai, kad Milkintaite iseina i dekretines, tegul augina vaikiukus sau kuo ilgiau, sekmes jai...