Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai Klaipėdoje

Sveikutes, gal kas gimdete pas N. Kaupaite?
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2006 01 06, 01:35)
Na apie kitus negaliu nieko pasakyti, bet Drukytė man pati pačiausia.... thumbup.gif Kai po gimdymo namuose dirbančios R.Dargienės įvaryto šoko apsilankiau pas O.Drulytė ji mane ne tik nuo šoko išvadavo bet ir paneigė R.Dargienės nustatytą žiaurą diagnozę - 9m cista kurią skubiai reikia operuoti. O jokios cistos nebuvo, vėliau tai paneigė ir Dargienė, bet kodėl prieš tai nustatė kitaip ji nesugebėjo man paaiškinti....Reikėjo pamatyti kaip ji ant manęs rėkė kai aš pradėjau verkti pasakius jai apie operaciją...Kažkoks košmaras, daugiau to patirti nenorėčiau...

...Tiesa sakant, esu gerokai nustebinta atsiliepimais apie R.Dargienę... Kad tos cistos toks dalykas ne visada matomas, jos turi madą atsirasti ir dingti... Ir kaip viena kažkuri rašė atseit "iš kur cista, jei nieko neskauda?", tai man irgi buvo didžiulė - skausmų jokių, ir net nežinojau, kad ją turiu. (Sužinojau, kai trūko!).
Asmeniškai aš pas Dargienę lankausi jau... daugiau nei 6 metai ir neturiu jokių nusiskundimų, man ji patinka, faina gydytoja. Koleges kelios pas ją ėjo - irgi patiko. Kita vertus, kai yra kas rimčiau - iškart į ligoninę guldo...
O jei atsekti mano "lankymosi pas ginekologą" istoriją... Gimdžiau su Naujokaitiene (gera, bet labai grubi), po gimdymo Jočys vos į kapus nenuvarė (gerai, kad pas Kunciūtę nuėjau). Lankiaus pas Kunciūtę, bet ta į dekretą pabėgo... Taip atsidūriau pas Dargienę...
Tenka neretai pagulėt ligoninėj... Tai Pagojienę ir Šlepavičienę prie sienos ir sušaudyt! gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Esu girdėjusi, kad Butkutė nebloga...
Čia turbūt kaip kam kas patinka...
Atsakyti
undef...Tiesa sakant, esu gerokai nustebinta atsiliepimais apie R.Dargienę... Kad tos cistos toks dalykas ne visada matomas, jos turi madą atsirasti ir dingti... Ir kaip viena kažkuri rašė atseit "iš kur cista, jei nieko neskauda?", tai man irgi buvo didžiulė - skausmų jokių, ir net nežinojau, kad ją turiu. (Sužinojau, kai trūko!).
Asmeniškai aš pas Dargienę lankausi jau... daugiau nei 6 metai ir neturiu jokių nusiskundimų, man ji patinka, faina gydytoja. Koleges kelios pas ją ėjo - irgi patiko. Kita vertus, kai yra kas rimčiau - iškart į ligoninę guldo...
O jei atsekti mano "lankymosi pas ginekologą" istoriją... Gimdžiau su Naujokaitiene (gera, bet labai grubi), po gimdymo Jočys vos į kapus nenuvarė (gerai, kad pas Kunciūtę nuėjau). Lankiaus pas Kunciūtę, bet ta į dekretą pabėgo... Taip atsidūriau pas Dargienę...
Tenka neretai pagulėt ligoninėj... Tai Pagojienę ir Šlepavičienę prie sienos ir sušaudyt!   
Esu girdėjusi, kad Butkutė nebloga...
Čia turbūt kaip kam kas patinka...ined

Del Pagojenes ir Sukienes dar ir Dediniene(kaip paskutine dirba privaciai-didelis klausimas g.gif ) tai sutinku,bet Slepaviciene drinks_cheers.gif thumbup.gif
Nors aisku kaip kam patinka
Atsakyti
QUOTE(elve @ 2006 02 01, 15:05)
Apie Locaitienę daugprirašyta temoje " Pas ką gimdyti Klaipėdoje?" ar kažkaip panašiai tema vadinasi, tai atsiliepimai nekokie schmoll.gif

siaubas taip bijau o dar ne kokie atsiliepimai doh.gif tai pas ka dabar eiti? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gulia2004 @ 2006 01 31, 21:43)

tai is tiesu kokia ta Konciute? g.gif

Aš kaip tik prieš savaitę lankiausi pas ją.Išgirdau visus atsakymus į užduotus klausimus thumbup.gif Labai smulkiai ir konkrečiai viską išaiškino ir dar paklausė ar dar turiu klausimų,ar viskas aišku thumbup.gif Paliko gerą įspūdį thumbup.gif
Atsakyti
unJurgaA Paskelbta Vakar, 23:20
  QUOTE(gulia2004 @ 2006 01 31, 21:43)

tai is tiesu kokia ta Konciute?

Aš kaip tik prieš savaitę lankiausi pas ją.Išgirdau visus atsakymus į užduotus klausimus  Labai smulkiai ir konkrečiai viską išaiškino ir dar paklausė ar dar turiu klausimų,ar viskas aišku  Paliko gerą įspūdį 
defined

Aciu mirksiukas.gif nuraminai
Rytoj eisiu-bus paciai aisku tongue.gif

unlotute Paskelbta Vakar, 22:33
  QUOTE(elve @ 2006 02 01, 15:05)
Apie Locaitienę daugprirašyta temoje " Pas ką gimdyti Klaipėdoje?" ar kažkaip panašiai tema vadinasi, tai atsiliepimai nekokie

siaubas taip bijau o dar ne kokie atsiliepimai  tai pas ka dabar eiti? 
defined

Sunku patarti ax.gif
Gal pas Kiseliova-su ja galima ir del gimdymo susitarti arba pas Karpaviciute,Kaupaite mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš pas Grušienę daugiau gyvenime neisiu ir kitiems nesiūlysiu.
Paskutinį kartą kai buvau pas ją, tai ji man tarp kojų mobiliu telefonu šnekėjo net neatsiprašė manęs už tą skambutį, o kai aš po apžiūros norėjau pasiklausinėti klausimų, tai ji man pasakė, kad man yra skirta tik 30 min laiko (nors tas buvo Lornoj ir už tą apžiūrą ir konsultaciją aš jai pinigus mokėjau, o jinai tuo laiku telefonu su draugėm kalbėjosi). Ir iš viso labai nemalonu pas ją buvo, kažkokia senamadiškų pažiūrų moteriškė su labai kvailomis nuostatomis. Kai paklausiau apie gimdos kaklelio žaizdą jinai man pasiūlė kažkokį puslapį apie seksą pasiskaityti internete... trūksta žodžių...
Dabar ieškau kito gydytojo, nes po paskutinio apsilankymo pas Grušienę įsivariau kažkokią kvailą baimę visiems ginekologams :/
Atsakyti
Tai va mirksiukas.gif buvau Konciute-atrodo normaliai thumbup.gif padare viska,paziurejo mirksiukas.gif aisku,kai moki 150 lt. tai ir konsultacija thumbup.gif

Lauksiu pirmadienio
Atsakyti
gal zinot kaip dirba Urbanaviciute g.gif
Atsakyti
QUOTE(sanva @ 2006 02 07, 14:35)
gal zinot kaip dirba Urbanaviciute g.gif

Zinau tiksliai, kad ji nesciuju npriziuri, nes pato norejau pas ja eiti. O siaip tai man ji patiko, tokia gruboka, bet visai faina, o tu pas ja lankaisi?
Atsakyti
QUOTE(nendre1982 @ 2006 02 08, 12:44)
tokia gruboka, bet visai faina

aggressive.gif aggressive.gif aggressive.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Grubiai paguldo ir švelniai apžiūri biggrin.gif
Arba
Švelniai paguldo ir grubiai apžiūri g.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti