Sveikos ,Mamos
Apie sita darzeli - mokykla as galiu pakomentuoti is savo patirties, nes pati ja lankiau.
2 metus darzeli ir baigiau pradine ten.
Man jau 21 ,na ir atsiminimai tik patys geriausi

. Kiek pamenu buvau 2 grupej , aukletoja buvo Regina vardu. Gal ir dabar ji ten dirba. Paskutini karta ten lankiausi pries kokius 7 metus.
Skaiciau jusu atsiliepimus , nzn kaip dabar , bet mum tikrai sekdavo pasakas pries pietu miega arba lopsine dainuodavo.
Pries "Pabirucius" lankiau kita darzeli , tai skirtuma jutau ir daugiau ispudziu liko
Labai istrigo laikysenos mokymas , grazaus ,ramaus vaiksciojimo- reikedavo rankoje nesti zvake taip ,kad neuzgestu arba ant galvos uzsidejus maiseli su smeliuku, kad nenukristu. Turedavom kilimelius ant kuriu galedavom mokytis ar zaist , budavo ramu.
Mokemes ir anglu kalbos - zodziu ir daineliu, dabar del to labai dziaugiuos , nes anglu kalba tapo pakankamai sava ir nebuvo didesniu problemu jos mokytis velesnese klasese ar perejus i kita mokykla.
I pradine atejau jau mokedama skaiciuot , skaityt , atskirti kur kaire ir kur desne
Apie pradine papasakot galiu maziau, nes nezinau kaip budavo kitose mokyklose , tai nelabai kas isimine, atrodo mokemes ir tiek. Leisdavo rengti spektakliukus klaseje , savo iniciatyva darem ir ivairius sou visai pradinej( ju metu megdziojom Spice girls ir pan.) Atsimenu jog mama labai buvo nepatenkinta , kad ten ne pazymiais vertina , o saulytemis.

Ir priestaravo kad butu vertinama raidemis : labai gerai -A , gerai -B ir t.t.
Po to perejau i Vytauto Didziojo gimnazija(tuo metu dar vadinos Donelaicio mokykla ar pan.).
Tada ir buvo sunkiau prisitaikyti:
1- didele mokykla, skirtingi mokytojai - kiekvienas su savo charakteriu , poziuriu, reikedavo ieskoti klasiu ir pan.
2- vertinimas pazymiais , kas buvo naujiena
Kadangi as buvau ne is tu vaiku, kurie greit pritampa prie nauju salygu, nebuvo lengva greit viska perprast. Bet baigiant visa sita mano pasakojima pasakysiu -tikrai noreciau , kad mano vaikas irgi turetu galimybe pabut pabiruciu