Įkraunama...
Įkraunama...

Naktinis šlapinimasis

mano vyrukas buvo ismokes nebesisiavo i lova bet kazkas mazdaug nuo3,8 iki 4,5m eme sisiot ne kasnakt bet i savaite kokis4kart aisku as jo nebariau jug vaikas specialiai nesisioja i lova schmoll.gif pradejau duoti arbatytes ir naktis nesdavau i toleta as jo net nezadindavau mieganti nunesu pasodinu jis padaro ir viskas ir taip per nakti 2kart arba tris kart kai tik pajusdavau kad vaikas blaskosi smile.gif pabandyk melysos su puslelem paduot ir vaikui truputi nuims nerima ir puslele susitvarkys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gobsiukas @ 2009 02 02, 22:39)
pradejau duoti arbatytes ir naktis nesdavau i toleta as jo net nezadindavau  mieganti nunesu pasodinu jis padaro ir viskas ir taip per nakti 2kart arba tris kart kai tik pajusdavau kad vaikas blaskosi  smile.gif 

aš tai nejaučiu kai pasiblaško jis, nebent prabunda jis sukalba kažką tai ir aš pabundu tada, o šiaip prisišlapina ir miega kol ryte pabudusi randu jį šlapiai miegantį doh.gif
Atsakyti
man nebuvo sunku keltis ir stebeti ji ir nesti i tualeta ,nes turim kita zmoguti kuris naktimis neleidzia miegoti smile.gif
Atsakyti
Oi pas mane labai panasi beda, mano mazei beveik 3 metukai, diena jokiu problemu su wc neturim, bet naktimis, as ja bandau naktimis keltis, tai kartais man isterijas iskelia, kad neses ir vsio....as ja dar migdau su pampiu, nes kitaip nejaucia ir miega prisisinusi, jai pries 2 menesius buvo pusles uzdegimas, todel nenuimu pampio, nes bijau, kad nepersaltu nakti, nes jai kazkaip ne problema slapiai miegoti, todel stengiuosi pakelti nakti sysiu padaryti, bet kazkaip labai sunkiai einasi...nebezinau kartais kaip elgtis...
Atsakyti
QUOTE(Indre_G. @ 2009 02 03, 01:57)
Oi pas mane labai panasi beda, mano mazei beveik 3 metukai, diena jokiu problemu su wc neturim, bet naktimis, as ja bandau naktimis keltis, tai kartais man isterijas iskelia, kad neses ir vsio....as ja dar migdau su pampiu, nes kitaip nejaucia ir miega prisisinusi, jai pries 2 menesius buvo pusles uzdegimas, todel nenuimu pampio, nes bijau, kad nepersaltu nakti, nes jai kazkaip ne problema slapiai miegoti, todel stengiuosi pakelti nakti sysiu padaryti, bet kazkaip labai sunkiai einasi...nebezinau kartais kaip elgtis...

maniskis labai panasaus amziaus bet puodelis priesas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gobsiukas @ 2009 02 02, 22:39)
mano vyrukas buvo ismokes nebesisiavo i lova bet kazkas mazdaug nuo3,8 iki 4,5m eme sisiot ne kasnakt bet  i savaite kokis4kart aisku as jo nebariau jug vaikas specialiai nesisioja i lova schmoll.gif pradejau duoti arbatytes ir naktis nesdavau i toleta as jo net nezadindavau  mieganti nunesu pasodinu jis padaro ir viskas ir taip per nakti 2kart arba tris kart kai tik pajusdavau kad vaikas blaskosi  smile.gif  pabandyk melysos su puslelem paduot ir vaikui truputi nuims nerima ir puslele susitvarkys mirksiukas.gif

Aš irgi pajuntu kai jis jau blaškosi, tada kylu ir einam sysiot rolleyes.gif barti tai nebaru, bet kalbu, kad tokiam vyrukui jau nereikėtų sysiot į lovą. Žinoma, kad vaikas ne specialiai. Šiokių tokių ūspakojoncų pabandysim pavartot g.gif
Atsakyti
OI kaip zinau sias bedas g.gif
Mano panele slapinosi i lova iki siu metu spalio menesio - tai beveik 7 metai doh.gif
Ir ko mes tik nedarem, per gydytojus vaziavom, vaistus brangiausius gerem, zoleliu arbatas plikem - nieko nepadejo schmoll.gif Bet vat staigiai nustojo slapintis suejus 7 metams thumbup.gif Neisivaizduojate, kaip man akyse prasviesejo biggrin.gif . O tai budavo, tik apvelki nauja patalyne - ta pacia nakti pridaryta i lova doh.gif AS jau sakiau, kad cia kaip kazkos savo teritorijos pazenklinimas gaunas lotuliukas.gif Ir asaru buvo, ir pykciu schmoll.gif Bet Aciu Dievuliui vioskas pagaliau susitvarke thumbup.gif
bet uz tad uz visas sias kancias yra atpildas tongue.gif Mazajai 2.5 metuku ir mes jau i lova nebesislapinam thumbup.gif
Sekmes Jums isaugant savo bedeles. Tik dabar zinau toki dalyka, ateis laikas ir viskas sisitvarkys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzanetukas @ 2009 02 03, 10:37)
Sekmes Jums isaugant savo bedeles. Tik dabar zinau toki dalyka, ateis laikas ir viskas sisitvarkys mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif
Bet nesuprantu, kodėl negalima vaiko su pampersu nakčiai migdyt blink.gif Gėda ar kas čia g.gif Kam žadinti tą vaiką, kam pačiai nervuotis g.gif Galit apmėtyti mane pomidorais, bet aš asmeniškai nematau reikalo kelti vaiką iš miegų, kad pasisiotų, tegul jau geriau į pampersiuką daro, jei daro ax.gif
Atsakyti
mano sunus slapinosi iki 3m,jis prisimy...parpdavo ir nejusdavo,o paskui savaime su diena nustojo,nors isgerdavo per diena 1,5ltr,pieno ir velniai zino kiek arbatu ir dar bet kokiu gerimu.
Atsakyti
QUOTE(Gadiga @ 2009 02 03, 11:42)
Bet nesuprantu, kodėl negalima vaiko su pampersu nakčiai migdyt blink.gif Gėda ar kas čia g.gif Kam žadinti tą vaiką, kam pačiai nervuotis g.gif Galit apmėtyti mane pomidorais, bet aš asmeniškai nematau reikalo kelti vaiką iš miegų, kad pasisiotų, tegul jau geriau į pampersiuką daro, jei daro ax.gif

Aš nesakau, kad blogai su pampiu, bet supranti, aš taip įsivaizduoju, kad jei jis darys į pampį naktį, tai tas pats kas į lovą. Nemoku paaiškinti. Kai keliu jį pasisysiot, tai vis galvoju, kad jis įpras pats naktį pajutęs atsikelt, o ne varyt į lovą, kaip į pampį. Jau buvo tas laikas, kai atsikeldavo pats arba visą naktį išmiegodavo sausas ir aš tuo pačiu ramiai miegodavau. Bet dabar psio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadiga @ 2009 02 03, 12:42)
drinks_cheers.gif

zinai cia kiekviena galetu apmetyt pomidorais jug mes visos susavom idomybem smile.gif bet geriau nesimetykim o pasidlinkim nuomonem 4u.gif kazinau as esu jau nusprendusi kad mano maziukas i sauskelnes sisios iki 10m biggrin.gif o va vyresneli nesdavau nenoredavo vaikas sauskelniu sakydavo as didelis dek broliui neman smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gobsiukas @ 2009 02 03, 11:54)
zinai cia kiekviena galetu apmetyt pomidorais jug mes visos susavom idomybem  smile.gif bet geriau nesimetykim o pasidlinkim nuomonem 4u.gif  kazinau as esu jau nusprendusi kad mano maziukas i sauskelnes sisios iki 10m biggrin.gif  o va vyresneli nesdavau nenoredavo vaikas sauskelniu sakydavo as didelis dek broliui neman smile.gif

Aš taip nenusprendžaiu iki kiek sysios. Kažkaip pagal vaiką žiūrėjau, kaip jam seksis. Ant puoduko tai nenorėjo daryt mažiukas kol buvo, tiesiai ant klozeto. Bet nuo pampio atpratom su viena diena, kai tik nuėjom pasižiūrėti į darželį vieną dieną. Nuo tada pasakė, kad noriu sysiuko ir nuėjom į tualetą. Bet buvo jau 1,5 metų ax.gif
Atsakyti