Įkraunama...
Įkraunama...

Naktinis šlapinimasis

QUOTE(gobsiukas @ 2009 02 03, 13:03)
aisku cia kad iki 10m sisios buvo juokas nes matan kaip jis nesiduoda mokinamas doh.gif  matai atsibodo man visi draugai ,pazystami ,nu kaip cia toksdidelis vaikas o dar su sauskelnem pradeda aiskinti kad tu laikyk be sauskelniu , jei neseda ant puoduko sodink ant tuoleto , man tas ju mokymas  g.gif o kad as jau isbandziau visokiausiu budu tai niekam neidomu schmoll.gif  ir kad besauskelniu namie laikau nuo 2m o jam slapiam ir apsikakojusias patinka ir neleidzia numaut doh.gif  tad baigiasi mano stresai ateis laikas ir pats pasiprasys smile.gif

drinks_cheers.gif kitiems labai lengva mokyti, mane uošvienė labai mėgdavo mokytis, kol vieną kartą gražioj formoj pasiunčiau ax.gif blush2.gif Mūsų vaikai mūsų vargai, o kai nesusiduri gali pasakot ką nori. Pažįstu vieną vyriškį, kuris išgėręs laabai mėgsta žmonai ir kitiems papasakoti, kaip vaikus reikia auklėti, o pats nėra nė pamperso pakeitęs vaikui, skambindavo žmonai, kad gryžk, vaikas prisiš ... reikia pampersą pakeist. Tai vat tokie ir gali papasakoti doh.gif

Cobretti - mums stresas tai žinau kad yra ir ne vaikui vienam, man taip pat. Tai vat manau kad dėl to čia vėl viskas atsinaujino doh.gif

Gadiga - žinau kad labai jau sureikšminau, bet pvz tą dieną matyt trūko man viskas ir išsiliejau, dabar lyg ramiau į viską žiūriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2009 02 03, 16:28)
Gadiga - žinau kad labai jau sureikšminau, bet pvz tą dieną matyt trūko man viskas ir išsiliejau, dabar lyg ramiau į viską žiūriu  blush2.gif
Žiūrėk, nestrsuok daugiau 4u.gif Smulkmena gi visa tai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadiga @ 2009 02 03, 17:49)
Žiūrėk, nestrsuok daugiau 4u.gif Smulkmena gi visa tai 4u.gif

Tikiuosi išaugsim iš tos "smulkmenos" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2009 02 03, 22:03)
Tikiuosi išaugsim iš tos "smulkmenos"  tongue.gif

Aisku isaugsit.. Visi anksciau ar veliau is to isauga 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
ir mes prisijungsime prie jūsų su tokiom paciom bėdelėm. blush2.gif
Sūneliui jau kovo mėn. 4 metukai bus, bet jis kartais dar pridaro i lova. Pvz. užvakar pridare, ir kazkaip as jo neberiau stipriai, bet sakiau busiu nubaustas, visa diena negausi kompo ir jokiu zaidimu telefonu (cia dar viena bėda, bet cia jau reikia su teveliu kovot, kad ismokino vaika zaisti su siuolaikine technika doh.gif ). Tai visa diena jaute kaltes jausma ir kita ryta i lova nepridare,, tai tetis vakare gryžęs jam dave pažaist, ir ką, šiandien vėl šlapia lova.
Svarbiausia, kad jis pradėjo gūdrauti ir atsikėlęs persirengia ir ateina lyg niekur nieko, ir dar meluoja, kad padare i puoduka.
Kad moka pakentet, tai tikrai moka, isisaiskinom, kai prie kompo sedi tai labai nori, bet kencia neina, būna ir neiskencia, nes bijo nuo kompo pasitraukt, kad zaidimas kur nepabėgtu, tai senokai neturejom, bet buna bėdėlės ir dieną.
Tai sakai, tai ko negali pakentėt, atsikelt ir į puoduką pasisiot, arba atik pazadink tėvus ir nunešim i toletą? Juk gali taip ir darydavo ir gana daznai darydavo....

Na zodziu pasakykit, kokios ten arbatos padeda, gal reiks bandyt tas karciasias arbatas gert g.gif

QUOTE(Cobretti @ 2009 02 03, 15:29)
tai gal ir jusu vaikui koks stresas?gal kas isgasdino?gal tecio ilgisi.o jei eina idarzeli,tai gal kas ten atsitiko?jus pasisnekekit su juo kas ji slegia,gal issikalbeje isspresit problema 4u.gif

Papildyta:

o kaip su juo kalbėtis? nemoku, ne psichologass aš, be to jis i klausimus atsako tai tikrai taip kaip jam juos užduoti.
na pvz. Ar supranti? atsakymas: Suprantu.
ir ką tu jam padarysi, ogal vis dėl to nesupranta? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virgilijad: 04 vasario 2009 - 08:52
Na ką, šian vėl lova šlapia. Bet kas keisčiausia, naktį aš kį pakeliu, padarom į puoduką, ryte aš maniau, kad jis jau pabudęs, nes buvo apie 7 val ryto, galvoju nueis ir padarys atsikėlęs, specialiai nekėliau tada. Ir ką jūs manot, po kelių minučių jis jau maunasi šlapią pižamą doh.gif Aš klausiu, kodėl tu nesikeli ant puoduko, paprašyk manęs nuvesiu, o jis sako - nespėju doh.gif manau jis tikrai dabar gudrauja, tingi nueiti ir daro į lovą. O dar uošvienė kažkada pasakė, kad čia nieko tokio, tai jis pasižiūri kartais ir sako, juk nieko tokio, ane doh.gif Sakiau jam šįryt, uždėsiu pampersą ir bus baigta, šaukia, kad nenori.

Virgilijad - pas mus irgi panašiai, kai prie kompo leidžiam retkarčiais prisėst, tai sėdi kol pridaro į kelnes, kartais net ir didelį reikalą doh.gif vat tada jau nebegaliu, išjungiu žaidimus ir vsio, baigta. Jei reikia sėdėt kol apsiš ... tai yra žiauru doh.gif

Nesuprantu, ar ir mūsų tėvams taip sunku buvo su vaikais ar čia tik mes nemokam su jais bendraut g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2009 02 04, 08:08)
Nesuprantu, ar ir mūsų tėvams taip sunku buvo su vaikais ar čia tik mes nemokam su jais bendraut  g.gif  verysad.gif
Net susijuokiau biggrin.gif Mano nuomone tuomet mūsų tėvai buvo per daug užsiėmę, kad gilintūsi į tokias smulkmenas 4u.gif Šiuolaikinis žmogus visai kitoks, nervingesnis, sureikšmina kiekviena smulkmena ir pan.
Klausykit, mergytės, nežinau kaip LT, reiktų pasiieškot gal, bet pas mus yra tokių kaip spec triusikėlių-pampersiukų, būtent nakčiai. Nu jau 4-metis suprantama, kad nenori pamperso, bet kur minėjau, man atrodo į triusikėlius panašesni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadiga @ 2009 02 04, 10:58)
Net susijuokiau biggrin.gif Mano nuomone tuomet mūsų tėvai buvo per daug užsiėmę, kad gilintūsi į tokias smulkmenas 4u.gif Šiuolaikinis žmogus visai kitoks, nervingesnis, sureikšmina kiekviena smulkmena ir pan.

Jooo, aš nepamenu tokio dalyko, kad mes taip kalbėtumėm su tėvais apie kažką. Vis darbe ir darbe. O mes čia vis psichologuojam su vaikais. Ale matai, kai prisiskaitai visko tai ir nori pagal knygas daryt tongue.gif O vaikai nenori augti kaip knygoj parašyta doh.gif

manau ir pas mus tokių triusikų yra g.gif Tik kad aš pampersų nebeperku, tai ir neatkreipiau dėmesio g.gif bet kažin ar neteks pradėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2009 02 04, 11:08)
Nesuprantu, ar ir mūsų tėvams taip sunku buvo su vaikais ar čia tik mes nemokam su jais bendraut  g.gif  verysad.gif

sakau, gal cia visdelto sauskelnes kaltos, ilgai pripranta buti nebaudziami ir negedinami, atlieka savo reikalus i kelnes ir nieko, ir stiaga pasikeicia nusistovejusi tvarka ir tada atsiranda ne savikontroliavimas, jei taip galima pasakyti.

ar tikrai yra tokiu arbateliu kurios padetu islaikyti lovyte sausa?
Atsakyti
QUOTE(Virgilijad @ 2009 02 04, 18:09)
sakau, gal cia visdelto sauskelnes kaltos, ilgai pripranta buti nebaudziami ir negedinami, atlieka savo reikalus i kelnes ir nieko, ir stiaga pasikeicia nusistovejusi tvarka ir tada atsiranda ne savikontroliavimas, jei taip galima pasakyti.

Nepasakyčiau.
Taip, seniau vaikai ankščiau pradėdavo su puoduku draugaut, bet tokių bėdų irgi pasitaikydavo. Jei tai sauskelnių kaltė būtų, manau vaikai masiškai šlapintųsi į lovas smile.gif
Arbatėlių yra, bet bent jau ankščiau jos baisia karčios būdavo doh.gif
Atsakyti
Aš manau, kad arbatėlės čia mažiausiai padės.. Kaip tik prieš miegą nereikėtų gerti duoti..

Atvargau su abejais savo vaikais. Net daktarai vaistų hormoninių buvo prirašę.. Bet atėjo viena diena - ir staiga baigėsi visos bėdos.

Sūnui net 9-erių būnant pasitaikydavo "naktinių žvejybų". Jau pradėjau jausti, kad čia daugiau tingėjimas, negu "liga"... Bet bijojau bausti, kad psichologiškai nepaaštrinčiau šios problemos (kaip gali bausti jei procesas nekontroliuojamas?). Ir štai - nupirkau kartą naują kaldrą. Užklodama sakau - "tik saugok, neprisisiok". Čia ir buvo visos šlapios istorijos pabaiga...

Tai kaip suprasti? Išaugo? Negaliu patikėti, kad patiko prisimyžus (atsiprašau) miegoti?...
Atsakyti
QUOTE(Virgilijad @ 2009 02 04, 20:09)

arbateles yra , tik beveik visos karcios blink.gif ir retas vaikas kuris gertu, nezinau kaip tos zoleles vadinasi tiksliai bet tarp musu jas vadina puslelem mes vasara prisirenkam ju ,aisku jei randam ,nes nevisur ju buna o jei buna prie greitkeliu nesinori tu rinkti tai tos zoleles ir as pasitaisau jas galima gerti nera kartumo nezinau kas gere tam padejo arba sutapimas arba jos tikrai veiksmingos rolleyes.gif
Atsakyti