Įkraunama...
Įkraunama...

Naktinis šlapinimasis

Prisimenu kartą tokį nutikimą...

Naktį kaip visada užsistačiau žadintuvą, kad vaiką ant puodo pasodinti.
Naktį atėjus laikui šiaip taip iškrapščiau jį iš dviaukštės lovos ... nusvirduliavo iki tualeto. Stovi.. linguoja... miega...
Aš tyliai prie durų dainuoju.... "Sssssssssssssss"... Na, šiaip taip! Kai baigė čiurenti, sūnus ir sako: "Ačiū. Buvo skanu".
Na tada jau aš vos neapsim...žau iš juoko!

Vat tada ir supranti žmogus, kad dar neužtenta išlipti iš lovos, nueiti iki tuliko, myžti... Jei organizmas miega, tai miega..
Atsakyti
mes turejom tokia problema. sutapo su laikotarpiu kai pradejo lankyti darzeli, iki to apie metus laiko nesislapino. supratau, kad tai labiau psichologine problema, nei fiziologine. bandem ivairius variantus, net pas bobute vaziavom, kuri vandieni uzkalbedavo smile.gif pakalbejo, issiaiskino, kad mano seimoje jau buvo toks atvejis (mano brolis) todel garantiju jokiu nedave. veliau net neprisimenu kaip atradau tai, kas mum padejo, gal pades kam nors dar smile.gif
jei mama bijo del vaiko tevo ( visos baimes susijusios su vaiko tevu) - vaikas slapinasi nakti, jei tevas bijo del mamos- vaikas slapinasi dienos metu.
Ne visi vaikai tokie jautrus ir jaucia tas tevu baimes, todel daznai tai buna susije su kokiu nors ivykiu seimoje ir pan.
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2009 02 06, 00:40)
jei mama bijo del vaiko tevo ( visos baimes susijusios su vaiko tevu) - vaikas slapinasi nakti

tai mums gaunasi, kad vaikas dar ilgai šlapinsis naktimis, nes dar dėl tėčio mamai teks pabijoti ilgokai doh.gif

O dabar ką, kai mama kilojasi naktį, vis bando nusysinti, tai lova sausa. Tik kažin ar taip bus ilgai, nes galiu pavargti blush2.gif
Atsakyti
Mano vaikas budamas 3-ju metu turejo sia beda. Daug kas sake, nieko nedaryti, isaugs doh.gif Piesti saulytes, debeselius ir pan. Bet kai po savaites kambarys pradejo smirdeti myzalais, neapsikenciau. Ir pradejau ji kelti 2-3 kartus, sako nenori, nunesu, nesvarbu padaro ar ne. Ir palaipsniui susitvarke, dabar pats atsikelia. Bet eina kiekviena nakti, nera ismiegojes be atsikelimo. Manau slapios lovytes, priezastis, beprotiskas dukimas, lakstymas visa diena doh.gif Vakare uzmigimui uztenka 5 min. Siuo metu, sedi Santoruose su vyru, svies galva del smegenu sutrenkimo, is kur pas vaikus tos energijos, nuo gimimo su energizer baterija ruroj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Blizgė @ 2009 02 09, 20:12)
Bet kai po savaites kambarys pradejo smirdeti myzalais, neapsikenciau.

Tai dėl to pačio ir aš nervuojuosi. Gerai, gali leist, tegul sau, išaugs, ale kas namie tadu doh.gif Gali patiets klijuotę, keist patalynę, bet juk šlapia tai būna kaldra ir pagalvės, duodasi naktį po visą lovą, tai ir čiužinys lieka šlapias doh.gif Tai aš irgi dėl to pačio keliuosi kiekvieną naktį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2009 02 09, 20:48)
tai mums gaunasi, kad vaikas dar ilgai šlapinsis naktimis, nes dar dėl tėčio mamai teks pabijoti ilgokai  doh.gif

O dabar ką, kai mama kilojasi naktį, vis bando nusysinti, tai lova sausa. Tik kažin ar taip bus ilgai, nes galiu pavargti  blush2.gif

o kam bijoti? baimes tas pats noras, stiprus, tik neigiamas noras, kuris pritraukia tai, ko bijome...
mylekit ta savo vyra, nebijokit, nepergyvenkit del jo, galit ir su vaiku pakalbeti, nes tos jusu baimes ir jam persiduoda...jis bijo nes mama bijo doh.gif
kenteti tikrai nereikia, kam?
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2009 02 10, 19:42)
o kam bijoti? baimes tas pats noras, stiprus, tik neigiamas noras, kuris pritraukia tai, ko bijome...
mylekit ta savo vyra, nebijokit, nepergyvenkit del jo, galit ir su vaiku pakalbeti, nes tos jusu baimes ir jam persiduoda...jis bijo nes mama bijo  doh.gif
kenteti tikrai nereikia, kam?

Nu lengva pasakyt, nebijok, ale kaip nebijot, kai vyras "į karą" išvažiuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2009 02 10, 21:17)
Nu lengva pasakyt, nebijok, ale kaip nebijot, kai vyras "į karą" išvažiuoja  doh.gif

baime - tai meiles priesingybe. mylek save, mylek ji, nieko nebijok, nepergyvenk del jo..buk rami. moteris gali labai daug, motinos, moters mintys - galingiausia jega. karai buvo visada ir visada buvo vyrai, kurie grizdavo net be ibrezimu smile.gif taip juos saugojo ju mylimuju ar ju motinu meile.
o kodel karas kabutese? cia tikras karas ar kaip?
Atsakyti
mano zuikis jau nuo 1,5 i lova naktimis nesisioja smile.gif .bet uztat paskutiniu metu darzelyje per pietu miega vos ne kasdien lova slapia.nesuprantu kas nutiko.
Atsakyti
Mūsų vaikinukas dieną pradėjo sėdėti ant puoduko nuo 1,2 metukų ar net anksčiau. 4u.gif Ir nuo tos dienos pampersų dieną nereikėdavo dėti. Ir nieks per prievartą jo nesodino. Tik pabandėm ir jam patiko, aišku viskas vyko žaidimo formoj. Na o naktim varydavo kiekviena beveik diena iki 4 su virš metukų verysad.gif . Šią vasarą jau pati susikaupiau, galvojau, šiltą, tegul varo lovytėn. pajaus,kad šlapia gal tada kelsis eiti sysioti. Na ir nežinau ar tai padėjo ar tiesiog laikas atėjo g.gif Vakarais stengiames mažiau gerti.
Tad labai dėl to pergyventi galbūt ir nereikėtų drinks_cheers.gif , manau. nebent šalia to yra dar kitų kokių sutrikimų ar raidos neatitikimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2009 02 10, 21:07)
baime - tai meiles priesingybe. mylek save, mylek ji, nieko nebijok, nepergyvenk del jo..buk rami. moteris gali labai daug, motinos, moters mintys - galingiausia jega. karai buvo visada ir  visada buvo vyrai, kurie  grizdavo net be ibrezimu  smile.gif  taip juos saugojo ju mylimuju ar ju motinu meile.
o kodel karas kabutese? cia tikras karas ar kaip?

Tai stengiuosi laikytis dėl vaiko, bet kažkaip sunku blush2.gif
Važiuoja į Afganistaną, na mes karu vadinam blush2.gif

QUOTE(nirce @ 2009 02 10, 21:23)
mano zuikis jau nuo 1,5 i lova naktimis nesisioja smile.gif .bet uztat paskutiniu metu darzelyje per pietu miega vos ne kasdien lova slapia.nesuprantu kas nutiko.

Mūsų irgi darže būdavo kas dien po miego šlapias, paskui auklėtojos keldavo jį, dabar jau senai taip benutiko doh.gif

ENVY, leidau ir šlapint į lovą, galvoju bus nesmagu tai žinos, ale kur tau, parpia išsijuosęs kad ir šlapias.

Dabar tai vis kiloju kasnakt, nors ne visada nori, tai galvoju gal vėl palikt miegot pernakt, gal neprisidarys g.gif bet jau tie šlapi skudurai labai baugina doh.gif
Atsakyti
doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasve: 11 vasario 2009 - 10:43