nu mes syryt sausi pabudom, tik buvo pradejes sysiot i pizamines kelnytes pajuto ir atsikeles greit ant puoduko bego

Nugis mes kol kas vis sausi keliamės
kaži kaip toliau bus

o maniskis vel pagedo
beveik menesi jau buvo viskas gerai,bet liga sumaise
teko vaikui ligoninej paguleti,tai po grizimo lova kasnakt slapia

O aš avis, vakar tik pasidžiaugiau kad sausi keliamės, šįryt pabudo šlapias
tikiuosi kad čia tik nelaimė, tuom ir baigsis

Sveikos mamytės.Jungiuosi ir aš prie jūsų.Mums ši bėda jau pamiršta,ačiū Dievui,bet,oi,kiek mes privargom.O viskas prasidėjo,kai pradėjom lankyti darželį,iki to laiko viskas buvo gerai,vaikas nesišlapino nei į kelnes,nei i lovą.Vargom beveik tris metus,lygiai iki šešių metų,o po to lyg kas ranka nubrauke,baigėsi ir viskas.Tai aš manau,kad čia vis dėlto išaugama.Tiesiog turime išlaukti .Kantrybės visoms!
mano 4 naktis jau pabudo sausas
tpfu tpfu tpfu kad neprisišnekėčiau

Nežinau, gal aš ir per anksti panikuoju, bet...mums tuoj 3 metukai. Dienos metu vaiškto be pamperso nuo 2 metų ir jokių "avarijų" neįvyksta
Tačiau, pietų miego metu kažkoks užburtas ratas
Prieš pat einant miegot pasisioja, miega ~1-1,5val ir per tą laiką sugeba pridaryt į lovą
Nors dienos metu ilgai gali išbūt nesisiojus. Aš jau nebesuprantu, ar tai kažkoks psichologinis momentas, kad miegant viskas atsipalaiduoja ir jinai nepajučia to noro šlapintis
O apie naktinį miegą tai aš iš viso patyliu...Guldau su pampersu, tai atsikelia tiek prisisiojus į jį, kad baisu
Toks vaizdas, kad visą naktį išvien sisiojo
Nors naktį, prieš miegą ir vakare neduodu labai daug skysčių.
Rudenį eisim į darželį, tai vat ir galvoju, kaip atpratint nuo sisiojimo pietų miego metu

O apie naktinį miegą tai aš iš viso patyliu...Guldau su pampersu, tai atsikelia tiek prisisiojus į jį, kad baisu

Rudenį eisim į darželį, tai vat ir galvoju, kaip atpratint nuo sisiojimo pietų miego metu

QUOTE(ka ka du @ 2009 04 01, 10:51)
Nežinau, gal aš ir per anksti panikuoju, bet...mums tuoj 3 metukai. Dienos metu vaiškto be pamperso nuo 2 metų ir jokių "avarijų" neįvyksta
Prieš pat einant miegot pasisioja, miega ~1-1,5val ir per tą laiką sugeba pridaryt į lovą
Nors dienos metu ilgai gali išbūt nesisiojus. Aš jau nebesuprantu, ar tai kažkoks psichologinis momentas, kad miegant viskas atsipalaiduoja ir jinai nepajučia to noro šlapintis

mano tokio pat amziaus ir darzeli lankom gan nemazai jau o dar pats nesipraso o tik priesinasi sodinant ant puoduko
o seip manau kad jum kol persilaus nes mano vyresnelis nuo 2m atsisake sauskelniu bet nakti sisiodavo iki 3,6m nuo 3 pradejo mazet avariju bet retais atvejais kai pervargsta dar ir dabar ivyksta avarija
QUOTE(ka ka du @ 2009 04 01, 10:51)

Aš manau, kad jūs dar nedidukai, dar daug laiko

O va mes, antra diena kaip einam į daržą po ilgų "atostogų" ir antra naktis sysiojam

O kaip jūs galvojat, ar vis tik geriau dėl pampersą, nesivargint ir palaukt kol ateis laikas kai pati supras, kad negalima į lovą sisiot , ar nedėt ir tokiu būdu gausis kaip ir jai pačiai disfomfortas gulėt šlapioj lovoj ir tada supras, kad taip daryt negalima.
Man tiesiog panika prasidėjo dėl to, kad aplinkui visi pažįstamų vaikai panašaus amžiaus arba dar mažesni, tai bent jau pietų miego metu nedaro į lovą
Man tiesiog panika prasidėjo dėl to, kad aplinkui visi pažįstamų vaikai panašaus amžiaus arba dar mažesni, tai bent jau pietų miego metu nedaro į lovą

cia pirma nereikia ziureti i kitus gal kitu vaikai ko nors ir nesugeba ka sugeba jusiskis
antra as manau pietu pogulio galima ir nedeti sauskelnes nes vaikas neilgai miega tai nieko baisaus , o nakciai deciau , nakti gales nedeti kai sauskelne bus beveik tuscia is po nakties , o slapioj lovoj ismiegot 8 h manu tik liga reikia pabandyti pasijusti vaiko kailyje jei nesugebetum atsibusti ir apsisiotum jug nenoretum miegoti slapia , as vyresneliu kol daznai budavo nelames tai keldavausi nakti ziuret ar neslapias ir keisdavau pataline mazdaug 2 kart per nakti vaika pernesdavau i kita lova kad isbudintu
na dabar jau vargelis isvargom bet dar liko maziukas
rasve matyt tavo berniukui darzeli stresas kazkoks
antra as manau pietu pogulio galima ir nedeti sauskelnes nes vaikas neilgai miega tai nieko baisaus , o nakciai deciau , nakti gales nedeti kai sauskelne bus beveik tuscia is po nakties , o slapioj lovoj ismiegot 8 h manu tik liga reikia pabandyti pasijusti vaiko kailyje jei nesugebetum atsibusti ir apsisiotum jug nenoretum miegoti slapia , as vyresneliu kol daznai budavo nelames tai keldavausi nakti ziuret ar neslapias ir keisdavau pataline mazdaug 2 kart per nakti vaika pernesdavau i kita lova kad isbudintu

rasve matyt tavo berniukui darzeli stresas kazkoks
QUOTE(ka ka du @ 2009 04 01, 12:47)
O kaip jūs galvojat, ar vis tik geriau dėl pampersą, nesivargint ir palaukt kol ateis laikas kai pati supras, kad negalima į lovą sisiot , ar nedėt ir tokiu būdu gausis kaip ir jai pačiai disfomfortas gulėt šlapioj lovoj ir tada supras, kad taip daryt negalima.

Kad jusu mergyte dar maza,kad pilnai kontroliuotu pusliuka. as saviskiui iki 3m i lopsi pietu miegui nesdavau pampersus ir be problemu jam juos pries miegeli uzdedavo,o diena su triusikiukais vaiksciodavo.Jis ne visalaik i pampersa prisisiodavo,taip kuo toliau tuo labiau retejo pietu miego metu avarijos,kol galiausiai pasitaiko kokia viena i 2men.