Įkraunama...
Įkraunama...

Naktinis šlapinimasis

QUOTE(rasve @ 2009 04 22, 15:19)
Oi, tai ilgai tos kantrybės reikės  tongue.gif  bet ką dabar, negi vaiką į gatvę dėl to išmesi  unsure.gif kai pagalvoji, gyvenime didesnių bėdų būna. Nors kartais ir tos bėdelės susikaupia  doh.gif

drinks_cheers.gif
tikrai daug kantrybes reikia mirksiukas.gif
sunku mamai,bet ir vaikui nesmagu doh.gif maniskis labai pergyvena del tu avariju,bet kuo labiau stengiasi,tuo dazniau jos atsitinka doh.gif ypatingai po to,kai atsirado sese doh.gif
dabar didziausia problema su darzeliu,visai nebenori eiti,nes sese namie lieka doh.gif tai parasiau prasyma del atostogu blush2.gif Tikekimes kad susitvarkys musu bedeles mirksiukas.gif
Atsakyti
Musu naktimis tai niekad, bet va dienom kartais buna, retai, gal karta i menesi ax.gif
Ir nesuprantu, ar jis uzsizaidzia, ar tingi g.gif
Bet visumoj, tai su tuo ner bedos ax.gif
Atsakyti
Mano sūnus pradėjo vos ne kas naktį daryti į lovą, kai išėjo daržan.

Streso požymių nematau, darželis patinka, jis ten veržiasi, vakarais nenori išeiti. Bet va sutapo naktinės bėdos su darželiu. Pietų miego metu avarijų jau nežinau kiek metų nebūna, o naktį..

Ir šiaip tas nedarymas naktį yra sąlyginis - kiekvieną naktį apie 1 nakties jį sodinam ant puodo, antraip kas naktį prisisysintų. vieną naktį vyras truputį vėliau negu įprasta atėjo nusysinti, tai rado ramiausiai miegantį baloje. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 27 balandžio 2009 - 09:16
Mano vaikui 4m. ir tą pačią bėdą turime verysad.gif Bandėm be pamperso miegot, bet jam jokio skirumo ar jis miega baloj ar sausas. Po poros savaičiu tokio miegojimo pati vos nenusivariau nuo koju, nes tekdavo kartais ir 5kartus per nakti kelt jį ant puodo. Baigėsi man kantrybė tai dabar miega su pampersu. Nakti prikeliu kelis karus ant puodo, tai visaip dabar pasitaiko buna ir sausu naktų, bet dažniausiai tai prisiusioja verysad.gif manau kai ateina laikas tai ir baigiasi tos visos šlapios naktys.
Atsakyti
mano kaip nelanko darzelio viskas tvarkoj,tik paeina ir vel pradeda,bet cia ne del kokio streso, o man rodos gal pavargsta labiau g.gif
Atsakyti
Mes jau savaite neinam i darzeli,tai lova sausa thumbup.gif thumbup.gif Ir suprask kad gudrus,ar cia vaikui darzeliui negerai kas nors,ar stresas,kad mama namie su sese buna,o jis eiti kazkur turi g.gif Tikekimes kad ir toliau mama dziugins ir lovyte kasnakt bus sausa ax.gif
Atsakyti
Sveikules 4u.gif
As irgi norejau jusu paklausti,kaip sekasi pratinti savo kleckiukus miegot nakty be pampiu?Maniskiuj 3 metukai.Diena buna be pamiu,o nakty tai dar uzdedu,nes maza kas... g.gif rytais tai pampiai pilni buna.
Atsakyti
Labai gerai padeda, kai tarkim po kokios isvykos kai gryztate namo iskarto ivedate nauja tvarka. Siandien miegosi be pamperso kaip didelis.
Maniskiui labai padejo
Be to kai nustojom lankyti darzeli irgi visos problemos susitvarke
Atsakyti
o mes vel toliau sekmingai varom i lova verysad.gif
Atsakyti
as irgi per anksti pasigyriau,lova slapia sianakt doh.gif per daug ispudziu buvo,sventem gimtadieni,sveciai,dovanos,tai miegojo kaip uzmustas iki 10 val.ryto doh.gif
Atsakyti
nuo birzelio nebeisim i darzeli ziuresiu kaip bus, gal rimtai pavargsta tam darzelyje g.gif
Atsakyti
Mes irgi jau ilgai nėjom į darželį, šian išvedžiau, žiūrėsim kaip bus. Manau jie ten pavargsta gal g.gif Su pampiu jis senai nenori miegot, jam gėda, o jei kas pamatys, kad jis su pampiu tongue.gif bet kartais būna kad uždedu, po kokių baliuškų, kai matau kad priplampė sulčių nemenkai, o ir pati nepaslenku keltis. Tai į pampį nedaro, pabunda ir sako noriu sysiu, o kai be pampio tai laaaabai retai prabunda doh.gif
Atsakyti