Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vyras - tolimųjų reisų vairuotojas

O aš šiandien sužinojau įdomias tradicijas. Draugės vyras įsidarbino tralistu, tai toje firmoje tradicija daryti prirašymą, o tas prirašymas, tai kolegos senbuviai nuperka naujokui prostitutę, nori jis to ar nenori, bet turi taip "prisirašyti" blink.gif . Niekada neteko anksčiau apie tai girdėti. Tai įdomu pasidarė, ar čia tik toje firmoje tokia tradicija, ar čia visur tokie papročiai g.gif . Reiks savojo užklaust, kai grįš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wilkė @ 2008 02 27, 19:34)
O aš šiandien sužinojau įdomias tradicijas. Draugės vyras įsidarbino tralistu, tai toje firmoje tradicija daryti prirašymą, o tas prirašymas, tai kolegos senbuviai nuperka naujokui prostitutę, nori jis to ar nenori, bet turi taip "prisirašyti"  blink.gif . Niekada neteko anksčiau apie tai girdėti. Tai įdomu pasidarė, ar čia tik toje firmoje tokia tradicija, ar čia visur tokie papročiai  g.gif . Reiks savojo užklaust, kai grįš  smile.gif

nu as pati dirbu transporto firmoj, bet kol kas apie tokius vairuotoju prirasymus negirdejau blink.gif blink.gif
Atsakyti
Na, mums nemažai pinigėlių tie jo reisai kainuoja... Nors ir susitariam stengtis mažiau rašyti ar skambintis, vis būtinų reikalų atsiranda ax.gif . Be 500 - 600 per mėnesį niekaip. kai pradėjom draugauti, man kažkaip neaktualu buvo, kad jis tiek moka (man mažiau išeina), o dabar, kai lyg ir bendrą ateitį planuojam, gaila tų pinigėlių blush2.gif . Aš kažką viena ausim girdėjau, kad galima tų šalių, per kurias važiuoja korteles nusipirkti, tai irgi daug pigiau, bet tik tiek ir težinau...
O apie tokias "netradicines" tradicijas irgi pirmą kartą išgirdau. Reiks paklausinėt, nes manasis irgi neseniai firmą pakeitė g.gif . Gal jau prirašytas? blink.gif fear.gif
Atsakyti
Gal tikrai keliamės į `vieną krūvą. Pasirodo tikrai Bendraminčiuose ta pati tema yra. Einam va čia: http://www.supermama...;#entry15339089
Atsakyti
QUOTE(bravada @ 2004 11 09, 21:18)
na super mamytes nezinau kaip elgtis toliau .Negaliu apie nieka kita galvoti tik sukasi galvoje isdavyste.Kaip pasakyti,kaip pradeti prasau pagalbos.O kaip jus reguotumet.

Naudotis prostitučių paslaugomis tolimųjų reisų vairuotojui tiesiog kaip kvėpuoti. Apie šią profesiją visi taip kalba, o gal ir ne bereikalo sukurtas toks stereotipas?
Atsakyti
tas pats,kas kiekvienas bosas dulkina savo sekretorę.... g.gif stereotipas...
Atsakyti
QUOTE(Dindilin @ 2008 02 28, 08:56)
Naudotis prostitučių paslaugomis tolimųjų reisų vairuotojui tiesiog kaip kvėpuoti. Apie šią profesiją visi taip kalba, o gal ir ne bereikalo sukurtas toks stereotipas?

g.gif ne visi į tuos stereotipo rėmus lenda. paskaičius taip pusieni tokių komentarų tikrai gali paranoja gaut.
Papildyta:
QUOTE(Wilkė @ 2008 02 27, 19:34)
O aš šiandien sužinojau įdomias tradicijas. Draugės vyras įsidarbino tralistu, tai toje firmoje tradicija daryti prirašymą, o tas prirašymas, tai kolegos senbuviai nuperka naujokui prostitutę, nori jis to ar nenori, bet turi taip "prisirašyti"  blink.gif . Niekada neteko anksčiau apie tai girdėti. Tai įdomu pasidarė, ar čia tik toje firmoje tokia tradicija, ar čia visur tokie papročiai  g.gif . Reiks savojo užklaust, kai grįš  smile.gif

g.gif įdomu, ar tas draugės vyras ''prisirašė'' ir paskui žmonai pasipasakojo.gal i šulini kita karta lieps šokt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as ir sakau gal visos renkamems i bendramincius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dindilin @ 2008 02 28, 08:56)

Niekus kalbat...važiavau ir teko sustoti...tų prost...aikštelėj,nes sugedo mašina ir kol vyras remontavosi-aš jas stebėjau apie pusdienį...nė vienas Lietuvis prie jų nesustojo,tik Lenkai su fūromis ir su lengvosiomis...
Nesakau,kad apsoliučiai neįmanomas dalykas,kad Lietuvis sustotų,bet nereikia pliurpt,kad visi fūristai,tralistai naudojasi jų paslaugom...
Atsakyti
QUOTE(Wilkė @ 2008 02 26, 16:15)

Ir padovanokite savo vyrams CD su šiomis dainomis: http://gazel2002_nar...usic/music.html (tiesą sakant, man jų klausant pačiai širdelė suvirpa...)

ačiū už nuorodą thumbup.gif Būtinai padovanosiu
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2008 02 28, 13:20)
Niekus kalbat...važiavau ir teko sustoti...tų prost...aikštelėj,nes sugedo mašina ir kol vyras remontavosi-aš jas stebėjau apie pusdienį...nė vienas Lietuvis prie jų nesustojo,tik Lenkai su fūromis ir su lengvosiomis...
Nesakau,kad apsoliučiai neįmanomas dalykas,kad Lietuvis sustotų,bet nereikia pliurpt,kad visi fūristai,tralistai naudojasi jų paslaugom...

Na jau zinot, galvoju pasieskosiu temos, kuriu vyrai tolimuju reisu vairuotojai, bet nemaniau, kad cia tokios kvailos diskusijos vyksta schmoll.gif Sutinku su loret30 nuomone, tikrai nemanau kad kiekvienas, jei furistas, tai neislaiko savo "drauguzio" kelnese. As savo vyru pilnai pasitikiu, net nekyla itarimas. Manau pakankamai gauna namie biggrin.gif g.gif Jis siaip bijo, kad as nenueiciau kur nors, bet cia jau jis manim nepasitiki. Gal velgi nuomone bus tokia kitu "kad jei jis bijo kad as nenueiciau i sona, tai jis pats toks". Nemanau, tikrai nemanau, isitikinus netgi. Jis isvaziuoja savaitei. Na bet tikrai kraupu, ka cia perskaiciau. O cia dar kakzoks prirasymas, pirma kart girdziu tokia nesamone, ir dar tu nori ar ne. Siaubas kazkoks. Nejau vyrai tokie be savo nuomones.
Atsakyti
QUOTE(Dindilin @ 2008 02 28, 09:56)

Manau, kad visiems suprantaama kad vyrui be moters isbuti ilga laika tikrai sunku, todel furistai ir prostitutes - neatskiriami dalykai mirksiukas.gif
Neseniai teko isgirsti kita nuomone - kad visos furistu zmonos turi meiluzi ir ne viena doh.gif Tada manau ir furistai ir ju zmonos ne be nuodemes, tad nereikia labai pykti vieniems ant kitu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nePadori: 11 liepos 2008 - 11:48