Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vyras - tolimųjų reisų vairuotojas

QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 10, 18:11)
128 zinute paskaityk smile.gif pageltonintu sriftu  smile.gif  as sioj temoj lankausi, kadangi mano vyras tolimuju reisu vairuotojas, ir ginu save, nes manau kad dura neesu  g.gif

bet šitoj temoj lankos tik tos kurios ant fūristų loja , tai ir sėkmės čia mažule , į mūsų kompanija gali negryžti nes nemanau kad kas su tavim šnekės g.gif
Atsakyti
QUOTE(BRAŠKĖ68 @ 2009 01 10, 18:14)
bet šitoj temoj lankos tik tos kurios ant fūristų loja , tai ir sėkmės čia mažule , į mūsų kompanija gali negryžti nes nemanau kad kas su tavim šnekės g.gif

Oho blink.gif nu ir mandagumas. Siaip ziuriu keistas supratimas Jusu. As net nezinojau, kad cia tema skirta lojancioms g.gif as beje, jei nesupratot, tai pasipiktinau zinute nares, kuri buvo parasiusi savo nuomone 128 zinutej!!!! Reikia skaityt, o ne iskart paciai lot biggrin.gif Dievazi, dar nei vienoj temoj tokiu nesamoniu nemaciau. MERGINOS SKAITYKIT PIRMA, O PASKUI RASYKIT!
P.S.ir taip Jusu toj temelej nesilankau tongue.gif

O beje, kur cia parasyta, kad tema skirta lojancioms ant TRV? g.gif
Atsakyti
biggrin.gif nesivelsiu su tavim į ginčus ir NEMANDAGIOJI mandagiai tau paaiškins , paskaityk 1 sms šitoj temoj , šita tema buvo ir užvesta tam kad visus griekus čia ant mūsų vyrų išsilietų , o ne tam kad bendrautų TRV ŽMONOS , ir beje tik šį ryta lankiais mūsų temoj ir su mumis plepėjai ,o pasirodo kad ši tema tau artimesnė , ką gi sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BRAŠKĖ68 @ 2009 01 10, 18:43)
biggrin.gif  nesivelsiu su tavim į ginčus ir NEMANDAGIOJI  mandagiai tau paaiškins , paskaityk 1 sms šitoj temoj , šita tema buvo ir užvesta tam kad visus griekus čia ant mūsų vyrų išsilietų ,  o ne tam kad bendrautų TRV ŽMONOS , ir beje tik šį ryta lankiais mūsų temoj ir su mumis plepėjai ,o pasirodo kad ši tema tau artimesnė , ką gi sėkmės mirksiukas.gif

As Jusu temoj jau seniai nesilankau blink.gif net neskaitau blink.gif kazka painioji blink.gif blink.gif blink.gif as keleta zinuciu parasiau 53 temoj ir viskas. Dieve, atsipeikekit Jus viena karta.
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 10, 19:45)
As Jusu temoj jau seniai nesilankau  blink.gif net neskaitau  blink.gif kazka painioji  blink.gif  blink.gif  blink.gif as keleta zinuciu parasiau 53 temoj ir viskas. Dieve, atsipeikekit Jus viena karta.

ATIDZIAI ISISKAITYK I 128 ZINUTE. PAZIUREK APIE KA TEN PARASYTA. AS APIE TAS KURIOS TURI VYRUS KIEKVIENA DIENA PRIE SAVES, IR ISIVAIZDUOJA KAD JIE YRA ISTIKIMESNI. CIA TOMS SKIRTA KURIOS MUSU VYRUS VADINA APSILEIDUSIAIS, IR SKAICIUOJA KIEK JIE PREZERVATYVU VEZIOJASI. TOMS, KURIAS KANKINA PARANOJA. IR TOMS KURIOS MANO KAD DARBAS LENGVAS, IR JI BET KAS DIRBTI GALETU.
PATI PAMASTYK SU SAVO RUGIAGELISKA GALVA:- KAIP AS GALIU VARYT ANT KITU, O JUO LABIAU ANT SAVO VYRO
Atsakyti
QUOTE(Vilmami @ 2009 01 10, 19:13)
ATIDZIAI ISISKAITYK I 128 ZINUTE. PAZIUREK APIE KA TEN PARASYTA. AS APIE TAS KURIOS TURI VYRUS KIEKVIENA DIENA PRIE SAVES, IR ISIVAIZDUOJA KAD JIE YRA ISTIKIMESNI. CIA TOMS SKIRTA KURIOS MUSU VYRUS VADINA APSILEIDUSIAIS, IR SKAICIUOJA KIEK JIE PREZERVATYVU VEZIOJASI. TOMS, KURIAS KANKINA PARANOJA. IR TOMS KURIOS MANO KAD DARBAS LENGVAS, IR JI BET KAS DIRBTI GALETU.
PATI PAMASTYK SU SAVO RUGIAGELISKA GALVA:- KAIP AS GALIU VARYT ANT KITU, O JUO LABIAU ANT SAVO VYRO

lotuliukas.gif pasakyciau, bet patylesiu doh.gif nu bet ir charakteriai ten Jusu smile.gif

Gerai, gal ne taip supratau zinute, bet nereikia cia taip pykt ir siaustis.
Atsakyti
Nu ir psio-TAIKA mirksiukas.gif
Asio,matau ir tu čia mirksiukas.gif Kol nesilankai anoj temoj -jubiliejų švenčiam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2009 01 10, 19:26)
Nu ir psio-TAIKA  mirksiukas.gif
Asio,matau ir tu čia  mirksiukas.gif  Kol nesilankai anoj temoj -jubiliejų švenčiam  smile.gif

Taika, bet galejot man paaiskint durnelei, ka ten ta zinute reiskia g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 10, 19:27)
Taika, bet galejot man paaiskint durnelei, ka ten ta zinute reiskia  g.gif

Ai-visko pasitaiko mirksiukas.gif Gi būna kablelio nepastebi-ir jau ne taip supranti. O kitą sykį per skubėjimą to kablelio nepadedi-ir vėl rezultatas ne toks,kokį galvoj turėjai smile.gif
Taip kad-pamirštam. Kaip jau anoj temoj parašiau-PASBUCIUOJAM-IR TOLIAU VAŽIOUJAM mirksiukas.gif ( Kristinka,įdėk vėl tuos pačius smailikus,jei gali smile.gif )
Atsakyti
oro_buckis.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristinka @ 2009 01 10, 19:36)

Trinu lauk situ lojanciu tema lotuliukas.gif

Nu tikrai nezinojau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 10, 19:42)
Trinu lauk situ lojanciu tema  lotuliukas.gif

Nu tikrai nezinojau  blink.gif

console.gif Ir gerai darai... Ir manu grįžk į nelojančių Viskas bus čiki mirksiukas.gif
Atsakyti