Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vyras - tolimųjų reisų vairuotojas

QUOTE(bravada @ 2004 11 09, 18:59)
...taigi jis sugrizo is reiso toks kaip visada,linksmas pasiilges musu ir pavarges.Parvezelauktuviu man ir sunui .Mes sutariame gerai.mylime vienas kita.Taigi pavalges nuejo pora valandu pasnausti ,o as tuo metu nieko nesakiusi nuejau i masina susirinkti nesvariu drabuziu.atidariau liaudiskai tariant bardarcioka ir ,o dangau ten buvo 3prezervatyvai.Taigi mano brangus ,mylimas , laukiamas svetur naudojasi prostitutes paslaugomis.Siaip niekada nenupirks prezervatyvu nei paketu jam vis geda,o cia doh.gif As apie tolimuju reisu vairuotojus viskoesu prisiklausius

kaip toliau gyveni bravada ? pasakyk tu , tai kokie tie TRV ?
tai kam tie prezervatyvai buvo skirti ? kokie dabar jūsų santykiai ? kodėl tik įpylei alyvos į ugnį ir išėjai ? būtent tema tau ir tavo vyro garbei thumbup.gif o ko apie kitus išvis kalbėt ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BRAŠKĖ68: 28 vasario 2009 - 13:47
o jis vienas važinėja ar su draugu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(BRAŠKĖ68 @ 2009 02 28, 13:46)

kaip toliau gyveni bravada ? pasakyk tu ,  tai kokie tie TRV ?
tai kam tie prezervatyvai buvo skirti ? kokie dabar jūsų santykiai ? kodėl tik įpylei alyvos į ugnį ir išėjai ? būtent tema tau ir tavo vyro garbei  thumbup.gif  o ko apie kitus išvis kalbėt ?

kadangi buvo klausta manęs , tai atsakysiu ax.gif Tada , kai dar buvo viskas šviežia, įsiutus iškėliau scena blush2.gif Žinau, negerai padariau, bet negalėjau susilaikyt kaip skaudėjo.Neprisipažino , nors sukapok....
Dabar kai jau tiek metų praėjo, galiu drasiai sakyt, gerai , kad jis neprisipažino, net jei kas ten buvo. Būčiau nežinojusi kaip elgtis... skirtis? ar toliau gyvent su tuo žinojimu.
Kai klausiau , iš kur tie prezervatyvai, sakė, kad jie ten visada buvo.. gal ten nuo gyvenimo pradžios mėtėsi blink.gif nors dabar, aš nieko panašaus neberandu... o ir nebeinu i mašina pati... bijau, tikrai sakau , kad bijau. doh.gif atrodo niekai, bet oi kaip kerta per stoga. unsure.gif
Dar pasikartosiu , kad verta įsiklausyti į kitų nuomonę... akis išdraskyti visada suspėsi, o normaliai diskutuoti ne visada išeina.
siesta 222, .... taip jis vienas važinėjo, tuo metu neturėjo naparniko.Ir tas radinys mane tiesiog išmuše iš vežiu....
Nenoriu nei ant vieno vairuotojo ką nors blogo sakyt, bet giliai širdyje , savo vyru nepasitikiu... Labai gražiai neGalantas aprašė tolimųjų vairuotojų darbą, ir noriu tuo patikėti, bet....
atsiprašau , žmonų, kurios išleidžia savo brangiausius i kelione....
Atsakyti
QUOTE(bravada @ 2009 03 03, 01:04)
atsiprašau ,  žmonų, kurios išleidžia savo brangiausius i kelione....

Ankščiau Baltarusijoje prezikus privalėjo turėti vaistinėlėje,dabar jau nebereikalauja.
Atsakyti
na,bet jei trys,tai nenaudota buvo...
buvo man,kad MB rado furoj prezervatyvu..,bet juk ne jis vienas vazineja ta masina..,o ir siaip,kuris nores nueit i kaire,tas ir namie budamas sugalvos kaip...,manau.. smile.gif
Atsakyti
Mieloji "bravada" smile.gif manau kad tau reikia apsiramint (nors suprantu kad lengva sneket o padaryt visiskai kas kita ).As jau 2 metus dirbu su tolimuju reisu vairuotojais ,beveik kasdiena isleidziu juos i RUS ,tai is salies galiu pasakyti tik tiek ,visokiu ju yra smile.gif ta pati juk galima pasakyt ir apie kiti profesiju zmones tai kad zmogus dirba gydytoju ar sandelininku tai juk nereiskia kad jie tikrai neisduoda .Yra tokiu vairuotoju kurie uz kiekviena dienos prastojaus taip nerimauja kad jie si laika ne su seima o cia po langais puti kabinoj .Manau kad nesvarbu kokios profesijos zmogus yra o koks jis pats yra ir kas jam gyvenime yra svarbu.
Nzn kiek paskaiciau cia tai kai kurie i vairuotojus ziuri kaip jie kokie nezmoniskus ...noriu pasakyt kad visi vairuotojai kaip ir kitu profesiju atstovai normalus ,ir tai kad zmogus vairuotojas tikrai nereiskia kad jis bliadunas .

P.S. kas del to nelemtu prezervatyvu tai galbut cia tikrai viskas visiskai nekaltai ...gal kokioj aisktelei stovejo su vairais kurie vezioja jas pastoviai tai ir pasidalino zmogeliai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karmenta: 10 kovo 2009 - 14:10
mano draugas turi teises, nori vazinet i užsieni,bet per ta krize neranda darbo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 03 10, 21:15)
mano draugas turi teises, nori vazinet i užsieni,bet per ta krize neranda darbo verysad.gif

Neužtenka turėti vien teisias,reikia dabar gera stažą turėti ir patirties,tie pirmiau darbą gauna.
Atsakyti
mano vyras vienoj darbovietej isdirbo 8 metus, tai paskui nutare kad reikia eiti kitur nes darbo sumazejo, tai, zinokit, vos vienam pasake, kad reikia naujos vietos, tai pasiulymai tiesiog i namus keliavo. skambino, per pazistamus vyro tlf ieskojo. dirba jau metai kitur, bet jei dabar iseitu, turbut nei stazas nepadetu... deja...
Atsakyti
QUOTE(rasytea77 @ 2009 03 03, 13:44)
na,bet jei trys,tai nenaudota buvo...
buvo man,kad MB rado furoj prezervatyvu..,bet juk ne jis vienas vazineja ta masina..,o ir siaip,kuris nores nueit i kaire,tas ir namie budamas sugalvos kaip...,manau.. smile.gif

Mano pusbrolis yra tolimųjų reisų vairuotojas,žmona jam pastoviai prikaišioja visokias plaštakes ir t.t.Kiek ten tos teisybės,nežinau, schmoll.gif Praeitą savaitę mes visi važiavom iš Vokietijos, su savo automobiliu,anksti ryte privažiavom tokį pakelės bariuką su didele krovininių mašinų aikštele.Ėjom gert kavos,vyrai pavalgyt,į tuliką.Tulike buvo pilna visokio plauko mergų,kas plovėsi galvą,krovėsi telefonus,šukavosi.Kai jau visi ėjom į mašiną,pasižiūrėjau kad kiekvienoj fūroj buvo panos.Numeriai ir lietuviški,lenkiški,estiški,suomiški,vengriški.Negi taip visi su savo panelėm,ar žmonom keliauja g.gif Čia tik mano pastebėjimas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglė @ 2009 03 11, 15:49)
Mano pusbrolis yra tolimųjų reisų vairuotojas,žmona jam pastoviai prikaišioja visokias plaštakes ir t.t.Kiek ten tos teisybės,nežinau, schmoll.gif Praeitą savaitę mes visi važiavom iš Vokietijos, su savo automobiliu,anksti ryte privažiavom tokį pakelės bariuką su didele krovininių mašinų aikštele.Ėjom gert kavos,vyrai pavalgyt,į tuliką.Tulike buvo pilna visokio plauko mergų,kas plovėsi galvą,krovėsi telefonus,šukavosi.Kai jau visi ėjom į mašiną,pasižiūrėjau kad kiekvienoj fūroj buvo panos.Numeriai ir lietuviški,lenkiški,estiški,suomiški,vengriški.Negi taip visi su savo panelėm,ar žmonom keliauja g.gif Čia tik mano pastebėjimas rolleyes.gif

Teko nekartą būt tokiose aikštelėse. Ir kad kiekvienoj fūroj sėdėtų po paną g.gif To dar nebuvo ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglė @ 2009 03 11, 15:49)
Kai jau visi ėjom į mašiną,pasižiūrėjau kad kiekvienoj fūroj buvo panos.Numeriai ir lietuviški,lenkiški,estiški,suomiški,vengriški.Negi taip visi su savo panelėm,ar žmonom keliauja g.gif Čia tik mano pastebėjimas rolleyes.gif

O negi taip visi su šiušėm (visokio plauko) keliauja g.gif doh.gif
Atsakyti