Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vyras - tolimųjų reisų vairuotojas

QUOTE(MODELiukai @ 2009 02 22, 00:31)
Esu vienos transpoto f. buh, tai matau kokie jie ir apie ka jie kalba. Na sakyciau is 100 tikriausiai kokie max 5 istikimi  doh.gif

Nusisneki Moterie! blink.gif
Atsakyti
QUOTE(MODELiukai @ 2009 02 22, 01:31)
Esu vienos transpoto f. buh, tai matau kokie jie ir apie ka jie kalba. Na sakyciau is 100 tikriausiai kokie max 5 istikimi  doh.gif

Maziau pletku klausykis! Nejau nezinojai kad vyrai didesni pletkininkai ir pagirunai uz bobas!
Atsakyti
QUOTE(ksiusa24 @ 2009 02 22, 14:37)
Maziau pletku klausykis! Nejau nezinojai kad vyrai didesni pletkininkai ir pagirunai uz bobas!

Tikra tiesa drinks_cheers.gif juk nei vienas negali pasirodyt "menkesnis" už kitą...
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2009 02 20, 16:19)
Tai pagal jus gaunasi kas daug šneka tas nebėga pas mergeles, o kas turi mylinčias šeimas tik patylom laukia reisų ir mergaičių biggrin.gif
Arba tiesiog visi vyrai ištikimi hihihi.gif

Kad visi būtų ištikimi,tai jau prilygtu stebūklui g.gif .Išsiklausinėjau savo vyro,sakė prancūzijoje ir vokiečiuose nėra,o va ispanuose jau buna kad prigėre parsitempia i kabynas prostitutes,bet čia tik vienetai.

QUOTE(MODELiukai @ 2009 02 22, 02:31)

Tau biški čia stupid.gif .
Atsakyti
o as tikiu kad mano vyras istikimas. o kad kartais per langa pasiziuri i grazias paneles, tai tik sveikintina - vadinas normalus smile.gif, as irgi pasakau jam jei vaikinas ar vyras praejo grazus, ar graziai apsirenges. taciau zinau kokiu yra vairuotoju...deja, nepavydziu ju moterims.
Atsakyti
QUOTE(Mumutis @ 2009 02 23, 07:58)
o as tikiu kad mano vyras istikimas.

Tuo tiki visos moterys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Valedy @ 2009 02 23, 08:03)
Tuo tiki visos moterys  biggrin.gif

na jei maniskis isduotu ir rasciau ikalciu, tai visiskai jokiais tada vyrais nebepasitikeciau. palaikysit kvaila boba, bet TIKIU ir PASITIKIU. kaip ir jis manim gali pasitiket 100 proc. Nors gal mazai laiko esam kartu - 7,5 metu. Na gal kai ateis vidutinio amziaus krize, gal tada ir sugrius visas pasitikejimas. bet apie tai veliau pasisakysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2009 02 20, 16:19)
Tai pagal jus gaunasi kas daug šneka tas nebėga pas mergeles, o kas turi mylinčias šeimas tik patylom laukia reisų ir mergaičių biggrin.gif
Arba tiesiog visi vyrai ištikimi hihihi.gif

Kad visi istikimi cia niekas niekur net ir neminejo.O kalbet galima daug ka.Yra visokiu tu vyru.Ne visi gi vazinejantys turi mylincias seimas ir mylimas zmonas.Yra ne vienas ir ne du,kurie seimu isvis neturi ir turet nenori.Yra daugybe vyru su artejancia amziaus krize kuriems pasigirti reikia.Pazystu vyru,kurie kalba tik del to ,kad kalbet.O kai "vyriska"kompanija issiskirsto -kalba visai ka kita.Kaip mano tevas sako" kam man est supuvusi maista,jei as po savaites grizes skanestu atsivalgysiu iki soties".Ir dar sako:"jei esi vegetaras,tai dar nereiskia,kad negali meniu pavartyt".

QUOTE(MODELiukai @ 2009 02 22, 02:31)

tai gal ir reisuose su jais buvai g.gif Gal matei ir ka daro,ne tik kalba g.gif
Atsakyti
QUOTE(XXXXXX @ 2009 02 23, 09:18)
Kaip mano tevas sako" kam man est supuvusi maista,jei as po savaites grizes skanestu atsivalgysiu iki soties".Ir dar sako:"jei esi vegetaras,tai dar nereiskia,kad negali meniu pavartyt".

Nebėr ką pridurt,tiesiog super pasakyta thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip mano tevas sako" kam man est supuvusi maista,jei as po savaites grizes skanestu atsivalgysiu iki soties".Ir dar sako:"jei esi vegetaras,tai dar nereiskia,kad negali meniu pavartyt".
biggrin.gif thumbup.gif Patiko-sviezias maistas ir vegetarizmas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(XXXXXX @ 2009 02 23, 09:18)

hihihi.gif gerai tas tavo tėtis sako user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Gera tema ir aktuali abejom pusem.As vyriskos gimines atstovas.Dirbu si darba jau12metu.Prakeikiau ji seniai.Nemaciau romantikos savo darbe.Grazus kalnai,bet neteko su slidem ar rogutem nusileist,maudziausi vidurzemio juroje,bet tik del fakto,tas pats ir su atlanto vendenynu,eifelio boksta maciau per langa-bet paryziu prakeikes-diena amzini kamsciai,kuro norma isauga.Vadybininkai amzinai kvepuoja i pakausi per mobilu,satelita.Galiausiai sefas niurzga kai kilometru per kadencija per mazai isuku.Gal "nusivylusios" patars kaip "zmona","meiluze","mama" susirast?
Atsakymas toms kurios"geros"nuomones apie tuos kurie europje dyrba(nuo1iki2men.):kas nebuvo-tas nezino!Dar nesutikau ne vienos danes,vokietkos,prancuzes ir t.t. kuri neziuretu is auksto i vairuotoja is Lietuvos(valytojos ne isimtis),nors angliskai visai padoriai susisneku.Trumpai tariant-"naces".Uzsienieciai darbdaviai nemoka pinigu siaip o jeigu moka tai issunkia iki galo ir "pasivoliot"su antrom ir treciom zmonom neduoda.Vis krovini su terminu,su "is lubu"trauktu adresu ikisa,kad darbe pasisexinciau.O toms kurioms "grazios" prostitutes tai cia su skonio receptoriais problemos o jai jos dar ir konkurentem laiko tai,neisizeiskite, kaip jus pacios "atrodote"?Pagalvokit apie tai...
Man,asmeniskai,po darbo dienos tik greiciau pavalgyti ir miegot,nes po9val.pauzes seka alinanti diena,as vos atsikeliu.
Savaitgalis-popieriu,skanesnio maisto(sriubos)gamyba,kokteiliukas su kolega ar filmo perziura ir poilsis.I"pufa"(vokiska viesnami),ar"naktini kluba"nenuleksi-"sugadinsi" darbo ir poilsio rezima(tachografo disko dar vadinamos tacho saibos parodymus o cia jau didziuliai ir brangus nemalonumai su kontrolem pvz.:BAG,Polizai ir kiti.Taip-galima su taxi+iejimo mokestis+"mergele"+taxi atgal-hmmm.Tikrai brangus “malonumas”.Net mano issiskyres kolega sau to neleidzia nes ir jam tai brangu...O man pinigus namo dar parvezt reik!Gatviniu vakaruose tik Ispanijoje rasi-bet jos baisios kaip karas...Manau pykti ant vyru uz tai kad akim pamyli-nosim nu..dzia nevertetu.Per tuos11metu tik vienas kolega kabinoje turejo perkama(maciau savo akimis)...Vertetu pamineti dar1dalyka-sexas su su prostitute tai ne sexas su mylima.Ana nepasakys-dar noriu(bus fraze-primokek),ir tikrai nepuls statyti...Psichologiskai,mastykit pacios,pasijaust turi dar vienisesnis-netenki pinigu,sexo partnerio...Turejau draugeliu audringoje jaunysteje.Pas juos isgertuves baigdavosi sex.orgijomis.Nekokie prisiminimai.
Radote prezervatyvu pokeli praimta?Gal MB nusprende paivairnti zaidimus lovoje ir nupirko "kitokiu" nei jus perkate?!Bet gal reik apziureti kaip tie "paturbinti"atrodo o pasirodo gal baisiau nei tikejosi ar drasa tuom ir baigesi?!Jus puolat i gatve su nauju daiktu pries tai nezvilgtelejusi i veidrodi?Kiek tokiu daiktu nepamate dienos sv.ant jusu?!Drabuzi galima atgal ant pakabos-gumyte tik i siuksles net nepavartojus.Likusius gal iskeis i cigaretes ar drauga isgelbes is padeties,galiausiai kulkosvaidis ukyje pravercia.Any way
Dar1mintis:didele zmonijos dalis sprendzia apie kitus pagal savo "sugedimo"laipsni...Seima be pasitikejimo-ne seima!
As neginu savo lities atstovu,visokiu yra kaip ir moteru.Atsirinkite sioje rasliavoje kas jums tinka kas ne.Zinau kaip jums sunku kai nera salia to i kuri,pagal teorija, turetum atsiremti o tas tik telefonu gali paguosti.Sekmes ir stiprybes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neGalantas: 24 vasario 2009 - 21:12