Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vyras - tolimųjų reisų vairuotojas

QUOTE(Meletė @ 2009 05 07, 12:50)
O mūsų, kurios čia bendraujame, ir taip stojam piestu už saviškius, vyrai tikrai tvarkingi ir jaučiantys atsakomybę. Jie dirba ne tam kad su mergom pasiniurkytų, o išlaikytų savo šeimas. Mes visada žinome ką jie veikia išvažiavę.  Iš Europos visada grižta švaručiai....
Tai vot tep.

kažkurios iš forumiečių, buvo parašyta poste, kad jie, furistai.."nupurpina" (moterį-plaštakę) kaip kalę ir paleidžia, kad važinėtųsi toliau saugiai sau, suprask, švaručiai. tuomet gal tai kitokia grupė vairuotuojų? tikrai, kaip irn jūs, melete, sakot, yra padorių fainų vairuotojų, ir mano pažįstamų moterų vyrai, tikiu, yra savo vietoj. (bent jau jos taip sako.)
taigi, mano komentaras buvo tik į šitą būtent sakinį, parašyta moters, nes jis man pakvipo dvigubos moralės normomis. gal ir gavosi toks off-topic. čia nebuvo susiję su reis-ininko profesija niekaip. tiesiog pasijuto, tarsi kas vėl sakytų (nuo Vienuolio Paskenduolės laikų): vyras jei staigiai apsipurpina ir "susitvarko" taip kad nieks nematytų (t.y.nesivežioja tų plaštakių per ilgiausiai fūroj, o tik viens du ir meta lauk, - tai jis...hm, gerietis, dar į normas įlenda, o jos, o tos kalės...jos kalės nuo a iki ž...apie jokias normas net nėr kalbos.) moteris, atsiduodanti, vyrui - kalė, vyras, imantis iš kalės - "dar savo vietoj", kol nieks nemato. tai todėl ir nesusilaikiau nepakomentavus, kad man tokios dvigubos normos, ir dar 21a.,nu sorry, ...smirda. nes toks moters ir vyro elgesys vienodai nekvepia. ko čia vien ant moteriškų varyt? cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 09 gegužės 2009 - 14:06
Maniskis irgi buvo tolimuju reisu vairuotojas, isvaziuodavo 2-3sav, itarimu kad naudojasi "paprastutem" nekildavo, nes pasitikiu juo, niekad nedave pagrindo nepasitiket. Jei rasciau prezervatyvu, butinai jam apie tai pasakyciau, kam save kankint? Jei prades issisukinet, aisku kad naudojasi "paprastutem" verysad.gif jei anksciau niekad panasaus nebuvo atsitike, gal neverta panikuot?
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2009 05 09, 15:04)
kažkurios iš forumiečių, buvo parašyta poste, kad jie, furistai.."nupurpina"

mano likimo drauge rase bendrini dalyka. Nu teisingai- nupurpina, isdulkina. Mylisi tie,- kurie daro jausdami tam zmogui kazka. O tokioms? Nebent gailesti... Normaliam vyrui neatsistos matant jas. Su vyru vazinejau, maciau. Bobos be kompleksu. Vyras su zmona, ar su vaiku vaziuoja ( maciau tokiu bajeriu, nes pvz: vienas MB kolega visa pries pora metu, vasara su vienuolikamete dukra vazinejo) jos raunas i kabina. O paskui sorry, sorry, pseprasem... Su kito vairuotojo zmona buvom i marketa nuejusios, grizom- jau suka ratus kaip rujojancios kales... Tai kokia cia dviguba morale? Nezinai,nesusidurus, tai ir nediskutuok tokiais klausimais. Tu tik is nuogirdu kazka zinai, o mes kur kas daugiau, ir geriau.
dar viena tavo citata:
"moteris, atsiduodanti, vyrui - kalė, vyras, imantis iš kalės - "dar savo vietoj", "
Jei kale nenoretu,suo neliptu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meletė: 09 gegužės 2009 - 19:17
QUOTE(Meletė @ 2009 05 09, 20:14)
mano likimo drauge rase bendrini dalyka. Nu teisingai- nupurpina, isdulkina. Mylisi tie,- kurie daro jausdami tam zmogui kazka. O tokioms? Nebent gailesti... Normaliam vyrui neatsistos matant jas. Su vyru vazinejau, maciau. Bobos be kompleksu. Vyras su zmona, ar su vaiku vaziuoja ( maciau tokiu bajeriu, nes pvz: vienas MB kolega visa pries pora metu, vasara su  vienuolikamete dukra vazinejo) jos raunas i kabina. O paskui sorry, sorry, pseprasem... Su kito vairuotojo zmona buvom i marketa nuejusios, grizom- jau suka ratus kaip rujojancios kales... Tai kokia cia dviguba morale? Nezinai,nesusidurus, tai ir nediskutuok tokiais klausimais. Tu tik is nuogirdu kazka zinai, o mes kur kas daugiau, ir geriau.
dar viena tavo citata:
"moteris, atsiduodanti, vyrui - kalė, vyras, imantis iš kalės - "dar savo vietoj", "

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 05 09, 20:14)

Kaip ir susitarem. Jei vyras suo , tai tikrai viskas tavo pamastymuose tinka.
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 05 07, 14:50)
Mes visada žinome ką jie veikia išvažiavę.

Nemanau kad žinot.... tiesiog tikit tuo ką sako. Kaip gi jus galite žinot? jei nesat kartu.Aš nesakau , kad nepasitikekit , netikekit tuo ką sako...
o cia seip anekdotas

Mokytoja klausia vaiku kuo dirba ju tevai. Juozukas:
-Mano tetis policininkas, mes gyvename turtingai, turim daug pinigu.
Antaniukas:
-Mano mama prostitute, mes irgi turime daug pinigu.
Petriukas:
-Mano tetis tolimuju reisu vairuotojas, jei ne policininkai ir prostitutes, tai mes irgi turetumem daug pinigu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bravada: 09 gegužės 2009 - 22:26
QUOTE(bravada @ 2009 05 09, 23:14)
Nemanau kad žinot.... tiesiog tikit tuo ką sako. Kaip gi jus galite žinot? jei nesat kartu.Aš nesakau , kad nepasitikekit , netikekit tuo ką sako...
  o cia seip anekdotas

Mokytoja klausia vaiku kuo dirba ju tevai. Juozukas:
-Mano tetis policininkas, mes gyvename turtingai, turim daug pinigu.
Antaniukas:
-Mano mama prostitute, mes irgi turime daug pinigu.
Petriukas:
-Mano tetis tolimuju reisu vairuotojas, jei ne policininkai ir prostitutes, tai mes irgi turetumem daug pinigu.

matai,100% garantuoti negali net pats uz save,bet jei nera tarpusavy pasitikejimo,tai tada nebusi garantuota...ta tema mes su vyru daznai pasikalbam ir paatviraujam..
Atsakyti
QUOTE(rasytea77 @ 2009 05 10, 10:33)
matai,100% garantuoti negali net pats uz save,bet jei nera tarpusavy pasitikejimo,tai tada nebusi garantuota...ta tema mes su vyru daznai pasikalbam ir paatviraujam..

ji sprendžia pagal save, arba pavydi. Jei nepasitiki savo vyru, lai užsiveda temelę " gelbekit,- nėra pasitikėjimo mano šeimoje" lotuliukas.gif Jeigu jos B ganosi su kitom, tai jau jos bėdos. Nėra ko dabar spjaudyt ant visų.
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
beprasmiška debatuoti su zuzu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BRAŠKĖ68: 10 gegužės 2009 - 10:39
QUOTE(vejai @ 2009 05 09, 22:04)
Kaip ir susitarem. Jei vyras suo , tai tikrai viskas tavo pamastymuose tinka.

Auksciau idemiai perskaityk. Ten citata buvo,kuria as apibendrinau ta pacia kalba. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(BRAŠKĖ68 @ 2009 05 10, 11:19)
nieko nesiskiri nuo blondino, sėkmės ir toliau lieti PMS , o gal reikėtų  kad kas tavę nupurpintų ir išspirtų lauk pasėdėtum kur po berželiu , įkvėptum gryno oro  lotuliukas.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
g.gif čia buvo parašyta kad visi fūristai vežiojasi paprastutes , tai aš ir parašiau kad .......................išspiria jas lauk , kas jomis naudojasi , ir jų nesivežioja , o apie dvigubą moralę irgi buvau rašiusi kad tie kurie taip daro tai irgi verti to vardo , bet zuzu prisikabino prie moters, manęs , parašiusios , o ne prie minties ar citatos mirksiukas.gif
debatuotoja velnių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 05 09, 17:14)

taip. bet esmė ta pati. jis -šuo, o ji -kalė. o ne ji-kalė, o jis - gerietis žmogus.

braške68, prie tavęs neprisikabinau...ir tik tavo mintį pakomentavau, tavo pačios net niką pamiršus buvau, net atgal specialiai tavo vardo neieškojau(susijusio su postu). atsiminiau tik mintį (pasakytą vienos iš forumiečių.) jei netiki - niekaip neįrodysiu, ir be to, kam to reikia?
Atsakyti