QUOTE(Meletė @ 2009 05 07, 12:50)
O mūsų, kurios čia bendraujame, ir taip stojam piestu už saviškius, vyrai tikrai tvarkingi ir jaučiantys atsakomybę. Jie dirba ne tam kad su mergom pasiniurkytų, o išlaikytų savo šeimas. Mes visada žinome ką jie veikia išvažiavę. Iš Europos visada grižta švaručiai....
Tai vot tep.
Tai vot tep.
kažkurios iš forumiečių, buvo parašyta poste, kad jie, furistai.."nupurpina" (moterį-plaštakę) kaip kalę ir paleidžia, kad važinėtųsi toliau saugiai sau, suprask, švaručiai. tuomet gal tai kitokia grupė vairuotuojų? tikrai, kaip irn jūs, melete, sakot, yra padorių fainų vairuotojų, ir mano pažįstamų moterų vyrai, tikiu, yra savo vietoj. (bent jau jos taip sako.)
taigi, mano komentaras buvo tik į šitą būtent sakinį, parašyta moters, nes jis man pakvipo dvigubos moralės normomis. gal ir gavosi toks off-topic. čia nebuvo susiję su reis-ininko profesija niekaip. tiesiog pasijuto, tarsi kas vėl sakytų (nuo Vienuolio Paskenduolės laikų): vyras jei staigiai apsipurpina ir "susitvarko" taip kad nieks nematytų (t.y.nesivežioja tų plaštakių per ilgiausiai fūroj, o tik viens du ir meta lauk, - tai jis...hm, gerietis, dar į normas įlenda, o jos, o tos kalės...jos kalės nuo a iki ž...apie jokias normas net nėr kalbos.) moteris, atsiduodanti, vyrui - kalė, vyras, imantis iš kalės - "dar savo vietoj", kol nieks nemato. tai todėl ir nesusilaikiau nepakomentavus, kad man tokios dvigubos normos, ir dar 21a.,nu sorry, ...smirda. nes toks moters ir vyro elgesys vienodai nekvepia. ko čia vien ant moteriškų varyt?