Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vyras - tolimųjų reisų vairuotojas

QUOTE(sonteja @ 2009 05 10, 14:22)
Kai mano vyas turės laiko,duosiu jam paskaityti Blondino postus  lotuliukas.gif ,tada parašysiu ką sakė ant blondino  topsecret.gif  lotuliukas.gif

maniškis skaitė jau. Psich... ligoniu išavdino. O kitai pašnekovei pirštą prie smilkinio pasukiojo. Sakė turbūt aikštelėse būna. Čia ne mano žodžiai tongue.gif

QUOTE(sonteja @ 2009 05 10, 14:40)
Laurynas svarsto: galbūt gerų santykių su žmona paslaptis ir yra tolimieji reisai. „Meilė žinutėmis. Jaučiamės kaip meilužiai – retai susitinkam ir neilgam. Gal dėl to „fūristai“ retai skiriasi“, – šypsosi vyriškis, per mėnesį susirašinėjimui su žmona išleidžiantis daugiau kaip 200 litų.
(Paskaitykit  mirksiukas.gif ,kas nenusimanot,radau googlėje)

tai aišku, drinks_cheers.gif išlauktas malonumas saldesnis... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meletė: 10 gegužės 2009 - 14:13
QUOTE(Meletė @ 2009 05 10, 15:10)
maniškis skaitė jau. Psich... ligoniu išavdino. O kitai pašnekovei pirštą prie smilkinio pasukiojo. Sakė turbūt aikštelėse būna. Čia ne mano žodžiai tongue.gif
tai aišku, drinks_cheers.gif  išlauktas malonumas saldesnis... wub.gif

Va va mano vyras ir maždaug tą patį pasakė drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sonteja @ 2009 05 10, 18:49)
Va va mano vyras ir maždaug tą patį pasakė  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

kai mes visos likimo drauges, o B kolegos; nenuostabu kad panasiai galvojam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.161 @ 2009 05 07, 05:11)
furistai, atveze i musu firma krovinius is uzsienio, issikrauna ir atnesa mergom dokumentus, kad jos pasirasytu.
Tai smarve nuo furistu sklinda...
nezmoniska...
kazkoks prakaito, spermos ir pigaus odekolono misinys.
Ypac jauciama siltuoju metu laiku.
Todel, kai tik pamato musu vadybininkai, kad ateina furistas, visi keturiom lekia i lauka parukyt...
Kas paskutinis lieka, tas turi priimti popierius ir isvedinti patalpa.

g.gif O gal gali patikslint is kurijos sales furistai mirksiukas.gif Rusai,Baltarusai,ukraince - tai gal ir smirda (moka kapeiku,masinos senos(remontoja pacius) ir varo su "juodom saibom"

O musu : Ture laika poliset,masina remontoja autoservisai, ture galemibes apsipraust ir isskalbt savo rubus. Mano tikrai ne smirda (keltove: geri firmeni kvepalai nebrangus mirksiukas.gif )
Atsiprasau us klaidas.

O kitem: savo laiku dirbau vyru kolektive,tai gyrdejau tiek visko doh.gif vyrai eidavo alu pagert ir krepsiu paziuret,aisku ne su zmonom.O variantu kad iseit is namu doh.gif rata pakeist,o dazneuse garaza tvarko biggrin.gif Ir zvejot neprestizas su zmonom.
Atsakyti
QUOTE(BRAŠKĖ68 @ 2009 05 10, 09:08)
drinks_cheers.gif sutinku , kam to reikia

atsimenu kad tris kreipinius parašiau, bet po to, kai tavo niko neatsiminiau parašiau (po savaitės ar kelių dienų)-"viena iš forumiečių". nebraukau pelės mygtuku atgal neieškau vardų. na tu suradai, gerai,įrodei, kad pirmas postas buvo skirtas jums...bet paskui apskritai aš kalbėjau apie dvigubą moralę - bet kas būtų parašęs - man tas pats. parašiau, kad man tai nepriimtina, kvepia kažkokiu misoginizmu. vis tos moterys kaltos , kalčiausios atseit. o prieš tave nieko asmeniškai neturiu
Papildyta:
QUOTE(Meletė @ 2009 05 10, 10:44)
pasiskaityk ką parašei smile.gif  Su tavim beprasmiška apie ką nors kalbėtis irnesakyk.gif   Eik postų skaičių keltis į kitas temas.
Tu tik bandai argumentuotai mastyti. Bet jiems pagrįsti ,- reikalingi faktai. O jų kaip žinia, ir mes visos matom- nėra. Arba iškraipyti.

faktai reikalingi kad ir pletkam pagrįst. ar konkrečiai situacijai. kam tos emocijos? aš jau kartojau, kad nieko konkrečiai nevaraa ant fūristų, būtent ant jų. būtent ant jūsų furistų. tiesiog ką parašiau, tėra moralės dėsnis, tai kam tie faktai? rašiau apie dvigubą moralę. jei tarkim, kalė yra š..., tai ir vyras , kišantis ranką į š...tokiu tampa.
kažkaip nesusikalbam.

sontėja, nereik viewn ant kalių varyt. prostitucija - seniausia profesija. aišku, nepagirtina, bet...nebūutų poreikio, nebūtų ir kalių. gal ne taip? argi viešnamiai būtų atsidarę tik dėl kitų moterų? ne, moteris visad pirkosi vyrai.kalės nebūtų kalės, jei patinai ar pacai neegzistuotų. žodžiu, tie visi nešvarūs/nelegalūs geismai riša abi puses, ir beprasmiška įrodinėt, kuris "kaltesnis". šitaip iki absurdų galima nueit. kalti abu, jei tarp jų įvyksta "apsipurpinimas".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 10 gegužės 2009 - 21:58
QUOTE(cudo @ 2009 05 10, 22:33)
g.gif  O gal gali patikslint is kurijos sales furistai  mirksiukas.gif  Rusai,Baltarusai,ukraince - tai gal ir smirda (moka kapeiku,masinos senos(remontoja pacius) ir varo su "juodom saibom"

Neprasidėk su juo irnesakyk.gif neverta schmoll.gif
Kitose firmose kur išsikrauna(būdinga ir LT) nėra dušų,o tai nesipraus du kartus kabynoje,prieš einant priduoti popierius,ir jau po išsikrovimo(reikia ir tentą atitraukti ir diržus nuimti ir kartais padėti iškrauti na t.t.),tai gal kartais ir paprakaitavę būna,bet tai ką daryti... umn.gif
Papildyta:
Zuzu,vis dėl to aš pasiliksiu prie savo nuomonės,matau neverta su tavimi ginčytis.
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2009 05 10, 22:56)
1. kvepia kažkokiu misoginizmu.
2. nereik viewn ant kalių varyt. prostitucija - seniausia profesija. aišku, nepagirtina, bet...nebūutų poreikio, nebūtų ir kalių. gal ne taip? argi viešnamiai būtų atsidarę tik dėl kitų moterų? ne, moteris visad pirkosi vyrai.kalės nebūtų kalės, jei patinai ar pacai neegzistuotų. žodžiu, tie visi nešvarūs/nelegalūs geismai riša abi puses, ir beprasmiška įrodinėt, kuris "kaltesnis". šitaip iki absurdų galima nueit. kalti abu, jei tarp jų įvyksta "apsipurpinimas".

1. O kas čia per daiktas? Kaip ar kuo jis kvepia g.gif blush2.gif
2. O su šiom mintim aš sutinku,tik nereikia siaurinti seniausios profesiojos atstovių klientų rato iki fūristų. Jas perka ne vien fūristai,bet ir gydytojai,teisėjai,muzikantai...žodžiu vyrai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ReNcYtEa: 10 gegužės 2009 - 22:16
ai Zuzu, neverta i tavo postus atsirasineti. Apie tave nuomone jau susidariau. Primeti labai protinga, rasai ir mastai aukstom materijom. Tai kad vartoji tarptautinius zodzius,- didelio proto neparodai.Rasai, nusirasai, pati sau priestaraut pradedi. Isikandai ta "dviguba morale" ir kudakuoji istisai. Tu ne prota savo rodai, o bukuma. O jei tu uzkietejusi feministe, tai ka gi,- atleistina. Savo vyro ziurekis,( aisku jei toks yra) ir apie morale snekekites.
Zodziu,- "suo loja, karvanas eina"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meletė: 10 gegužės 2009 - 23:09
zuzu Turi problemu (su vyru) ?

Kas ne tinge gale paziuret kur zuzu lankose (forume) biggrin.gif

IR ne kas ne dave tau teise izidinet musu vyru. Viskas Su dievu,.

Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2009 05 11, 21:32)
zuzu   Turi problemu (su vyru) ?

Kas ne tinge gale paziuret kur zuzu lankose (forume)  biggrin.gif

todel ir nusprendziau kad neverta...
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2009 05 11, 18:32)

kokios jūs piktos...pasiskaitykit. tikką parašiau, kad nevarau ant jūsų fūristų...net paboldinau žodį "jūsų". nu kas čia per pykčiai forume... bigsmile.gif

melete, kokiom aukštom materijom...kalbu lietuviškai. tai ką man slengu varyt ar keiktis ar blondiniškai kalbėt. nu gerai, kam dviguba moralė aukšta frazė, pasakysiu: nuodėmė yra nuodėmė/blogis, tiek kai ją padaro vyras ir moteris. o ne vien moteris.

misoginizmas - prigimtinė nuo amžių pradžios kylanti nesąmoninga, neracionali dažnai (iškreipta mitų interpratacija paremta) neapykanta moteriai (būtent, kad ji, moteris,- pasaulio blogis; mitas, kylantis nuo tų laikų, kai Ieva neatsilaikė ir atsikando uždrausto vaisiaus...)

ech neįtinku vien todėl kad mano vyras ne furistas? cool.gif būtų furistas, mano nuomonė būtų tokia pat. nesmerkti vien moterų už paleistuvavimus, nes paleistuvauja visad abu

sorry jei vėl kuo neįtikau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 12 gegužės 2009 - 12:55
Labutis. Mano vyras taip pat tolimuju reisu vairuotojas, tik jis vazineja su tralu. ax.gif Kiek cia teko pasiskaitineti, tai tik viena galiu pasakyti del svaros. Lietuvoje, furistams, tralistams nera kur nusiprausia, o uzsieni ne visada pataikysi sustoti, kur yra dusai, tad tenka kenteti. Ir tikrai nereikia uzgaulioti del blogo kvapo ir panasiai... g.gif
Atsakyti