QUOTE(BRAŠKĖ68 @ 2009 05 10, 09:08)

sutinku , kam to reikia
atsimenu kad tris kreipinius parašiau, bet po to, kai tavo niko neatsiminiau parašiau (po savaitės ar kelių dienų)-"viena iš forumiečių". nebraukau pelės mygtuku atgal neieškau vardų. na tu suradai, gerai,įrodei, kad pirmas postas buvo skirtas jums...bet paskui apskritai aš kalbėjau apie dvigubą moralę - bet kas būtų parašęs - man tas pats. parašiau, kad man tai nepriimtina, kvepia kažkokiu misoginizmu. vis tos moterys kaltos , kalčiausios atseit. o prieš tave nieko asmeniškai neturiu
Papildyta:
QUOTE(Meletė @ 2009 05 10, 10:44)
pasiskaityk ką parašei

Su tavim beprasmiška apie ką nors kalbėtis

Eik postų skaičių keltis į kitas temas.
Tu tik bandai argumentuotai mastyti. Bet jiems pagrįsti ,- reikalingi faktai. O jų kaip žinia, ir mes visos matom- nėra. Arba iškraipyti.
faktai reikalingi kad ir pletkam pagrįst. ar konkrečiai situacijai. kam tos emocijos? aš jau kartojau, kad nieko konkrečiai nevaraa ant fūristų, būtent ant jų. būtent ant
jūsų furistų. tiesiog ką parašiau, tėra moralės dėsnis, tai kam tie faktai? rašiau apie dvigubą moralę. jei tarkim, kalė yra š..., tai ir vyras , kišantis ranką į š...tokiu tampa.
kažkaip nesusikalbam.
sontėja, nereik viewn ant kalių varyt. prostitucija - seniausia profesija. aišku, nepagirtina, bet...nebūutų poreikio, nebūtų ir kalių. gal ne taip? argi viešnamiai būtų atsidarę tik dėl kitų moterų? ne, moteris visad pirkosi vyrai.kalės nebūtų kalės, jei patinai ar pacai neegzistuotų. žodžiu, tie visi nešvarūs/nelegalūs geismai riša abi puses, ir beprasmiška įrodinėt, kuris "kaltesnis". šitaip iki absurdų galima nueit. kalti abu, jei tarp jų įvyksta "apsipurpinimas".