Įkraunama...
Įkraunama...

Vazektomija

QUOTE(rolandasme @ 2009 03 31, 10:04)
1. " nes tu tik apie save galvoji."

2. Vaikai mano nuomone yra moters noras ir uzsiemimas,

1. Jūsų žmona teisi.

2. Ir Jus vis tiek stebina tai, kad ji daugiau vaikų su Jumis nenori? mastau.gif

QUOTE(rolandasme @ 2009 03 31, 11:57)
1. jai vyras padarys vazektomija del jos, bet ne del saves, tai yra privertimas.

2. maciau pamineta kad vyram yra atstaoma, taciau realiu nei % nei nuorodu nemaciau, tai mano nuomone atstatymas = ?

3. Kaip minejau tai turi darytis tas asmuo kuris nebenori tureti vaiku.

4. Moteris dazniausiai nori tureti vaiku nuo mylimo zmogaus, jai ji nori kad mylimas zmogus pasidarytu vazektomija, tai iskyla klausimas ar jis dar mylimas.

1. Nesąmonė. Jei vyras padarys save visam laikui nevaisingu tik todėl, kad jį kažkas tai neva privertė, tai jis durnas (atsiprašau).

2. "Atstatyti vyro vaisingumą po operacijos yra įmanoma, bet labai sunku. Reikalinga sudėtinga mikrochirurginė operacija. Pastojimo galimybės po atstatančių operacijų yra menkos." Čia

3. Nenorintis turėti vaikų turi nemažai išeičių, kaip nuo to apsisaugoti ir be sterilizacijos ar vazektomijos. Pati patikimiausia - susilaikymas biggrin.gif

4. Nesąmonė. Galbūt tai galioja pirmam vaikui (iš pasakojimo nelabai supratau ar pirmi du yra jūsų bendri vaikai, ar žmonos tik, o ir pas Jus įrašytas tik vienas vaikas...).
Atsakyti
Merginos jus nepykite taciau kalba eina kad daryti vizektomija ar kitaip vadinama moters operacija.

Kalba eina kam ja daryti vyrui ar moteriai.

Hmmm rase kad as apie save galvoju, o apie ka galvoja moteris siulydama tai vyrui?
Ir mane turi stbinti ar ne tokie vaikiski ar sovinistiski izeidinejimai nuo moters su iq 7x kaip: 2. Ir Jus vis tiek stebina tai, kad ji daugiau vaikų su Jumis nenori?

Kaip minejau vyrai nenori vaiku, bet nera pries juos nusistate.
As nenoriu vaiku, bet tai nereiskia kad ju daugiau ir niekad nenoresiu.

Toliau del to kad % lieka mazai, tai reiskia kad % jokio nelieka.

Toliau noreciau aptarti +- vyro ir moters.
Atsakyti
QUOTE(rolandasme @ 2009 03 31, 11:57)
jai pradesime vertinti atskirai patinas ir asmenybe, tai prieiname isvados kad vyrai save vertina kaip patinas moters atzvilgiu.

Patinas nepadarys Vazektomijos jokiu budu, del moters.
Asmenybe gali padaryti tai del moters, bet tik ne del saves (o tai yra privertimas)

Kaip minejau tai turi darytis tas asmuo kuris nebenori tureti vaiku.

Moteris dazniausiai nori tureti vaiku nuo mylimo zmogaus, jai ji nori kad mylimas zmogus pasidarytu vazektomija, tai iskyla klausimas ar jis dar mylimas.

Visoje diskusijoje dominuoja: "galiu padaryt vaiką- tai vyras, negalėsiu- nesijausiu vyru" tai kaip tai pavadint g.gif , na man tai patinų filosofija smile.gif

Ir nereikia daryti tik "dėl moters", gerai būtų, kad veiksmus diktuotų noras pasidalinti atsakomybe blush2.gif . Tas pats galioja ir moterims.

Iš pasisakymų taip suprantu, kad "vakų dažniausiai nori moterys", o vyrai tik kusniai vykdo jų norus unsure.gif , tai kaip ir nėr problemos- pasidarot vazektomiją ir vyriškai tariat:- brangioji, tikrai nešoksiu pagal tavo dūdelę schmoll.gif .

Deja dažnai moteris "nori vaikų nuo mylimo žmogaus" kaip pasaitėlio vyrui prisirišti, o ne meilei išreikšti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rolandasme @ 2009 03 31, 12:38)
Kalba eina kam ja daryti vyrui ar moteriai.

Hmmm rase kad as apie save galvoju, o apie ka galvoja moteris siulydama tai vyrui?

Kaip minejau vyrai nenori vaiku, bet nera pries juos nusistate.
As nenoriu vaiku, bet tai nereiskia kad ju daugiau ir niekad nenoresiu.

Tam, kuris tokios operacijos pageidauja. Jei nenori darytis nė vienas, vadinasi - nė vienam. Taigi tai taip paprasta...

Irgi apie save. Visi mes galvojam tik apie save.

Aš ne apie tą dalį klausiau... apie tą, kur "vaikai ... yra ... moters užsiėmimas". Man nenuostabu, kad turint vyrą, kurio požiūris, kaip Jūsų, nebesinori daugiau su juo turėti vaikų smile.gif Čia jokiu būdu ne įžeidimas ar kažkas panašaus. Tai tik pastebėjimas ir mano asmeninė interpretacija.

Jei Jūs nesate tikras, kad daugiau vaikų nenorėsite, tai kam apskritai svarstote vazektomijos klausimą? Vien todėl, kad moteris pasiūlė? Nu apgalvojote, supratote, kad ji Jums netinka, atsisakėte ir psio. Taškas. Šita procedūra tinkama tik tiems, kurie yra tvirtai įsitikinę, kad daugiau vaikų niekada nenorės turėti.
Atsakyti
š pasisakymų taip suprantu, kad "vakų dažniausiai nori moterys", o vyrai tik kusniai vykdo jų norus unsure.gif , tai kaip ir nėr problemos- pasidarot vazektomiją ir vyriškai tariat:- brangioji, tikrai nešoksiu pagal tavo dūdelę schmoll.gif .

Nepyk tu negirdi ka skaitai, jai moteris nebenori vaiku tai kam ta vizektomija?
Tai turi pasidaryti ji ir jai uzsinores, tures suvokti gad jau saukstai po pietu
Papildyta:
Nu pasakiau kad nenoriu, nebekalba su manimi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rolandasme @ 2009 03 31, 12:05)

Nu pasakiau kad nenoriu, nebekalba su manimi biggrin.gif

nenori vaiku ar nenori vazektomijos darytis??? biggrin.gif
nieko prakalbes...kur dings.. ax.gif
Atsakyti
Turiu pasiulyma, ji noresiu zmonai parodyti po to.

Pasiulymas tai koks:

Vazektomija turi darytis arba tas kuris pasiule, arba abu.

Kodel taip manau?
Ji pasiule as nesutikau, tada as pasiuliau kad davai abu, tada ji nesutiko, tai gal kas pasiulytu atsakima i mano klausima, kodel ji nesutiko kad abu pasidarom vazektomija?
Atsakyti
QUOTE(rolandasme @ 2009 03 31, 13:10)
tai gal kas pasiulytu atsakima i mano klausima, kodel ji nesutiko kad abu pasidarom vazektomija?

Iš principo hihihi.gif

Kažkaip man rodos, kad kažkas čia kažkur nedasakyta (arba šioje temoje, arba jūsų, kaip poros santykiuose)... ne vazektomijoj čia problema...
Atsakyti
QUOTE(rolandasme @ 2009 03 31, 13:10)
Turiu pasiulyma, ji noresiu zmonai parodyti po to.

Pasiulymas tai koks:

Vazektomija turi darytis arba tas kuris pasiule, arba abu.

Kodel taip manau?
Ji pasiule as nesutikau, tada as pasiuliau kad davai abu, tada ji nesutiko, tai gal kas pasiulytu atsakima i mano klausima, kodel ji nesutiko kad abu pasidarom vazektomija?

Moterims daroma sterilizacija, todėl ir nesusišnekam smile.gif . Va šitoje vietoje "darom abu" tai aš už tokį sprendimą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2009 03 31, 12:16)
Kažkaip man rodos, kad kažkas čia kažkur nedasakyta

Galbūt...galbūt visų kaimynių vaikai,kaip iš akies traukti "rolandasme"...va žmona ir užstatė ultimatumą...
Atsakyti
As kai nevedes buvau jokiu problemu moteriskes neturejo del nestumo, galiu sustoti betkada, istraukti kai reikia, o del kaimyniu, tai manau kad jokiu gresmiu.

Mane glumina tik tai 1 dalykas, kodel as tureciau Vazektomija daryti?

Mano nuomone niekas nera apsaugotas nuo seimos subyrejimo, ir noro po to sukurti nauja seima.

Sakykime skirybu atveju, zmonai 80-90% atitenka atzalos, o jai vyras po Vazektomijos, tai kur ji deti, ir cia nieko detas patinas ar panasiai.

Tiesa ten kur raso kad kazkas slepiama, tai pasakysiu as, kad nieko ten neslepiau, nu jai slepia tai zmona, bet as nezinau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(rolandasme @ 2009 03 31, 14:13)

Mane glumina tik tai 1 dalykas, kodel as tureciau Vazektomija daryti?

Jus vercia daryti??? as nesuprantu problemos...nenori-nesidaryk..ir zmona galetu tai suprasti..gal ateity sukursi ne viena dar seima...
kazkokia nesamone..
Atsakyti