QUOTE(rolandasme @ 2009 03 31, 10:04)
1. " nes tu tik apie save galvoji."
2. Vaikai mano nuomone yra moters noras ir uzsiemimas,
2. Vaikai mano nuomone yra moters noras ir uzsiemimas,
1. Jūsų žmona teisi.
2. Ir Jus vis tiek stebina tai, kad ji daugiau vaikų su Jumis nenori?

QUOTE(rolandasme @ 2009 03 31, 11:57)
1. jai vyras padarys vazektomija del jos, bet ne del saves, tai yra privertimas.
2. maciau pamineta kad vyram yra atstaoma, taciau realiu nei % nei nuorodu nemaciau, tai mano nuomone atstatymas = ?
3. Kaip minejau tai turi darytis tas asmuo kuris nebenori tureti vaiku.
4. Moteris dazniausiai nori tureti vaiku nuo mylimo zmogaus, jai ji nori kad mylimas zmogus pasidarytu vazektomija, tai iskyla klausimas ar jis dar mylimas.
2. maciau pamineta kad vyram yra atstaoma, taciau realiu nei % nei nuorodu nemaciau, tai mano nuomone atstatymas = ?
3. Kaip minejau tai turi darytis tas asmuo kuris nebenori tureti vaiku.
4. Moteris dazniausiai nori tureti vaiku nuo mylimo zmogaus, jai ji nori kad mylimas zmogus pasidarytu vazektomija, tai iskyla klausimas ar jis dar mylimas.
1. Nesąmonė. Jei vyras padarys save visam laikui nevaisingu tik todėl, kad jį kažkas tai neva privertė, tai jis durnas (atsiprašau).
2. "Atstatyti vyro vaisingumą po operacijos yra įmanoma, bet labai sunku. Reikalinga sudėtinga mikrochirurginė operacija. Pastojimo galimybės po atstatančių operacijų yra menkos." Čia
3. Nenorintis turėti vaikų turi nemažai išeičių, kaip nuo to apsisaugoti ir be sterilizacijos ar vazektomijos. Pati patikimiausia - susilaikymas

4. Nesąmonė. Galbūt tai galioja pirmam vaikui (iš pasakojimo nelabai supratau ar pirmi du yra jūsų bendri vaikai, ar žmonos tik, o ir pas Jus įrašytas tik vienas vaikas...).