Įkraunama...
Įkraunama...

Vazektomija

QUOTE(asilas @ 2007 01 24, 17:24)
As nesakiau kad vaikai rupesciai,ir niekada taip nesakysiu schmoll.gif  mintyse gulejo kasdienines menesiu problemos,nuotaiku kaitos,augantis svoris nuo kontr.tableciu ir visa kita kas jus kamuoja

visiskai idiotiskas poziuris!!!!!! man "patinka" tokie vyrai, kuriu nuomone tik moteris atsakinga uz nestuma! ir prie ko cia menesiniu problemos dabar?! greiciau menesines yra tik tokiu vyru problema! geriau kontraceptikus 5 metus ir ne kg neuzaugo!! pagal jus ponaiti tik viena moteris turi rupintis maloniu seksu be pasekmiu??? nebegeriu kontraceptiku nes pasirodo jie nera visiskas geris organizmui. tai jei as galiu sawo organizma nuodyti penkerius metus( ir beje dauguma moteru taipogi nuodija) kodel vyrai negali sawojo pasinuodyt?! gaila kad kontraceptikai vyrams neisrasti lotuliukas.gif tai nera ko cia del tos vazektomijos purkstaut ir aiskint kad cia moteriskes nori jums kazkokias sawo problemas uzkraut!

aisku siuo metu vyrui tikrai neleisciau to padaryt, nes mes dar jauni ax.gif ir vaikucio vieno tikraj neuzteks lotuliukas.gif ir tikriausiai to nesiulysiu niekad:) nes vaiku daug noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
O Vilniuje tik vienas B.Dainys daro sita procedura? Jei kas turit daugiau info, buciau labai dekinga. Daugiau vaiku nebeplanuojam, tai vyras visom keturiom uz sita operacija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Praline @ 2009 06 08, 12:19)
O Vilniuje tik vienas B.Dainys daro sita procedura? Jei kas turit daugiau info, buciau labai dekinga. Daugiau vaiku nebeplanuojam, tai vyras visom keturiom uz sita operacija  thumbup.gif

minėjo, kai kalbėjom, kad ne vienas. Bet niekaip nepamenu ką minėjo dar. Tik berods pamenu kad valdiškose ligoninėse nedaro.
Man puikiai tiko ir ten. Jei reiktų dar - eičiau daug drąsiau. Baisu buvo tik kai pirmą kiaušą pjovė wink.gif Bet nei ten skaudėjo labai, nei ką. Vieni juokai. Man rodos moteriai spiralę įdėti skaudžiau.

nerandantiems kontaktų: balys.dainys/a/santa.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smaguris: 08 birželio 2009 - 14:32
va, radau puikia tema diskusijai. manau, kad jei ateity turetumem trecia netyciuka(planuojam apsiriboti dviem), tikrai kalbinciau vyra darytis vazektomija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2009 11 11, 12:12)
va, radau puikia tema diskusijai. manau, kad jei ateity turetumem trecia netyciuka(planuojam apsiriboti dviem), tikrai kalbinciau vyra darytis vazektomija thumbup.gif

O apie ką norite padiskutuoti? Manau jau šioje temoje nemažai išdiskutuota...
Atsakyti
QUOTE(mindudo @ 2009 11 11, 19:56)
O apie ką norite padiskutuoti? Manau jau šioje temoje nemažai išdiskutuota...

ne isdiskutuota, o padiskutuota mirksiukas.gif
idomu ka mano vyrai. ir moterys.
Atsakyti
QUOTE(smaguris @ 2009 04 20, 11:42)
Na, kadangi nieko nonkretaus niekas nebeparašė, tai aš jau esu po operacijos.
Operacija vyko 5-adienį 17 val. Truko virš valandos. Kadangi esu su nemenku atsvoriu, užtat kiek ilgėliau ir krapštėsi. Operacijos metu buvo iš tikro faina - beveik ir neskaudėjo, o nebuvo nuobodu nes turėjom įdomių pokalbių tiek su sesele, tiek su profesorium. Operacinė pasirodė jauki, nors sergantiems klaustrofobija būtų bėdų - ji labai žema wink.gif Taigi po sėkmingos operacijos kokį pusę septynių jau vairavau sau namo. Maišiuke vežiausi įdėtų vaistų (jei skaudėtų), tvarsčių ir pan.
Vaisingumas garantuotai dings po 3 mėnesių, tada darys (jei noriu) spermos tyrimą ir išduos pažymą.
Sumokėjau 1000Lt už operaciją, prieš tai palikau 150Lt nes buvau užsukės pasikonsultuoti, padarė tyrimus, apčiupinėjo. Nelaikau tai dideliais pinigais, nes paskaičiavus kiek per likusį gyvėnimą kainuotų kontraceptinės priemonės ir kiek jos sukeltų nepatogumų - gavosi bent 3 kart pigiau.
Grįžus tą vakarą šiek tiek skaudėjo. Bet ne tiek kad negalėčiau užmigti - ramiausiai sau išsimiegojau, o ryte jau beveik ir neskaudėjo. Tiksliau ramybės būsenoje visai neskaudėjo, jautėsi tik sutrenkus ar paspaudus/patempus. Dėl to savaitgalį laikiausi toliau nuo vaikų (kas darysis - 5-adienis ideali diena nes darbe būtų nepatogu ant rytojaus jei kelnės spaustų). O šiandien jau galiu drąsiai kadrilį šokti. Tie maži ~1cm pjūveliau jau praktiškai ir sugiję.
Jei reiktų tą operaciją darytis dar kartą - jau net nebebūtų ko bijoti ;D

STAI, PAGALIAU!!!!Vyras veras pagalbos ir medalio thumbup.gif , o tai galvojau jau, kad visi kyskiai drasuoliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke_ziema @ 2009 11 11, 20:36)
STAI, PAGALIAU!!!!Vyras veras pagalbos ir medalio  thumbup.gif , o tai galvojau jau, kad visi kyskiai drasuoliai  mirksiukas.gif

va va, as kai perskaiciau susizavejau. tai vyras, mylintis savo moteri ne zodziais, o darbais. 4u.gif jam
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2009 11 11, 20:57)
va va, as kai perskaiciau susizavejau. tai vyras, mylintis savo moteri ne zodziais, o darbais.  4u.gif jam

Gerai jei viskas pas juos šeimoje bus gerai, o jei keliaia išsiskirs. Tuomet vyras su kita moterim jau negalės susilaukti vaikelio. O plačiai paplitę teiginiai, kad vaisingumas lengvai atstatomas yra pasakos.
Šiai dienai aš tikrai vazektomijos nesidaryčiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(grambolys @ 2009 11 14, 21:24)
Gerai jei viskas pas juos šeimoje bus gerai, o jei keliaia išsiskirs. Tuomet vyras su kita moterim jau negalės susilaukti vaikelio. O plačiai paplitę teiginiai, kad vaisingumas lengvai atstatomas yra pasakos.
Šiai dienai aš tikrai vazektomijos nesidaryčiau  schmoll.gif

tvirta seima pasirinktu vzektomija, man rodos. o jei vyrui knieti pasilikti sansa susilaukti vaiku dar, ka tai reiskia? kad jis nezino, ar bus su savo moterim...
Atsakyti
uz save tai dar gali kazkiek garantuoti kad nesiieskosi kada nors kitos antros puses. bet uz kita garantuoti tai juk negali. ir nereikia pasakoti apie pasitikejima ir t.t.- buna kad isyra net ir idealiausios seimos. arba vienas is sutuoktiniu mirsta. taigi vsio, zalos neatitaisysi, noresi vaiku, o ju nebus. niekada tam nepasiryzciau nei as, nei vyras schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(grambolys @ 2009 11 14, 20:24)
Gerai jei viskas pas juos šeimoje bus gerai, o jei keliaia išsiskirs. Tuomet vyras su kita moterim jau negalės susilaukti vaikelio.

tegul is pradziu atsakingai uzaugina tuos vaikus, kuriuos pridares yra.
Abejoju ar labai tada dar daugiau noresis.

Atsakyti