Įkraunama...
Įkraunama...

Vazektomija

QUOTE(Medinis @ 2009 11 15, 23:38)
Taip tiesiog yra. Beje dabar ir moterys iki pensijos gimdyt gali. Taigi jokios neteisybės.

Beje, kas jums labiau atrodo neteisinga - kad gali susilaukti vaikų, ar kad gali laimingai gyventi?

laimingai gyventi linkiu visiems. neteisinga, kad moteris, pagimdziusi vyrui pvz tris vaikus, sulaukusi 40-ies pametama del jaunikles, kuri mat gali gimdyt "naujus" vaikus. zmonele lieka it muse kandusi...ji gere kontraceptikus, gal net abortus daresi, o vyras fit-daugintis uzsimane su kita mad.gif
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2009 11 15, 21:48)
laimingai gyventi linkiu visiems. neteisinga, kad moteris, pagimdziusi vyrui pvz tris vaikus, sulaukusi 40-ies pametama del jaunikles, kuri mat gali gimdyt "naujus" vaikus. zmonele lieka it muse kandusi...ji gere kontraceptikus, gal net abortus daresi, o vyras fit-daugintis uzsimane su kita mad.gif

O kas gi čia neteisingo? Jei moteris negali turėti vaikų, tai kodėl reikia su ja gyvent?
Tarkim jūsų vyras negalėtų turėti vaikų, o jūs norėtumėt būti motina - kaip elgtumėtės?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 11 15, 23:59)
O kas gi čia neteisingo? Jei moteris negali turėti vaikų, tai kodėl reikia su ja gyvent?
Tarkim jūsų vyras negalėtų turėti vaikų, o jūs norėtumėt būti motina - kaip elgtumėtės?

pora isipareigoja buti kartu. gimsta vaikai. kazkas atsitinka-skyrybos. moteriai jau velu tureti vaiku. jos ex-gali. man rodos tai neteisinga.jaunesnems poroms skirtis lengviau. vazektomijos vengimas teisinantis "o gal dar turesiu vaiku su kita" rodo, kad nesi tikras del savo seimos likimo.
dar pries planuodami vaika kalbejomes tema "kas jeigu...", nusprendeme , kad tai musu neisskirtu. galima isivaikinti. pastoti nuo kito.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 11 15, 22:59)

Joooo, nėr ant svieto teisybės cool.gif
Bet dažno keturiasdešimtmečio išėjimas pas naują moterį yra grindžiamas toli gražu ne tos naujosios reprodukcinėmis savybėmis.
O iš esmės vazektomija - sprendimas. Sprendimas tais atvejais, kai turi pakankamai palikuonių ir nenori jų daugiau susilaukti.
Atsakyti
Palikuonių niekada nėra per daug.
Jei moteris nenori turėti vaikų - tegu išsioperuoja gimdą. Vėžio išvengs.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 11 15, 23:31)
Palikuonių niekada nėra per daug.
Jei moteris nenori turėti vaikų - tegu išsioperuoja gimdą. Vėžio išvengs.

Vazektomija ir siūlomas gimdos išoperavimas netapatūs dalykai. Galėčiau palyginimui pasiūlyti išsikastruoti - būtų panašiau į gimdos išsioperavimą. kiaušintakių perrišimas - gal apie tai kalba, medini? ir kodėl taip jautriai reaguoji? užgauna jautriausią vietą (po mašino raktelių)?
Gal dar galėtum patikslinti, kokio vėžio galima taip išventi? būč bais dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neverk, mama: 15 lapkričio 2009 - 23:04
o tai toks jausmas, kad tik vyrai moteris palieka blink.gif o jeigu moteris vyra paliks? kur jam su tuo ispjaustytu pimpiu detis? nereikia sakyti, kad jeigu tavo poziuris i seima nerimtas, tai ir pjaustytis nesutinki schmoll.gif
Atsakyti
Pagalvokim, kur geriausia būtų dėtis su išpjaustytu pimpiu? mastau.gif Gal cirke padirbėt? Į medicinos enciklopediją sulįst? ras jau išpjaustytas, tai dar ir mazgeliu dėl smagumo susirišt galima...
nesuprantu, ko taip jautriai ir neadekvačiai tos reakcijos į putas virsta...

Medini, turi vieną palikuonį (bent jau oficialiai deklaruoji). Todėl tavo pareiškimo apie nebaigtinį skaičių palikuonių ir to gėrį neužskaitau. neturi pagrindo taip sakyt.
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2009 11 15, 22:54)
ir kodėl taip jautriai reaguoji? užgauna jautriausią vietą (po mašino raktelių)?
Gal dar galėtum patikslinti, kokio vėžio galima taip išventi? būč bais dėkinga  4u.gif

Aš reaguoju labai netgi ramiai. Žinau kas tai yra ir kodėl tai gali būti daroma.
Ši tema užgauna tik mano įsivaizdavimą apie moteris, nieko, kas susiję su vyrais ar vyriškumu.
O padėtų išvengti gimdos kaklelio vėžio, ko gi daugiau.
Papildyta:
QUOTE(Neverk @ mama,2009 11 15, 23:03)
Medini, turi vieną palikuonį (bent jau oficialiai deklaruoji). Todėl tavo pareiškimo apie nebaigtinį skaičių palikuonių ir to gėrį neužskaitau. neturi pagrindo taip sakyt.

Turiu pagrindą, o jūsų "užskaitymo" man tikrai nereikia. Turėjimas, galėjimas turėti ir norėjimas - trys skirtingi dalykai.
Štai kiek vaikų jūs galėtumėt turėt? 10?15? O aš galėčiau turėti 100, 200, 500.
Norėčiau turėti gal kokius 15.. Bet auginti tiek nenorėčiau.
Atsakyti
smile.gif+2009 11 15, 21:39-->
QUOTE(kristinukas smile.gif @ 2009 11 15, 21:39)
niekur tie vaikai nedingsta. ir visais reikia rupintis. bet naturalu, kad sukurus nauja seima gimsta vaikai, ar ne?

ne tai nera naturalu. Nesuprantamas man noras su kiekvienu partneriu privalomai vaiku tureti. Gerai jeigu tai kokie du pasitaike, o jeigu penki?

QUOTE(Medinis @ 2009 11 16, 09:36)
Norėčiau turėti gal kokius 15.. Bet auginti tiek nenorėčiau.

matyt cia ir yra atsakymas, kodel didesne dalis vyru taip bijo vazektomijos
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2009 11 16, 09:27)
ne tai nera naturalu. Nesuprantamas man noras su kiekvienu partneriu privalomai vaiku tureti. Gerai jeigu tai kokie du pasitaike, o jeigu penki?

O jūs norite su savo partneriu vaikų turėti? Kažkoks nesuprantamas noras..
Atsakyti
Na jeibant apie moterų menopauzę, tai kam tada daryti vazektomiją, jei kalbama apie tokį amžių, nes moteris jau negali pastoti ir turėti vaikų. Aš nesutikčiau žmonai daryti kiaušintakių perrišimo operacijos, net jei nesinorėtų daugiau susilaukti vaikų. O Jūs sutiktumėte, jei tai būtų tokia pati paprasta operacija kaip vazektomiją?
Atsakyti