Įkraunama...
Įkraunama...

Vazektomija

QUOTE(mamyčiukas @ 2011 01 06, 01:55)
Kas čia vyro kastracija, sterilizacija? Kuo jis taip nusikalto? Chi, chi. chi vargšelis - tikriausiai nusikalto.Manau turėtų jam stogas nuvažiuoti... lotuliukas.gif

kaip linksma nieko neišmanyti. cha cha.
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2011 01 06, 10:33)
kaip linksma nieko neišmanyti. cha cha.

Teko pagilinti savo išmanymą, taigi, kas yra taVAZEKTOMIJA?

Vyrų sterilizacija arba vazektomija - negrįžtamas kontracepcijos būdas. Jos metu vyro sėkliniai latakai, kuriais iš sėklidžių į varpą keliauja spermatozoidai, yra perrišami, perpjaunami ar blokuojami kitu būdu. To pasekoje spermatozoidai nebepatenka į spermą, kuri yra išmetama lytinių santykių metu, ir akivaizdu, kad nebėra kam apvaisinti kiaušialąstės.

Šis kontracepcijos metodas ypač efektyvus ir nesukelia jokių komplikacijų. Tai greitesnis, paprastesnis ir pigesnis būdas, nei moterų sterilizacija.

Bet štai kas svarbiausia:
Vazektomija nepakeičia vyro lytinės potencijos,
o tikimybė susirgti prostatos vėžiu nepadidėja. Organizmas toliau gamina vyriškus hormonus, išlieka erekcija ir ejakuliacija.
Taigi clap.gif smileysex.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyčiukas: 11 sausio 2011 - 21:36
[quote=mamyčiukas,2011 01 11, 21:35]
Teko pagilinti savo išmanymą, taigi, kas yra taVAZEKTOMIJA?

Vyrų sterilizacija arba vazektomija - negrįžtamas kontracepcijos būdas.

Grižtamas, kaip užriša, taip gali ir atrišti.
Atsakyti
na, mes zinojom kas tai per dalykas... doh.gif

nevisada , tai negriztamas procesas....
o kad moteris visaip kaip save alina naudodamos tai tabletes, tai spirales, tai dar koki biesa..tai nieko vyrams...galetu ir jei kartais pagalvot apie mus...jei maniskis sutiktu taip pasidaryt..labai vertinciau...bet kol pasvajojam tureti dar viena leliuka...bet po to, labai dziaugciausi...bet ar jam tai ateitu i galva biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MEET: 12 sausio 2011 - 15:08
Sveiki, laukiames 3 vaikučio- netyčiuko, bet labai laukiames, ir pagalvojau nebenorėčiau 4 vaikelio, pakanka ir trijų. Man darys 3 kartą cezarį, tai manau prie to pacio sutiksiu, kad man , o ne vyrui padarytų sterilizacija, atrodo viską apmasčiau, ir man jau operuotis 4 karta pavojinga būtų ir nenorėčiau, o jai netyčia išsiskirtumėm su vyrų, tai vistiek vaikučiai palieka mamytei, kur jau čia su kitu gimdyti tą 4 vaiką, o vat vyras norės kurti naują šeimą ir jam ši galimybė bus, bet tikiuosi ilgai ir laimingai gyventi su savo šeima, nu bet ne tame esme, labai norėčiau , kad iš moterėlių man parašytų asmeninę žinutę, kurios jau yra pasidariusios šią operaciją, norėčiau pasiklabėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2011 05 25, 13:34)

Man teko girdėti, kad daugiau nei 3 Cezariai nerekomenduojami, todėl labai dažnai patys gydytojai pasiūlo tos pačios operacijos metu atlikti ir kiaušintakių blokavimus. Pakalbėkite apie tai su savo gydytoju. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eling: 26 gegužės 2011 - 21:47
QUOTE(MEET @ 2011 01 12, 16:06)
na, mes zinojom kas tai per dalykas... doh.gif

nevisada , tai negriztamas procesas....
o kad moteris visaip kaip save alina naudodamos tai tabletes, tai spirales, tai dar koki biesa..tai nieko vyrams...galetu ir jei kartais pagalvot apie mus...jei maniskis sutiktu taip pasidaryt..labai vertinciau...bet kol  pasvajojam tureti dar viena leliuka...bet po to, labai dziaugciausi...bet ar jam tai ateitu i galva biggrin.gif

na nezinau man vyras aiskina kad kai apsispresim daugiau vaiku nebeturet tai jis jau tikrai pasidarys, kad nereiktu kitu priemoniu, ir kad nenutiktu kaip pazistamiems nutiko velam amziui netyciukas ir jie svarste apie aborta.o abortas mums abiems visiskai nepriimtina net svarstyti. tai va bet labai dar nesidomejom, bet kazkaip abiems sutampa nuomones tuo klausimu kad norisi vaikus susigimdyt bunant jauniems, gal del to kad esam dar jauni kvaili ir nepatyrę.
bet ką norėjau pasakyti, kad man toks vyro apsisprendimas taip pat neatrodo smerktinas, as taip pat vertinu, kad ne man reikes naudoti sveikata zalojancius kontraceptikus spirales ir tt.na as nesigilinau, bet jis man aiskina kad sitas budas jo sveikatai niekaip nepakenks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maumė: 04 birželio 2011 - 17:55
Na as apakus - 27 puslapiai primalta tooookio Š... maniau temoje bus daugiau info, o cia pilstosi ir drabstosi vieni ant kitu, arba reiskia savo nuomone kuri man visai neidomi
Man nesvarbu ar koks nepazystamas asilelis laikys mane frigidiska boba, ar dar kruva pasmerkiamu zinuciu - bet tai MANO REIKALAS kaip saugotis.

umn.gif

tema tai ne "ka galvojat apie vazektomija".... siaip jau.... gaila kad nera normaliu zinuciu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dresin: 29 rugpjūčio 2011 - 14:33
o ką čia diskutuot. Tai geras variantas, bet psichologiškai labai drąsus žingsnis, nor kita vertus lyg ir nieko nekeičia vyro gyvenime jis tampa tik laisvesnis, bet eiti pjauti ir leisti kam tai daryti chirurginę intervenciją į tokią vietą - sunku ryžtis, bet šiaip girdėjau, kad lyg ir kuriamos tabletės, bet chemija, gali būti dar blogiau.
Atsakyti
Ar tai legalu Lietuvoje ? Gal kas turite nuorodą į oficialią informaciją įstaigų atliekančių tai ?
Atsakyti
kad lenkai daro girdėjau, bet Lt neteko, nors teigiama, kad operacija labai paprasta ir neilgai trunkanti visas siaubas tai vietinė nejautra- kol tau į tarpukojį adatą ismeigia o toliau belieka planuoti kaip relizuosi šią naujove, kai nebereiks galvoti apie gumytes ir šūvius pro šalį
Atsakyti
QUOTE(anė @ 2007 01 19, 13:16)
Ar tinkama tai apsisaugojimo nuo nepageidaujamos tėvystės priemonė ? Ar susidūrėte su pasinaudojusiais šia galimybe ? Ir, galiausiai, ar turite info apie tokias operacijas Lietuvoje...

man atrodo geriausias variantas butu pasikonsultuot su atitinkamais gydytojais,tai daugiau ir teisingos informacijos gautum
Atsakyti