QUOTE(MEET @ 2011 01 12, 16:06)
na, mes zinojom kas tai per dalykas...
nevisada , tai negriztamas procesas....
o kad moteris visaip kaip save alina naudodamos tai tabletes, tai spirales, tai dar koki biesa..tai nieko vyrams...galetu ir jei kartais pagalvot apie mus...jei maniskis sutiktu taip pasidaryt..labai vertinciau...bet kol pasvajojam tureti dar viena leliuka...bet po to, labai dziaugciausi...bet ar jam tai ateitu i galva
na nezinau man vyras aiskina kad kai apsispresim daugiau vaiku nebeturet tai jis jau tikrai pasidarys, kad nereiktu kitu priemoniu, ir kad nenutiktu kaip pazistamiems nutiko velam amziui netyciukas ir jie svarste apie aborta.o abortas mums abiems visiskai nepriimtina net svarstyti. tai va bet labai dar nesidomejom, bet kazkaip abiems sutampa nuomones tuo klausimu kad norisi vaikus susigimdyt bunant jauniems, gal del to kad esam dar jauni kvaili ir nepatyrę.
bet ką norėjau pasakyti, kad man toks vyro apsisprendimas taip pat neatrodo smerktinas, as taip pat vertinu, kad ne man reikes naudoti sveikata zalojancius kontraceptikus spirales ir tt.na as nesigilinau, bet jis man aiskina kad sitas budas jo sveikatai niekaip nepakenks.