Įkraunama...
Įkraunama...

Vazektomija

Sveiki esu pasidaręs vazektomija. Su žmona esam tuo patenkinti, daugiau vaikų nenorim (trijų užtenka smile.gif ) Niekados nevartojom jokių hormoninių preparatų ar kitos chemijos. O dabar galim mylėtis kada tik noro turim, o kai žinai, kad pasekmių nebus tikrai fantastika. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadaslip @ 2010 11 03, 23:16)
Sveiki esu pasidaręs vazektomija. Su žmona esam tuo patenkinti, daugiau vaikų nenorim (trijų užtenka smile.gif ) Niekados nevartojom jokių hormoninių preparatų ar kitos chemijos. O dabar galim mylėtis kada tik noro turim, o kai žinai, kad pasekmių nebus tikrai fantastika. smile.gif

gudria zmona turi. dabar maza tikimybe kad susirasi kita, nes kam tu toks israkinetas reikalingas? ir dar toks patenkintas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadaslip @ 2010 11 03, 23:16)

nevartojot.... nevartojot..... turbut ir aspirino negeriat, ir dirbtiniu vitaminu, ir niekad nevalgėt produktų su E biggrin.gif nejuokinkit, o dėl posto, tai nematau išvis kuo čia girtis? Vazektomija, tai panašiai kaip per radio show kažkada sakė : "žydai nusipjauna byb.. ir valgo vaikus" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadaslip @ 2010 11 04, 00:16)

super. šaunuolis.
Papildyta:
QUOTE(VytautasSt @ 2010 11 05, 04:54)
nevartojot.... nevartojot..... turbut ir aspirino negeriat, ir dirbtiniu vitaminu, ir niekad nevalgėt produktų su E  biggrin.gif  nejuokinkit, o dėl posto, tai nematau išvis kuo čia girtis? Vazektomija, tai panašiai kaip per radio show kažkada sakė : "žydai nusipjauna byb.. ir valgo vaikus" biggrin.gif

juokinat jūs.
Atsakyti
QUOTE(rraassyte @ 2009 05 23, 18:50)
visiskai idiotiskas poziuris!!!!!! man "patinka" tokie vyrai, kuriu nuomone tik moteris atsakinga uz nestuma! ir prie ko cia menesiniu problemos dabar?! greiciau menesines yra tik tokiu vyru problema! geriau kontraceptikus 5 metus ir ne kg neuzaugo!! pagal jus ponaiti tik viena moteris turi rupintis maloniu seksu be pasekmiu??? nebegeriu kontraceptiku nes pasirodo jie nera visiskas geris organizmui. tai jei as galiu sawo organizma nuodyti penkerius metus( ir beje dauguma moteru taipogi nuodija) kodel vyrai negali  sawojo pasinuodyt?! gaila kad kontraceptikai vyrams neisrasti lotuliukas.gif tai nera ko cia del tos vazektomijos purkstaut ir aiskint kad cia moteriskes nori jums kazkokias sawo problemas uzkraut!

aisku siuo metu vyrui tikrai neleisciau to padaryt, nes mes dar jauni ax.gif ir vaikucio vieno tikraj neuzteks lotuliukas.gif ir tikriausiai to nesiulysiu niekad:) nes vaiku daug noriu lotuliukas.gif

Kaip vyrams kontraceptikai neisrasti taigi yra tokie vaistai kaip antiandrogenai Cyproterone - Androcur. Ji panaudojus kaskiek laiko nebelieka spermos visai gal apie pusmeti ,metus ziurint nuo kokio kiekio naudosite Androcur as pavizdziui naudoju po 100mg tai yra dvi tabletes parai ryte ir vakare.Bet sakoma kad uztenka 1/4 tablets ta prasme padalinus tablete i keturias dalis ir vieno gabaliuko parai. As tai nerizikuoju naudodama maza kieki nes save laikau transseksuale man svarbu atrodyti moteriskai. Kaip jau supratote nuo jo gali pasirodyti silpni feminizacijos pozimiai flirt.gif plaukuotumas apnyksta siek tiek krutys gali padideti nors nezinau to tikslei pati naudoju prie viso to moteriskus hormonus tai krutys ir padidejo. O kitos bedos yra susilpneja lytinis potraukis visgi kaskokiu hormonu organizme turi buti ar vyrisku ar moterisku nes kitaip kaulai reteja gali issivystiti osteoporoze. Apibendrinant tie vaistai atlieka kontrascepcini vaidmeni bet kas is to jug susilpneja lytinis potraukis ir jokio sexo nebesinori flirt.gif
Atsakyti
dink is cia.
Nedaryk gedos vyru chebrai.

perskaiciau visus psl ir pakraupau , kad vyrai gali buti tokie egoistai, (pasakyciau ir blogesni zodi, bet nenoriu kad istrintu), bet kad ir moterys tokios keistos (per svelnus zodis). tieiog pasipiktinau, tai kad jus visa nasta, atsakomybe verciat tik ant moteru galvu. oi... kad vyras susirades meiluze nesusilauks vaiku....., neatsistato vaisingumas....kastruotas...gaila vyro.... nei velnio, ar vyrai musu gaili?moters organizmui sintetiniai hormonai labai ne i nauda. VYRAI, pirmiausiai pries cia pasireiksdami, pasisikaitykit apie zala kontraceptiku moters organizmui. ar zinot kad ir po ju vartojimo, daznai moterys negali pastoti, arba labai sunkiai pastoja? atsiranda kraujo kresumo bedos , insultai, vaiku issigimimai ir kt.... o moteru abortai.... pinigai isleisti spiralems, tabletems. o atsipalaidave ne visada tiek vyras ar moteris tures salia prezervatyva, o ir prezervatyvus ne visi pripazysta. man keista kai vyrai pradeda kalbeti apie vaisingas ar nevaisingas dienas. tai vel atsakomybe suverciama moteraiai, nes jai ji pastoja , visa kalte suverciama jai , arba ji net paliekama, kad netikusi ir nemoka saugotis. vyrai cia viska suvercia moteriai, o moteris daznai, cia kiek matau tam nusileidzia , pritaria.

kai moteris su vyru susituokia ir seima nesusilaukia vaiku, buna taip daznai ir jei jie tikrai vienas kita myli, tiesiog gyvena be vaiku ar isivaikina. kad palieka antra puse , butent todel kad negali susilaukti baiku, tai gal jie istikruju nemyli?

as uz gera sexa, saugu ir sveika, ypac kai vaiku jau tikrai uztenka. o cia vyrukas , kurie kitus vadina iskrypeliais, pasiziurek i veidrodi savanaudi, man gaila tavo antros puses ir tavo vaiku, nes matosi, kad tau rupi tik tu pats

gerbiu tuos vyrus, kurie prisiima atsakomybe uz mylejimasi, nes manau geriau tureti sveika ir laiminga moteri, negu nuo vaistu pripumpuota tiksincia bomba 4u.gif

atsiprasau jei ka izeidziau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadaslip @ 2010 11 03, 22:16)

Šaunuolis. Čia tablečių rijimas kasdien o ne takų perrišimas yra savęs gadinimas. Dabar gali duotis su visom, patirt didesnį malonumą be prezervatyvo ir nebijot kad pusei moterų vaikus užstatysi thumbup.gif
Atsakyti
Ką gi, per nepilnus ketverius metus trylika puslapių . Tema , kaip suprantu, arba per intymi , arba pernelyg ekstremali. Pasirodė. Kai kam smile.gif.

Dėkoju smaguriui, kuris nepagailėjo laiko ir turėjo noro pasisakyti apie asmeninę patirtį . Tokių ar panašių pasisakymų bei pasvarstymų laukiau , paskelbusi temą. Tikrai ne termino paaiškinimo .

Knieti atsiliept į raginimus naudotis NŠP. Taip, tai puikus būdas ...jaunai porai turėti vaikų biggrin.gif. Du iš mano trijų taip atėję. Nesigailiu. Su gamta varžytis sunku - fertilios moters organizmas daro viską, kad pastotų, tokia jo funkcija. Neatsakinga, man rodos, raginti - ir juolab visaip kvailinant tariamas "nemokšas" , nutylint metodo trūkumus. Pasikartosiu - jis puikus, nes nieko nereikia nei gerti, nei mautis , nei leistis, nei kištis, nei operuotis - bet privalote suvokti, kad yra didelė tikimybė pastoti. Didelė. Nes net vienas abortas yra vienu per daug.

Vazektomija, kaip ir moters sterilizacija perkerpant kiaušintakius, man atrodo geru pasirinkimu vyresnei porai, jau turinčiai norimą skaičių vaikų ir nebeplanuojančiai arba net ir nebegalinčiai dėl, sakykim, medicininių, finasinių , psichologinių priežasčių jų turėti daugiau. Problema yra tokia, kad penkiasdešimtmetės nėštumas tikrai nėra itin laukiamas bei džiaugsmingas įvykis, na, bent jau statistinei penkiasdešimtmečių ( amžius, suprantama, nurodomas apytikslis ) daugumai. O pastojimo galimybė neatmestina. Panašaus amžiaus moteriai imti vartoti HK , net jei ji ir norėtų pabandyti, yra ne visada įmanoma. Egzistuoja daug medicininių kontraindikacijų. Nutrauktas lytinis aktas nebaisiai sveika , be to, negarantuota. Prezervatyvai negarantuota ir ne visiems malonu. Visokios ten žvakelės-ovulės etc. yra atgrasi terlionė ( čia subjektyviai ) ir negarantuoja saugumo ( o tai objektyvu). Praktiškai lieka skaistybė arba operacija, jei seksas vis dar atrodo nebloga pramoga .

Samprotavimai apie vyro "nekokybiškumą" mane kiek nustebino, bet ką gi- kiek žmonių, tiek nuomonių. Aš galvoju, kad tiek vyro, tiek moters fizinė "kokybė" ilgalaikiuose santykiuose neišvengiamai kinta - ir jei matuot nuo jauno-gražaus-sveiko kūno, sakyčiau, krinta. Duos Dievas, būsim šalia vienas kito seni, protezuoti kur tik bus įmanoma, "nekokybiški". Kad tik duotų...

Apie tai, kiek ir ko turi ( ar neturi ) aukoti,atiduoti, atsisakyti vyras su moterimi, susieję savo gyvenimus ir nusprendę turėti bendrų vaikų. Patirtys skirtingos, bet kažin ar įmanoma paneigt, kad moteriškumas - fertilumo prasme - yra nemenka našta. Tai, menstruacijos, taip, atsakomybė už galimą pastojimą, taip, nėštumas , gimdymas, žindymas. Net jei tai visai sklandu, niekas nestringa, nesergama, pastojama panorėjus ir gimdoma per pusvalandį - tai našta. Net ir dovana būna našta. Man keista, jei partneris nenori dalintis. Aš tokio parnerio nenorėčiau. Kita vertus, aš nesisavinu vaikų ir nelaikau sekso nei šantažo priemone, nei valiuta. IMHO.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anė: 29 gruodžio 2010 - 16:48
QUOTE(Bekasė @ 2009 11 15, 20:34)
o tai jau padaryti ir pagimdyti vaikai skyrybu atveju stebuklingai dingsta, kad nauju taip prireikia..
tikrai nesuprantamas poreikis privalomai su kiekvienu partneriu vaiku prisidaryti.

Saunuole, Bekase !! Pritariu. Manau tie vyrai vaiku patys neaugina, kad su kieviena ju nori.....
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2009 11 15, 23:31)
Palikuonių niekada nėra per daug.
Jei moteris nenori turėti vaikų - tegu išsioperuoja gimdą. Vėžio išvengs.

Garantuoju, arba pats neturi nei vieno vaiko, arba pats neprisidedi prie vaiku auginimo....

QUOTE(kristinukas:) @ 2009 12 14, 15:46)
gal ir patogu taip. bet turbut neatsikratyciau minties, kad mano vyras yra nepilnavertis. garsiai nesakyciau, bet tikrai galvociau.

O, as galvociau, kad mano vyras nuostabiausias pasaulyje ir mane beprotiskai myli bei gerbia.
Atsakyti
nu *****,jai jau savo vyrus pradesim kastruot blink.gif tai truksta zodziu g.gif man tai panasu kai katinus kastruoja biggrin.gif tai gal nedarykim tu nesamoniu ,nes ir taip Lietuva nykstantis krastas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Taika75 @ 2010 12 30, 17:17)
nu *****,jai jau savo vyrus pradesim kastruot blink.gif tai truksta zodziu g.gif man tai panasu kai katinus kastruoja biggrin.gif tai gal nedarykim tu nesamoniu ,nes ir taip Lietuva nykstantis krastas wink.gif

nusišnekėjai ir palengvėjo? biggrin.gif
Atsakyti
PRIKLAUSOMAI,man tai tolygu yra vyro kastravimui,tas pats ir su moterim.beja gal ir nusisnekejau doh.gif ir jums linkiu tokio vyro laugh.gif
Papildyta:
ir dar, labai palengvejo,nes mano vyras normalus biggrin.gif
Atsakyti