Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Labas rytas mamytes,
Gal truputi ne i tema ilisiu, bet su atopiniu dermatitu daug laiko gyvenom, tai labai nosi ikisti knietejo. Mano vyriausiam zandukai buroko spalvos buvo iki 2 metuku - o po to eme ir dingo. turbut nuo manes buvo nes man paciai atopinis dermatitas nuo paauglystes baisus buvo. Per pirma nestuma visa iki zaizdu nusidraskydavau - i gatve isejus zmones atsisukdavo. Per antra - nepatikesit- butent nestumo metu- stipriai pagerejo ir uzteko pora sykiu i savaite Celestodermo kremu pasiteplioti. o tokios odos kokia pasidare laukiantis trecio dar turejus nebuvau - nors istisai priesais veidrodi stovek:)
Manau, kad man taip buvo del hormoniniu pasikeitimu organizme, todel gal ir yra vaikuciams tie hormoniniai preparatai skiriami.
Nors siaip as irgi uz homeopatija (mikciojima ir nervini tika vaikui taip isgydem)

P.S. siaip pastebejau, kad oda vandens (namie is krano) toleruot nenori, nuo jo niezti; o stai ezere, juroj nuo maudyniu tik geriau.
Atsakyti
AJB, ačiū, kad ramini user posted image sveikatytės jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 02 02, 11:23)
AJB, ačiū, kad ramini user posted image sveikatytės jums  4u.gif

Kazkodel labai noriu, kad jus nueitumet. Labai tuo tikiu, tai tikrai padeda. Juk mes gyvas irodymas ax.gif
Ir dar, uzteko jam viena vakara pasikasyti, neramiau miegoti, ir man visi siaubingi prisiminimai grizo. Bijau to be proto. Nenoriu net pagalvoti. Siaubas kaip buvau ir biski esu issigandusi. Tik labai labai tikiuosi, kad tuo plemuku viskas ir baigsis. Todel kai pagalvoju apie mamu bedas, kurios dar tebevyksta, man baisu darosi doh.gif Juk tai taip labai labai sunku verysad.gif
Aukle sake jau neatsimena tokios sunkios dienos, kaip kad dabar kai jis draske ta plema...Zodziu linkiu labai labai labai pasveikti visoms 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri mamytė bandė savo vaikučiui duoti gerti indijos grybuką, kiek teko skaityti jis gydo alerginius susirgimus. Būtų įdomu sužinoti patirtį. smile.gif
Atsakyti
sveikos. 4u.gif

dekui mamytes aciuks.gif
Jusu deka perskaiciau sena tema ir ryzausi apsilankyti pas homeopata, kuris mums padeda. dekui Dievui, kad tik kelias savaites tepliojau dukryte hormoniniu tepalu ir girdziau vaistus, kurie tik laikinai pradangina alergija.

jau praejo menesis kaip geriam homeopatinius zirniukus ir alergija nyksta. per si laika 2 dienas buvo dukryte labai isbere, tai gydytoja Gema patare keliom dienom sumazinti doze ir vel vartoti po senovei. ir mums jau gerai. net kartais suvalgom truputi varskytes, pienuko ir visai neisberia. o kad odyte sausa nebutu tepam basalio kremuka. ir nebeliko serpetojanciu plemuku. tik va idomi jusu nuomone - ar cia jau buvo tas pablogejimas, ar dar jo laukti??? g.gif

Atsakyti
Sveiki,
Mes irgi pradejom gydyt savo atzalele (7 men) pas gyd. Gema... dar tik savaite, lyg ir matyti pagerejimas... kadangi isbertas baisiai, tai gydymas zada buti ilgas.
Man iskilo klausimukas ar vitamina D galima duot? Kol kas duodu kaip pediatres paskirta. Kai pas gydytoja buvom, minejau, kad kasdien geria vit. D, bet ji nieko nesake nei uz nei pries.
Atsakyti
QUOTE(Adile @ 2007 02 04, 21:17)
Sveiki,
Mes irgi pradejom gydyt savo atzalele (7 men) pas gyd. Gema... dar tik savaite, lyg ir matyti pagerejimas... kadangi isbertas baisiai, tai gydymas zada buti ilgas.
Man iskilo klausimukas ar vitamina D galima duot? Kol kas duodu kaip pediatres paskirta. Kai pas gydytoja buvom, minejau, kad kasdien geria vit. D, bet ji nieko nesake nei uz nei pries.

sveika,

kadangi kai nuvykome pas Gema mes buvom tik po ligos ir vis dar kosejome, tai ji mums tuo paciu israse zirniuku ir nuo kosulio. tuomet as jos pasiteiravau, ar nesidubliuos tie zirniukai su sirupu ar kitais gydytojo paskirtais vaistais. Tiksliai ka atsake jau nebepamenu, bet mintis buvo ta, kad nesidubliuos, nes paprasciausiai ten yra zoleles ir jos su niekuo nesidubliuoja. todel sau ramiai geriam homeopatinius zirniukus ir sirupa nuo kosulio ir vitaminus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Natyte @ 2007 02 04, 21:29)
sveika,

kadangi kai nuvykome pas Gema mes buvom tik po ligos ir vis dar kosejome, tai ji mums tuo paciu israse zirniuku ir nuo kosulio. tuomet as jos pasiteiravau, ar nesidubliuos tie zirniukai su sirupu ar kitais gydytojo paskirtais vaistais. Tiksliai ka atsake jau nebepamenu, bet mintis buvo ta, kad nesidubliuos, nes paprasciausiai ten yra zoleles ir jos su niekuo nesidubliuoja. todel sau ramiai geriam homeopatinius zirniukus ir sirupa nuo kosulio ir vitaminus.  mirksiukas.gif

Labai aciu 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
O mes nuo treciadienio nebuvome darzelyje ir mums ryskus pagerejimas. Nuo rankyciu, kojyciu, smakro dingo visi issausejimai ir raudonos demes, zandai nei karto nebuvo raudoni ir jokiu pasiutimo priepuoliu neuzejo.
Tai visgi... gal mums atsisakyti darziuko. sutrikusi ir nezinau ka daryti.
Atsakyti
QUOTE(larina @ 2007 02 05, 09:32)
O mes nuo treciadienio nebuvome darzelyje ir mums ryskus pagerejimas. Nuo rankyciu, kojyciu, smakro dingo visi issausejimai ir raudonos demes, zandai nei karto nebuvo raudoni ir jokiu pasiutimo priepuoliu neuzejo.
Tai visgi... gal mums atsisakyti darziuko. sutrikusi ir nezinau ka daryti.

g.gif aišku, galima sakyti, kad reik atsisakyti. Bet kita vertus, kažkada į mokyklą turės pradėti eiti. Gal tą AD išaugs iki to amžiaus, o jei ne?
Atsakyti
QUOTE(Soul @ 2007 02 05, 12:11)
radau MILBIOL ...Lietuvon nebetiekiamas.

žiūrėkit mamkos, šitas jau irgi Lietuvoje nebetiekiamas. O taip norėjau išsivalyti visus baldus verysad.gif
Papildyta:
Atkeliu iš kitos temos, labai naudinga nuoroda: HOMEOPATIJA

Kaip sveikatytės?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 02 05, 14:28)
žiūrėkit mamkos, šitas jau irgi Lietuvoje nebetiekiamas. O taip norėjau išsivalyti visus baldus verysad.gif
Papildyta:
Atkeliu iš kitos temos, labai naudinga nuoroda: HOMEOPATIJA

Kaip sveikatytės?

O kiek tas MILBIOL kainuodavo? Pastebejau, kad visus gerus ir pigius vaistus isima is apyvartos. Linola taip pat iseme g.gif
Atsakyti