QUOTE(ingela @ 2007 04 01, 22:28)
vitalija, o jus kokius tyrimus daret, ka jums daktarai sake siuo alergijos klausimu?Nustate tik kokius produktus valgyt? Ir per tuos 2-3 men. ar atsirasdavo berimu, kaip jie konkreciai nyko, ir kaip nustatet kad butent uzteko tokio laikotarpio. Ar be maisto naudojot papildus ir ka nors is misinuku, kad vaikas gautu kalcio? kokio amziaus buvo jusu vaikelis ?
Dar butu suzinoti i kokia alergologe kreipetes ir kur? Ir ar gydymosi metu reikejo gerti vaistus ar apsiribojote vien tik eliminacija produktu, kurie jums netinka?
Mes tyremes Santariskiu klinikose, gyd alergologe Vitalija Gelziniene.Labai sauni moteris.Man rodos ji ir privatu savo kab turi
Mums buvo padaryti patys paprasciausi durio tyrimai, ant rankytes.Jie kuo puikiausiai parode alergija: vistienai, kvieciam, kiausiniam, pienui, citrusiniam, ir dar kazkam ale velnias pamirsau, jau kai vaikas mano praktiski sveikas ir viska duodu tai ir uzsimirsta, ai zuvis!

O tai yra kad negalima vaikuciams duoti, nei jokios barankos, dziuvesi.Jokiu produktu kur yra kvieciu ir kiausiniu, bei jokiu pieno produktu.Galima bandyti kefyra!Mano vaikui tiko, bei naturalus jogurtas (kuri maisydavau su bananu ir liuks valge)
Mums buvo jau isplite beveik po visa kuneli:ant rankyciu ir kojyciu linkiu, pilvukas, nugalryte

.Nors vaikas jau mano dietinosi, bet durna mano galva duodaau vaikui dziuvesi, barnka ir tai gadino viska!Bet kai apsilankeme pas alergologe, tai tikslai man viska isdeste, ka duoti ko neduot ir t.t...Na taip iskarto pradejo vaizdelis gereti, kai pasalinom ir raciono visus tuos produktus!Po 1men ir isnyko viskas!

As netepaiu jokiais horm tepaliukasi, tik kritiniais atvejais, tai tik ta tepaliuka Cutivate man israse.Bet tik todel kad mano zuikiui neniezejo as jo privengiau!Ir sauniai apsiejom!Mums israse ir specialu misineli (velnias jis brangus)Jei tiko kefyras vienas, jei ne tai kitas.Bet kadangi mano mazius nealergiskas sojai as ji ir pasirinkau sojos misinuka, nors jis tikrai nera rekomenduojamas.Bet as gyvenu Ukmergeje tai ta misinuka Tuteli Peptidi reikedavo istisai vaistinese uzsakineti ir vaikas jo labai negere.Bet kalcio trukuma galima kompensuoti ir kalcio preparatais ir naaturaliu jogurtu, kefyru (aisku jei tinka)>galeciau ir daugiau duoti visokiu patarimu ir patiekaliuku daug visokiu prigalvodavau~!Juk sunku auginti alergiska kudyki!Na mes isgijome, tikrai imanoma sita bruda iveikti

Sekmes