Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Pas mus ir buvo ant galvos tas luobelis, bet gydytojas homeopatas patare gerai su sampunu isplauti unsure.gif ir istikro padejo, o galtai nuo zirniuku praejo, kartais matau kad po plaukais oda irausta, bet po kiek dienu savaime nupleiskanoja ir pabala, nors ir kremu jokiu neitepu.
Siaip palyginus situacija kaip buvo is pradziu ir dabar tai ner ko lyginti, kazkaip sia savaite po biski viskas rimsta nors kartais atrodo kad irausta, bet trumpam. Gal jau cia eina situacija geryn, nors kai migdosi ir nori valgyt tai pradeda kasinetis. Mes dabar meginam derint maista ir homeopatija ir rodos kad tai mums tinka. O siaip isigijau dar viena knyga "Vaiku odos ligos" , tai ten raso kad alergija maistui skiriasi nuo atopinio dermatito ar net pseudoalergijos. PAvadinimu alerginiu ligu oj kiek blink.gif Ir tarkim kurie vaikai yra tikrai alergiski maistui tai ju ige buna padidejes, o tarkim jei yra pseudo alergija Ige buna normalus. O kad yra maistui alergija galim patikrint su dieta, tarkim cia raso kad 7-10dienu reik palaikyt vaikiuka tik ant vos pora produktu, jei situacija gereja, tai bus kaip tik alergija maistui, o jei ne tai bus kitokios rusies Ad.
Atsakyti
QUOTE(ingela @ 2007 03 30, 11:17)
Pas mus ir buvo ant galvos tas luobelis, bet gydytojas homeopatas patare gerai su sampunu isplauti unsure.gif ir istikro padejo, o galtai nuo zirniuku praejo, kartais matau kad po plaukais oda irausta, bet po kiek dienu savaime nupleiskanoja ir pabala, nors ir kremu jokiu neitepu.
Siaip palyginus situacija kaip buvo is pradziu ir dabar tai ner ko lyginti, kazkaip sia savaite po biski viskas rimsta nors kartais atrodo kad irausta, bet trumpam. Gal jau cia eina situacija geryn, nors kai migdosi ir nori valgyt tai pradeda kasinetis. Mes dabar meginam derint maista ir homeopatija ir rodos kad tai mums tinka. O siaip isigijau dar viena knyga "Vaiku odos ligos" , tai ten raso kad alergija maistui skiriasi nuo atopinio dermatito ar net pseudoalergijos. PAvadinimu alerginiu ligu oj kiek blink.gif Ir tarkim kurie vaikai yra tikrai alergiski maistui tai ju ige buna padidejes, o tarkim jei yra pseudo alergija Ige buna normalus. O kad yra maistui alergija galim patikrint su dieta, tarkim cia raso kad 7-10dienu reik palaikyt vaikiuka tik ant vos pora produktu, jei situacija gereja, tai bus kaip tik alergija maistui, o jei ne tai bus kitokios rusies Ad.

Per tas 7-10 dienu taip ir nuslabti gali vaikiukas su tom dietom, jei tik viena ar 2 produktus duotum. Tada nebe alergija gydysit, o kitas ligas schmoll.gif O ir is keliu produktu tiek laiko neprigalvosi nieko ivairaus. O maniskis jau kita diena to paties patiekalo neima i burna. doh.gif
Kaip dziaugiuos, kad dabar gali viska valgyt thumbup.gif
Atsakyti
Tai man ir baisu tos dietos laikyti, bet uzteko daugiau duot ryziu , avizu koses ir daug mesos su kalafijorais, kad pamatyciau, kad jam praeina berimai.Nu dar papildu duot pradejau. Knygoj rasoma, kad daznai mamos per daug panikuoja del maisto vaikams, ir is tikro ir as tokia esu. O tikrai yra mamu, kurios taip ir uzaugina vaikiukus vos ant keliu produktu.
Turiu drauge, kurios mergaite vos keleta saukstu per diena paima i burna, zodziu del nevalgymo kencia ziauriai, bet mergaite visiskai sveika, ir labai judri ir vaiksciot anksti pradejo, ir kraujo tyrimai geri. Aisku tokios ale dietos manau geriau palaikyti, kol dar vaikiukas labai mazas ir kai yra pereinama nuo misiniu prie normalaus maisto.
Is kitos puses as kai matau kai mano vaikui tokia baisi alergija pasidaro kai uzduodu jogurto ar varkytes biski bandziau, tai dar syki megint nesinori, per daug gaila vaiko.
Atsakyti
QUOTE(ingela @ 2007 03 30, 21:28)
Tai man ir baisu tos dietos laikyti, bet uzteko daugiau duot ryziu , avizu koses ir daug mesos su kalafijorais, kad pamatyciau, kad jam praeina berimai.Nu dar papildu duot pradejau. Knygoj rasoma, kad daznai mamos per daug panikuoja del maisto vaikams, ir is tikro ir as tokia esu. O tikrai yra mamu, kurios taip ir uzaugina vaikiukus vos ant keliu produktu.
Turiu drauge, kurios mergaite vos keleta saukstu per diena paima i burna, zodziu del nevalgymo kencia ziauriai, bet mergaite visiskai sveika, ir labai judri ir vaiksciot anksti pradejo, ir kraujo tyrimai geri. Aisku tokios ale dietos manau geriau palaikyti, kol dar vaikiukas labai mazas ir kai yra pereinama nuo misiniu prie normalaus maisto.
Is kitos puses as kai matau kai mano vaikui tokia baisi alergija pasidaro kai uzduodu jogurto ar varkytes biski bandziau, tai dar syki megint nesinori, per daug gaila vaiko.

Nieko blogo neatsitiks.Jusu vaikas pakankamai maisto medziagu dar gauna: galima duoti ir grikius, avizos, svarbiausia mesyte!Venkit produktu su kiausiniais, kvieciais.Nebandykit jokiu pienisku produktu, negalima experimentuoti kai yra alergija.Geriau kad issivalytu vaiko organizmas, o po to ivedineti po viena produkta ir stebeti... Va yra mamu kurios jau nebezino ka duoti valgyti, nes alergija praktiskai visiems produktams! verysad.gif
Atsakyti
Vat ir as galvoju kad vaikui is tos per dideles meiles ivariau alergija, kisdama viska i burna.juk pradzioj taip ir buvo jei nevalgo bulves, tai net nesiaiskinus ar ne alergiskas jam jau kisau su melionu.matau kad nevalgo taip tai dar koki produkta pridedu, ir nusivaziavau taip kad net nesupratau kodel vaikas alergiskas.Aciu dievui kad su maistu dabar neturim tik is tos puses problemu kad valgyt pradejo viska ka duodu, kad ir kose ant vandens be druskos ir be cukraus ir be jokiu kitu priedu.
nu pagerem ta mercurijus zirniukus ir vel susialergizavo.Tai va nebuvo dar mum zirniuku kad apmazintu mum alergija, tik padidina, o nurimsta tik tuomet kai ju neduodu.O ir tuos sasus apgydziau tik hormoniniais tepalais, o ne zirniukais.Tai nezinau ar cia mano briedas ar kaip, bet jau galvot pradedu kad gal jie mum is vis nepadeda o tik kenkia.Gal butume visai grazus jei ju nevartotume g.gif . Bandysiu sia savaite visai neduot ir matysim kaip cia bus. tuo labiau kad pradejau vesti dienyna ir paseksiu nuo ko alergizuoja.unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ingela @ 2007 03 31, 13:52)
.....Tai va nebuvo dar mum zirniuku kad apmazintu mum alergija, tik padidina, o nurimsta tik tuomet kai ju neduodu.O ir tuos sasus apgydziau tik hormoniniais tepalais, o ne zirniukais.Tai nezinau ar cia mano briedas ar kaip, bet jau galvot pradedu kad gal jie mum is vis nepadeda o tik kenkia.Gal butume visai grazus jei ju nevartotume g.gif .

O tai ka tuo atveju sako jusu homeopatas? Jeigu nepadeda ir padidina alergija turetu keist kazkaip gydyma. g.gif
Atsakyti
Taigi taip ir turi buti, juk homopatija tame ir yra kad is pradziu buna didelis paumejimas!
Atsakyti
QUOTE(vitalija... @ 2007 04 01, 08:29)
Taigi taip ir turi buti, juk homopatija tame ir yra kad is pradziu buna didelis paumejimas!

Ne butinai turi buti didelis paumejimas. O jai jis buna tai dar gali reiksti,kad preparatas neteisingai rekomenduotas ir gali pasireikshti simptomai kurie budingi butent shiam preparatuj, tai vadinamas pruvingas. Shiaip skaiciau,kad jeigu tinkamai parinktas preparatas ,tai didelio paumejimo neturi but. O pas mazus vaikus nejaugi taip uztershtas organizmas(kada jie spejo taip uztersht),kad butu toks didelis paumejimas ir organizmas taip sunkiai valytusi ?
Atsakyti
QUOTE(lira @ 2007 04 01, 13:48)
Ne butinai turi buti didelis paumejimas. O jai jis buna tai dar gali reiksti,kad preparatas neteisingai rekomenduotas ir gali pasireikshti simptomai kurie budingi butent shiam preparatuj, tai vadinamas pruvingas. Shiaip skaiciau,kad jeigu tinkamai parinktas preparatas ,tai didelio paumejimo neturi but. O pas mazus vaikus nejaugi taip uztershtas organizmas(kada jie spejo taip uztersht),kad butu toks didelis paumejimas ir organizmas taip sunkiai valytusi ?

Gali buti as hom., nelabai ismanau, tik esu skaiciusi mamu forume nuomene ir praktika, kad didelis paumejimas buna!As isvis manau kad sios mamos atveju tie zirniukai nereikalingi, nes kaip mama sake, zino ka duoti galima o ko ne, tai belika laukti kada vaikutis isaugs.Va kaip mes pvz!O organizmas musu valesi kazkur 2-3men!
Atsakyti
vitalija, o jus kokius tyrimus daret, ka jums daktarai sake siuo alergijos klausimu?Nustate tik kokius produktus valgyt? Ir per tuos 2-3 men. ar atsirasdavo berimu, kaip jie konkreciai nyko, ir kaip nustatet kad butent uzteko tokio laikotarpio. Ar be maisto naudojot papildus ir ka nors is misinuku, kad vaikas gautu kalcio? kokio amziaus buvo jusu vaikelis ?
Dar butu suzinoti i kokia alergologe kreipetes ir kur? Ir ar gydymosi metu reikejo gerti vaistus ar apsiribojote vien tik eliminacija produktu, kurie jums netinka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingela: 01 balandžio 2007 - 21:34
O musu homeopatas tikrai saunus medikas, yra daug vaikuciu kuriems jis padejo.Bet mums pakolkas matau, kad niekaip tie zirniukai negelbeja.O vaiko sitaip kankinti nebegaliu, nes nebeturiu jegu visai ziuret i tuos paumejimus ir i suirzusi , kencianti vaika.Vis del to jau trys menesiai praejo, o berimai vis atsinaujina geriant tuos zirnelius.
be to as neatmetu ir tokios versijos kad gali but ir skrandzio ar zarnyno infekcija?tyremes nuo auksinio stafilokoko, tai rezultatai pasitvirtino, tik jau kazkaip keista, kad gydytojai labai ramiai ziuri i tai ir net nesiulo ju tirti is kraujo. kas ten zino gal tai kokios bakterijos lemia arba kokia candidamikoze ar kaip ten yra. gal avitaminoze yra, o gal truksta mineralu? unsure.gif As taip stebiuosi, kad vaikams taip tyrimu nedaro. Savo vaiko pediatrei pastoviai po kelis kartus pabreziu, kad vaikui negerai su skrandeliu,kad atpila kaip su tulzim, blogas kvapas toks lyg puliu eina is burnos ir ji pastoviai nukreipia tema. Uzsiregistravom mes i ta antakalnio ligonine, bet pas mums nezinoma alergologe Kupriene ar budriene. g.gif O forume daugiausia apie astrauskaite prirasyta. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ingela @ 2007 04 01, 22:28)
vitalija, o jus kokius tyrimus daret, ka jums daktarai sake siuo alergijos klausimu?Nustate tik kokius produktus valgyt? Ir per tuos 2-3 men. ar atsirasdavo berimu, kaip jie konkreciai nyko, ir kaip nustatet kad butent uzteko tokio laikotarpio. Ar be maisto naudojot papildus ir ka nors is misinuku, kad vaikas gautu kalcio? kokio amziaus buvo jusu vaikelis ?
Dar butu suzinoti i kokia alergologe kreipetes ir kur? Ir ar gydymosi metu reikejo gerti vaistus ar apsiribojote vien tik eliminacija produktu, kurie jums netinka?

Mes tyremes Santariskiu klinikose, gyd alergologe Vitalija Gelziniene.Labai sauni moteris.Man rodos ji ir privatu savo kab turi g.gif
Mums buvo padaryti patys paprasciausi durio tyrimai, ant rankytes.Jie kuo puikiausiai parode alergija: vistienai, kvieciam, kiausiniam, pienui, citrusiniam, ir dar kazkam ale velnias pamirsau, jau kai vaikas mano praktiski sveikas ir viska duodu tai ir uzsimirsta, ai zuvis! biggrin.gif O tai yra kad negalima vaikuciams duoti, nei jokios barankos, dziuvesi.Jokiu produktu kur yra kvieciu ir kiausiniu, bei jokiu pieno produktu.Galima bandyti kefyra!Mano vaikui tiko, bei naturalus jogurtas (kuri maisydavau su bananu ir liuks valge)
Mums buvo jau isplite beveik po visa kuneli:ant rankyciu ir kojyciu linkiu, pilvukas, nugalryte doh.gif .Nors vaikas jau mano dietinosi, bet durna mano galva duodaau vaikui dziuvesi, barnka ir tai gadino viska!Bet kai apsilankeme pas alergologe, tai tikslai man viska isdeste, ka duoti ko neduot ir t.t...Na taip iskarto pradejo vaizdelis gereti, kai pasalinom ir raciono visus tuos produktus!Po 1men ir isnyko viskas! bigsmile.gif As netepaiu jokiais horm tepaliukasi, tik kritiniais atvejais, tai tik ta tepaliuka Cutivate man israse.Bet tik todel kad mano zuikiui neniezejo as jo privengiau!Ir sauniai apsiejom!Mums israse ir specialu misineli (velnias jis brangus)Jei tiko kefyras vienas, jei ne tai kitas.Bet kadangi mano mazius nealergiskas sojai as ji ir pasirinkau sojos misinuka, nors jis tikrai nera rekomenduojamas.Bet as gyvenu Ukmergeje tai ta misinuka Tuteli Peptidi reikedavo istisai vaistinese uzsakineti ir vaikas jo labai negere.Bet kalcio trukuma galima kompensuoti ir kalcio preparatais ir naaturaliu jogurtu, kefyru (aisku jei tinka)>galeciau ir daugiau duoti visokiu patarimu ir patiekaliuku daug visokiu prigalvodavau~!Juk sunku auginti alergiska kudyki!Na mes isgijome, tikrai imanoma sita bruda iveikti 4u.gif Sekmes wub.gif
Atsakyti