QUOTE(ingela @ 2007 01 30, 10:40)
Sveikos mamos. Labai dekoju abj ir laime2 uz patarimus gydant vaika su homeopatiniais. Vaikuciui labai padejo, kai vaika isrengem vesiai ir miegojo jis labai vesiai. Dar vakar nutraukem zirniukus ir bandysim po viena rusi gerti mazom dozem, kad issiaiskinti kaip gerti, nu ir dar uzsiregistruosim pas tikrai jusu rekomenduota gera homeopata/e. Be rods musu gydytoja nelabai moka naudotis homeopatiniu veistu poveikiu. Kad homeopatiniai daro poveiki, tai jau tikrai.
Praejo tik viena para kai nenaudojom zirniuku , o raudonis vaiko tikrai mazesnis. gydytoju neatsakingai dirbanciu rasi visur ir tradicinej ir netradicinej . medicinoj. O gydymo pobudi jau pacios renkames. O kadangi tikiu kad homeopatiniai vaikui organizmui tikrai nepakens, tai as ir esu uz juos.
O kvailai peilei ir limcamcai galiu tik palinketi pasveikimo savo metodais. Jusu metoda bandem neilgai, bet mums jis padedavo tik kai naudodavom hormoninius tepalus ir gerdavom antihistamininius, o kai nutrauki viskas sugrizdavo su kaupu plius dar sloga ir kosulys dasidedavo. Per si menesi kad ir sunku buvo, bent jau vaikui temperatura nebuvo ne kart uzkilusi,nekosti, ir nesloguoja. Turiu labai artima drauge kuri pastoviai girdo vaika zyrteku. Prasidejo jam alergija ir apie antra menesi. Dabar tam vaikeliui beveik du metukai ir tikrai neatrodo kad jam geryn, o isgerta tokios dozes baisios vaistu. Mama pries kelias dienas ir nutrauke zyrteka, tai verke man nuo pasekmiu. Vaikas vel visas zaizdotas.
Atrodo , kad reiktu atidaryti atskirai siai AD temai: gydome tradiciniu metodu Ad arba netradiciniu. Nu gal neliktu situ kaltinimu mamoms. Jeigu as jusu nesmerkiu, tai jus manes ir nesmerkit. Va tik nesuprantu koks tikslas jums sitam forume sedeti, juk pritarimo jusu zodziams ir mintims yra nedaug. Jei jau zinot isseiti kaip gydyti vaika, tai teskite ji, o as savo dar ieskau ir esu labai dekinga mamoms, kuriu tikrai astsirado ne viena , uz palaikyma ir rekomendacijas.
Ingela, tu pati piktas žmogus. Niekas tavęs čia nei kaltino, nei ką. Tiesiog rašai, prašai patarimo, o kai tau parašo, kad gal keisk gydymą, nes laikyti vaiką pririštą nėra gerai, - įsižeidi baisiausiai.
O galų gale ir pati sutikai, kad homeopatija šiek tiek pakenkė.
Tai nesuprantu, ko išvis tada nori??