paskaityk visa tema.... as irgi rinkausi tarp philipso ir brauno .... skirtumas yra kaip tie "rovikliai" isdelioti... forumo merginos kazkaip pirmenybe philipsui atiduoda... va ir as pasinaudojusi patarimais pirmenybe teikiau philipsui.....
Tiksliai nezinau, bet panasu, kad Braunas nuo daug seniau tas rovimo technologijas tobulina, galiu pasakyti tik tiek apie mano numyletini Brauna, kad turiu jau vos ne senovini ir sugalvojau bikini israveti
, na gal labiau kutena nei kojas, nors tai nebuvo pirmas rovimas, anksciau jau vartojau depiliavima vasku, tai tie plaukiuksciai gal ir nebuvo labai isisaknije, bet maniskis dar tik su viena placia galvute ir tuomet dar nebuvo jokiu pribumbasu, kad turetu mainomas galvutes, bet dirba tyliai ir neskausmingai, na cia zinoma individualu
O ten kur Kokere paveiksliukai sudeti yra dar ziuriu "sukos", kad galima butu pasikirpti plaukus, kurie nera pesami, o kad sruogomis ir kasomis nesidriektu

O ten kur Kokere paveiksliukai sudeti yra dar ziuriu "sukos", kad galima butu pasikirpti plaukus, kurie nera pesami, o kad sruogomis ir kasomis nesidriektu

nusipirkau ta oranzini epiliatoriu. ir siandie isbandziau.
jazau maryte koks skaumelis. ikaliau martinio, ir toliau tesiau operacija. bet kol ryzausi ji priliest prie odos praejo gal 15 min. tikejausi, kad ne taip skaudes. bet. ka padarysi. reikia kentet.
jazau maryte koks skaumelis. ikaliau martinio, ir toliau tesiau operacija. bet kol ryzausi ji priliest prie odos praejo gal 15 min. tikejausi, kad ne taip skaudes. bet. ka padarysi. reikia kentet.

Nu nusipirkau siandien ir as ta zveri 
http://www.elektroma...146002011635676
Dar nebandziau, nes seimyna namuose, nenoriu gasdint riksmais. Sia savaite dar pasiskutinesiu,o kita savaitgali ikalsiu kokio brendzio ir tada darysiu operacija..

Dar nebandziau, nes seimyna namuose, nenoriu gasdint riksmais. Sia savaite dar pasiskutinesiu,o kita savaitgali ikalsiu kokio brendzio ir tada darysiu operacija..
QUOTE(mexica @ 2006 05 07, 18:20)
Nu nusipirkau siandien ir as ta zveri 

sekmes darbuose

Šaunuolės, kad pasiryžot

QUOTE(lauricinaa @ 2006 04 30, 14:23)
turiu elektrini philips epiliatoriu su dviem keiciamomis galvutemis,dar prisideda saldymo kapsule,ir galvute negyvai odai pasalinti.liuks dalykas,neskausminga ir patogu
gal gali ideti paveiksliuka, tai cia su ledu?

Papildyta:
esu girdejusi, kad po depiliacijos, kita diena kojas labai pilinguoti kavos tirsciais, tada plaukeliai neiauga, o siaip reikia skusti viena karta - epiliatoriumi, kita karta - peiliukais. Pati nebandziau, dar tik zadu isigyti

QUOTE(Cili @ 2006 05 08, 07:05)
gal gali ideti paveiksliuka, tai cia su ledu? 
Papildyta:
esu girdejusi, kad po depiliacijos, kita diena kojas labai pilinguoti kavos tirsciais, tada plaukeliai neiauga, o siaip reikia skusti viena karta - epiliatoriumi, kita karta - peiliukais. Pati nebandziau, dar tik zadu isigyti

Papildyta:

Nu jei epiliatorius skustu tai tada as jo nebuciau net pirkus, bet kai israuuni tai koks pointas antra kart skust?

QUOTE(mexica @ 2006 05 08, 11:20)
Nu jei epiliatorius skustu tai tada as jo nebuciau net pirkus, bet kai israuuni tai koks pointas antra kart skust?
Kavos tirsciais as ir taip uzsiimineju, tai manau blauzdas pervarysiu kiekvienakart po duso - ziuresim ar neiaugs, aciu uz patarima. Kazkas kazkada minejo kazkoki krema kad neiauginetu, jei gerai pamenu, tai buvo Prieblanda. Ar galit kasnors pasakyt apie ka ji cia pasakojo?

as naudoju byly retard 2 in 1,kol kas neiaugineja

Nu isbandziau vakar vakare
Penkiolika minuciu stradalinau kol prie kojos prilieciau
Bet kai prlieciau tai sienavau sienavau
Man neskauda - greiciau kutena. Jausmas toks kaip nusielektrinus (kai pvz prie metalo prisilieti) ir daug daug tokiu adateliu.
As matyt dar neigudus nes nors vakar kojos man pasidore svarios, bet siandien pamaciau, kad dar daug plauku paliko. Na ner ko noret, su kiekvienu brukstelejimu ekperimentavau kaip stipriai spaust, koki greiti ijungt. Na pirmas ispudis neigasdino, bet ir nesuetike malonumo. Visgi kita kart nebebijosiu

Penkiolika minuciu stradalinau kol prie kojos prilieciau

As matyt dar neigudus nes nors vakar kojos man pasidore svarios, bet siandien pamaciau, kad dar daug plauku paliko. Na ner ko noret, su kiekvienu brukstelejimu ekperimentavau kaip stipriai spaust, koki greiti ijungt. Na pirmas ispudis neigasdino, bet ir nesuetike malonumo. Visgi kita kart nebebijosiu

man tai geriausiai prieš depiliaciją pagulėti vonioje, tada plaukeliai lengviau išsirauna su depiliatoriumi ir neskauda

QUOTE(mexica @ 2006 05 12, 13:22)
Man neskauda - greiciau kutena. Jausmas toks kaip nusielektrinus (kai pvz prie metalo prisilieti) ir daug daug tokiu adateliu.
Labai geras apibudinimas