Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Vijuke @ 2007 01 30, 14:50)
o kada reiketu jau uzsakineti visas geles? pries kiek laiko.. kaip issirinkti, kur tas puokstes daryti ir kaip buti tikrai, kad padarys graziai ir "teisingai"?
beje, is tu kur jau tekejo, gal pasakytumet, kiek isleidot nuotakos puokstei, jaunikio isegui, ir taip pat pamergiu ir pabroliu gelems?

as nuejau su floriste pasikalbeti priez kokias gal pries menesi, pakalbejom, patiko, tada susitariau, kada ateisiu tiksliai del uzsakymo tartis ir visko smulkiai derinti. Rinkausi geliu salona, esanti netoli namu, ir tik po vestuviu suzinojau, kad jame dirba labai gera ir pasizymejusi floriste smile.gif Uzskymo ispildymu likau labai patenkinta, be to, dar buvau susitarusi, kad kaip tik likus savaitei iki mano vestuviu darys vesuvini uzsakyma ir az galesiu ateiti ir paziureti, kaip atrodys ax.gif kad ramiau butu biggrin.gif
Nuotakos puokste man kainavo 120 Lt., jaunikio (ir pabroliu) gelyte 15 Lt., pamergiu puoksteles apie 25 Lt, bet cia jau kaluse, kiek pinigu noriu pamergiu ir prislienes puokstei skirti ir tada derinom, ka uz tokia suma galima padaryti ax.gif

QUOTE(ausryte @ 2007 01 30, 14:54)
O man įdomu pasidarė, ar bent viena jaunoji darėsi puokštelę atsižvelgdama ne tik į gėlyčių spalva, patikimo laipsnį, bet ir jų reikšmę? smile.gif  ax.gif

kai taremes, kokios spalvos roziu puokstelemis bus papuosta musu (jaunuju) masina, tai maniskis pareiske, kad tik raudonom rozem, nes jos reiskia meile biggrin.gif tai ir buvo visas atsizvelgimas i geles reiksme biggrin.gif
Atsakyti
www.al.mob.lt nezinau ar galima tokius foto kelt i foruma (ta prasme asmeninius) tai pacios pasiziurekite.. man labai patiko is eustomu.. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IRI$KA: 30 sausio 2007 - 16:07
Dar keletas puokštelių:

lauko gėlių wub.gif

user posted imageuser posted image

kitos

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryte: 30 sausio 2007 - 16:22
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryte: 30 sausio 2007 - 19:58
QUOTE(gita_tiesiog @ 2007 01 29, 20:30)
as savo vestuvem tikriausiai rinksiuos orchidejas. Is ju ir puokste labai graziai atrodys ir plaukuose graziai ziuresis  wub.gif

ax.gif bus grazu:)smile.gifsmile.gif
Atsakyti
user posted image
sitos ideja man thumbup.gif , bet nemanau kad vestuvine...jos dydis turetu but nemazas g.gif, nebent pasveikinti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IRI$KA: 31 sausio 2007 - 10:58
QUOTE(IRI$KA @ 2007 01 31, 10:57)
user posted image
sitos ideja man thumbup.gif , bet nemanau kad vestuvine...jos dydis turetu but nemazas  g.gif, nebent pasveikinti  4u.gif

man irgi sita patiko ir issisaugojau... tik kazkaip ne vestuvine - bet padovanojimui tikrai tinka... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IRI$KA @ 2007 01 31, 10:57)
user posted image
sitos ideja man thumbup.gif , bet nemanau kad vestuvine...jos dydis turetu but nemazas  g.gif, nebent pasveikinti  4u.gif

man sita tai nelabai... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(IRI$KA @ 2007 01 31, 11:57)
user posted image

labai spavos suderintos geliu, tik man tas tinklelis is vielutes schmoll.gif
kazko kitko noretusi.
Atsakyti
QUOTE(jurgaval @ 2007 01 31, 19:03)
labai spavos suderintos geliu, tik man tas tinklelis is vielutes  schmoll.gif
kazko kitko noretusi.

nu tai galima gi nebūtinai taip pat. galima kažką naujo pridėti, pakeisti... aš tai sugalvojau, kad padarytų taip, kad lyg rasos lašai būtų ant puokštės. kaži būtų įmanoma? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijuke @ 2007 01 30, 16:50)
o kada reiketu jau uzsakineti visas geles? pries kiek laiko.. kaip issirinkti, kur tas puokstes daryti ir kaip buti tikrai, kad padarys graziai ir "teisingai"?
beje, is tu kur jau tekejo, gal pasakytumet, kiek isleidot nuotakos puokstei, jaunikio isegui, ir taip pat pamergiu ir pabroliu gelems?

apsiziureti gali pries kelias savaites, o tiksliai uzsakyti manau reikia, bent pries savaite, kad spetu atsivezti geliu kokiu reikia
pavaiksciok po geliu salonus, jie turi puoksciu nuotrauku
taip lengviau, kai turi i ka pasiziureti kaip jie daro,
nes as buvau viename salone, tai man pareiske, kad nuotrauku neturi, nes ''ale''
tariasi su zmogumi ir improvizuoja, tai as pagalvojau, kad graziausia mano gyvenime diena man improvizaciju nereikia smile.gif
is savo patirties galiu pasakyti, kad jaunosios puokste beveik visur kainuoja panasiai, na, o pamergiu puoksteliu ir pabroliu gelyciu kainos skiriasi ir dar kaip!
bet paieskojus galima rasti ir geru variantu
pvz as uz jaunosios puokste mokejau 110,-uz jaunojo gelyte 25,-
uz pamergiu ir pabroliu gelytes po 15,-
padare puokstes SUPER!
net nesitikejau, kad taip gerai padarys!
jeigu idomu smile.gif
tai gelytes uzsakinejau salone ''Geles ir manufaktura'' senamiestyje, berods Rudninku gatveje
Atsakyti
QUOTE(cike @ 2007 02 01, 01:44)
apsiziureti gali pries kelias savaites, o tiksliai uzsakyti manau reikia, bent pries savaite, kad spetu atsivezti geliu kokiu reikia
pavaiksciok po geliu salonus, jie turi puoksciu nuotrauku
taip lengviau, kai turi i ka pasiziureti kaip jie daro,
nes as buvau viename salone, tai man pareiske, kad nuotrauku neturi, nes ''ale''
tariasi su zmogumi ir improvizuoja, tai as pagalvojau, kad graziausia mano gyvenime diena man improvizaciju nereikia  smile.gif
is savo patirties galiu pasakyti, kad jaunosios puokste beveik visur kainuoja panasiai, na, o pamergiu puoksteliu ir pabroliu gelyciu kainos skiriasi ir dar kaip!
bet paieskojus galima rasti ir geru variantu
pvz as uz jaunosios puokste mokejau 110,-uz jaunojo gelyte 25,-
uz pamergiu ir pabroliu gelytes po 15,-
padare puokstes SUPER!
net nesitikejau, kad taip gerai padarys!
jeigu idomu smile.gif
tai gelytes uzsakinejau salone ''Geles ir manufaktura'' senamiestyje, berods Rudninku gatveje

gal uri nuotrauku pziureti? ax.gif
Atsakyti