Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(TUSINA @ 2007 01 25, 16:50)
be abejo smulkiai nuotakai tiks smulkios geles. O apvali puokstyte yra beveik visada tinkamas variantas, jei nuotaka liekna.

va va, šie variantai man tinka nes esu nors ir aukštoka, bet iš "kūdųjų" giminės blush2.gif tai man tada turbūt tada derėtų rinktis rožes arba frezijas? g.gif ir dar, ar tiktų kalijos? ax.gif
Atsakyti
AS esu uz kalijas man tai garzu ir svajota nuo mazu dieneliu blush2.gif
Tik va kada ju sezonas nezinau schmoll.gif .Man reiktu rugsejui

Dar pamirsau paklsuti jusu gal kas zinote ,jei renkiesi puoste kalijas o ka i plaukus ?kokios gelytes????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prince: 28 sausio 2007 - 20:03
QUOTE(Prince @ 2007 01 28, 21:00)
AS esu uz kalijas man tai garzu ir svajota nuo mazu dieneliu blush2.gif
Tik va kada ju sezonas nezinau schmoll.gif .Man reiktu rugsejui
Dar pamirsau paklsuti jusu gal kas zinote  ,jei renkiesi  puoste kalijas o ka i plaukus ?kokios gelytes????

kalijas galima uzsisakyti bet kuriuo metu laiku, nueik i koki salona prie kokias 3 savaites, ir pasakyk, kad tokiai dienai nori puokstes is kaliju mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu,bet va jos pacios pataria kazi kokias i plaukus gelytes ar paciai reikai jau zinoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2007 01 29, 08:33)
aciu,bet va jos pacios pataria kazi kokias i plaukus gelytes ar paciai reikai jau zinoti doh.gif

bet jei tavo puokste bus is kaliju, tai nezinau ar kokia roze tada tiktu i plaukus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 01 29, 08:50)
bet jei tavo puokste bus is kaliju, tai nezinau ar kokia roze tada tiktu i plaukus schmoll.gif

As galvoju gal daryti kalijas su rozem dar laiko yra,pasigalvoti.O del plauku gal kokias panasia i kaliajs sugalvosiu
Atsakyti
jei darysi is kaliju, i plaukus gali rinktis tokios pat spalvos stambeziedes rozes susuktus ziedlapius - tokius ale kalijos ziedas... rolleyes.gif
Atsakyti
pastebejau, kad dauguma siulomu puoksciu yra siltu spalvu, o man noretusi kazkokio melynos su baltu derinuko... blush2.gif gal turite kokiu graziu pavyzdziu?
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2007 01 29, 10:17)
As galvoju gal daryti kalijas su rozem dar laiko yra,pasigalvoti.O del plauku gal kokias panasia i kaliajs sugalvosiu

Va va ir man tokia dilema buvo labai norejau...as tu kaliju svaigau tiesiog..bet visai nesugalvojau kokios geles i palaidus plaukus detis jei imu kalijas...o zinojau 100% kad noriu gyvu geliu plaukuose..tai ir emiau orchidejas kurios irgi labai grazios ir labai patiko..
Beje ar eisi palaidais ar ne..siaip maciau labai graziai kalija ikomponuota i plaukus i kriaukle...bet realybej maciau neturiu foto:(...
Atsakyti
Busiu palaidais plaukuciais,tai net nezinau gal ka dar kas pasiulys.O orchidejos ir labai garzu ax.gif
Atsakyti
Čia apie kalijas kalbate, na mano manymu, tai prie kalijų rožės nelabai, o į plaukus tai tada dėčiau arba kalijas arba baltos lelijos žieda, daugiau man niekasprie jų netinka, na čia tik mano nuomonė mirksiukas.gif
O dėl sezono tai nėra ko pergyventi, aš tekėjau vasarį bigsmile.gif
Įmesiu foto savo puokštės
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gooda: 29 sausio 2007 - 15:48
raudonos rozes
Atsakyti