Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(ASARe @ 2007 03 07, 08:28)
Pavasariui tulpytes rolleyes.gif

Vis labiau linkstu prie tulpiu... Niekada negalvojau, kad puokste is ju gali buti tokia grazi! wub.gif O ir metu laikas pas mane tinkamas - balandzio menuo. thumbup.gif Merginos, jei kas rastu dar pavyzdeliu su tulpem, idekit cia. Aciu! drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=TUSINA,2007 03 07, 21:57]
Tusina, as irgi noreciau paklausti.. blush2.gif

Del baznycios puosimo.. labai noreciau, kad baznycioje butu puokstes ant suolu pakabintos, ne s labai grazu wub.gif labai sventiskai atrodo, bet galvoju zinoma, kad gali labai brangiau gautis uz si trumpa malonuma...gal patartum is kokiu geliu daryti tas puokstes( noreciau, kad vyrautu balta, zalia spalvos) nes rozes labai brangu doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Man grazi Elizabeth Hurley puokste is pakalnuciu wub.gif Ir Versace suknele wub.gif Kada zydi pakalnutes? Ir as gal tokios puokstes noreciau
user posted image
Atsakyti
Mano buvo tokia (vesuves sventem rudeni) smile.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
Nu, sakes, kiek jus cia graziu puoksciu parodet thumbup.gif Kodel, kai as tekejau, man tokiu niekas nepadare unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(panfulia @ 2007 03 10, 23:29)
Mano buvo tokia (vesuves sventem rudeni)  smile.gif

user posted image user posted image

Oi kaip graziai atrode wub.gif
Atsakyti
Sveikos, dabar yra naujove. Daro puokstes ant rankos. Maciau labai graziai atrodo ir kaip patogu thumbup.gif As tai buten savo vestuvem tokia uzsisakysiu. Uzsidesiu ant rankos ir niekam nereiks jos pastoviai kam nors saugot ir pan. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kliaupatra @ 2007 03 10, 23:49)
Sveikos, dabar yra naujove. Daro puokstes ant rankos. Maciau labai graziai atrodo ir kaip  patogu thumbup.gif As tai buten savo vestuvem tokia uzsisakysiu. Uzsidesiu ant rankos ir niekam nereiks jos pastoviai kam nors saugot ir pan.  biggrin.gif

Na nera cia jau tokia didele naujove ax.gif esu taip maciusi tikrai graziai ir originaliai atrodo thumbup.gif . Paprasciausiai ne daug nuotaku tokias renkasi rolleyes.gif
Atsakyti
Na taip ne naujove, bet kol pats nepamatai tol neisivaizduoji kaip grazu ir patogu thumbup.gif
Tik va neapsisprendziu is kokiu geliu ja darytis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lunata @ 2007 03 10, 14:02)
Vis  labiau linkstu prie tulpiu... Niekada negalvojau, kad puokste is ju gali buti tokia grazi!  wub.gif  O ir metu laikas pas mane tinkamas - balandzio menuo.  thumbup.gif  Merginos, jei kas rastu dar pavyzdeliu su tulpem, idekit cia. Aciu! drinks_cheers.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Na taip tulpes grazios, kad tik jos per visa diena neissislkeistu g.gif
Atsakyti
[quote=ASARe,2007 03 11, 00:00]

nu kokiu grozybiu tu cia prikelei wub.gif wub.gif . Labai grazu tulpytes, tik kad tikrai visi labiausiai bijosi kad jos gali buti nepatvarios g.gif
Atsakyti