Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(gala @ 2007 03 12, 18:17)
man tai tos puokstes su kalijom grazu, bet as to kvapo negaliu pakesti, kazkaip is karto laidotuvem atsiduoda  schmoll.gif  verysad.gif

gal dėl to kalijos traktuojamos kaip laidotuvių gėlės doh.gif , bet juk lelijos irgi vestuvinėms puokštėms naudojamos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kliaupatra @ 2007 03 10, 23:16)
Merginos, jei kas kur rastumet puoksciu ant rankos idekit nuotraukytes cia. Prasau.  blush2.gif

Stai ka as radau, gal kas patiks.... ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Niu ir dar nemazai yra... maciau internete, kazkas jau skelbe...
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2007 03 13, 00:14)

Labai grazu wub.gif
Gal kas zinote kiek daugmaz kainuoja puokstytes is orchideju?
Atsakyti
AS nesu nei floriste, bet taip tik mastau... skaiciuok,kad orchidejos ziedas kainuoja 7-10 lt (priklauso nuo salono ar nuo miesto)... plius uzmesk 10lt ant darbo... ax.gif
BEt tu gali daryti tik is vienos orchidejos, ides daugiau zalumynu ir nebus tokia maza apyranke...
Atsakyti

paziurekit cia. http://www.petalsgal...s/bouquets.html labai graziu gelyciu kombinaciju rasit. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2007 03 13, 11:27)
paziurekit cia. http://www.petalsgal...s/bouquets.html   labai graziu gelyciu kombinaciju rasit. 4u.gif

tikrai super pauslapiukas bigsmile.gif ypač patiko ši ir ši wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo envie: 13 kovo 2007 - 13:47
sveikos 4u.gif
gal orientuojates, ar buna tokiu mazyciu smulkiu rozyciu, kad tiktu i plaukus segtis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexy @ 2007 03 13, 17:38)
sveikos 4u.gif
gal orientuojates, ar buna tokiu mazyciu smulkiu rozyciu, kad tiktu i plaukus segtis? 4u.gif

nesu floriste, bet tokiu rozyciu tikrai yra
Atsakyti
QUOTE(gita_tiesiog @ 2007 03 13, 17:10)
nesu floriste, bet tokiu rozyciu tikrai yra

aciu 4u.gif
reikia dar tik susirasti floriste ir bus gerai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(envie @ 2007 03 13, 13:45)
tikrai super pauslapiukas  bigsmile.gif ypač patiko ši ir ši  wub.gif

aha smile.gif
man tai ši Šita
Tik bijau kad kai puokštė balta ir suknia balta, tai labai susilies nuotraukose unsure.gif
Atsakyti
Man šitos gražios wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image

O va ši - pati pačiausia wub.gif wub.gif
user posted image

Jau taip traukia rūžavos/salotinės derinys doh.gif Kitokių spalvų atrodo nebebėra lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryte: 13 kovo 2007 - 19:14
QUOTE(balta_lelija @ 2007 03 13, 19:51)
aha smile.gif
man tai ši Šita
Tik bijau kad kai puokštė balta ir suknia balta, tai labai susilies nuotraukose  unsure.gif

aš taip pat panašiai galvojau bežiūrėdama sau patikusias puokštytes g.gif tai galvoju nunešiu floristei parodyt tuos pavyzdžius puokštyčių kurios man patiko, gal patars, kaip viską pagyvinti smile.gif
Atsakyti