Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Europiete, antroj eilėj esančios puokštės čia iš kalijų? g.gif labai gražios wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balta_lelija: 24 sausio 2007 - 09:12
QUOTE(balta_lelija @ 2007 01 24, 10:12)
Europiete, antroj eilėj esančios puokštės čia iš kalijų?  g.gif  labai gražios  wub.gif

is baltu kaliju kiek imatau ax.gif
Atsakyti
O tai kas sitos tokios???user posted image
Kas del kaliju, tai japonai tiki, kad tai pacios tinkamiausios geles nuotakai (planuotoja sake).
Atsakyti
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 01 24, 12:44)
Kas del kaliju, tai japonai tiki, kad tai pacios tinkamiausios geles nuotakai (planuotoja sake).

nu tada is vis liuks thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 01 24, 12:44)

Na jei ta tema pakalbintumėm mano močiutes (ir ne tik mano) ir netgi mamą (kuri tikrai labai jaunatviška pas mane) pasakytų, kad kalijos vestuvėms visai netinka...Jos tipo laidotuvėms ir pan.... doh.gif
Nu bet čia nesąmonė, nes juk labai gražių puokščių būną iš kalijų, bet aš visgi pirmenybę, bent jau kol kas, skiriu orchidejoms, tik kad brangios jos gyvatės.... doh.gif g.gif

beje šitoj nuotraukoj man labai panašu į kažkokius super didelius narcizus bigsmile.gif didis.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velniukstis: 24 sausio 2007 - 14:55
QUOTE(Velniukstis @ 2007 01 24, 14:51)
Na jei ta tema pakalbintumėm mano močiutes (ir ne tik mano) ir netgi mamą (kuri tikrai labai jaunatviška pas mane) pasakytų, kad kalijos vestuvėms visai netinka...Jos tipo laidotuvėms ir pan.... doh.gif
Nu bet čia nesąmonė, nes juk labai gražių puokščių būną iš kalijų, bet aš visgi pirmenybę, bent jau kol kas, skiriu orchidejoms, tik kad brangios jos gyvatės.... doh.gif  g.gif

Ai, man tai visos jos grazios, bet kaliju nesirinksiu vien del to, kas tai labai dazna gele vestuvese rolleyes.gif
Atsakyti
oi kokiu graziu cia puokstyciu pridejot - as vel vestuviu noriu smile.gif
va dar kelias imesiu - 4u.gif
[attachmentid=84781][attachmentid=84779]
[attachmentid=84780][attachmentid=84778]
[attachmentid=84777][attachmentid=84776]
[attachmentid=84775][attachmentid=84774]
[attachmentid=84772][attachmentid=84771]
[attachmentid=84782]
Atsakyti
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 01 24, 15:54)
Ai, man tai visos jos grazios, bet kaliju nesirinksiu vien del to, kas tai labai dazna gele vestuvese  rolleyes.gif

Eik tu, tikrai dažna????
kažkaip maniau, kad dažniausia ir populiariausia gėlė vestuvėse yra rožė blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
[quote=Hasiukas,2007 01 24, 15:56]
oi kokiu graziu cia puokstyciu pridejot - as vel vestuviu noriu smile.gif
va dar kelias imesiu - 4u.gif

OHO tikrai vienos uz kitas grazesnes, man jau galva susisuko kokios aš noriu puokštės, net nebežinau jau....
mastau.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 01 24, 15:54)
Ai, man tai visos jos grazios, bet kaliju nesirinksiu vien del to, kas tai labai dazna gele vestuvese  rolleyes.gif

O kurios geles tada ne daznos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(erikkute @ 2007 01 24, 16:06)
O kurios geles tada ne daznos?  g.gif

gal kokie narcizai ar tulpes g.gif

man visai patiktu puokste is tulpiu, arba geriau sakant tulpes suristos kaspineliu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 01 24, 16:22)
gal kokie narcizai ar tulpes g.gif

man visai patiktu puokste is tulpiu, arba geriau sakant tulpes suristos kaspineliu bigsmile.gif

tulpes tai visai graziai atrodo, bet kazi ar jos gerai laikosi? g.gif . Nes siaip jos greitai issiskleidzia.
Atsakyti
QUOTE(erikkute @ 2007 01 24, 16:27)
tulpes tai visai graziai atrodo, bet kazi ar jos gerai laikosi? g.gif . Nes siaip jos greitai issiskleidzia.

ir man jos tokios nepatvarios atrodo, juk per vestuves rankas tai daznai kilnoji, tai kas beliktu is tulpiu puokstes g.gif turbut vien kotai lotuliukas.gif
Atsakyti