Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Europiete, is kur tu tas grozybes trauki? smile.gif
Atsakyti
Niu grazumelis gi tu gelyciu! bigsmile.gif Bet as uz baltas orchidejas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(erikkute @ 2007 01 24, 16:27)
tulpes tai visai graziai atrodo, bet kazi ar jos gerai laikosi? g.gif . Nes siaip jos greitai issiskleidzia.

Tulpes man irgi grazu, bet mano atveju tai ko gero i baznycia jau eiciau su nuleipusiomis gelytemis...nes CMB 12val, o baznycia 16val.
Taip, kad reikia kazko patvaresnio...
O kaip orchidejos patvarios ar irgi nelabai????
pamenu pas mane gimtadienio puoste stovejo laaaabai ilgai thumbup.gif
hmm...
Atsakyti
QUOTE(erikkute @ 2007 01 24, 19:20)
Europiete, is kur tu tas grozybes trauki? smile.gif

Is tokio internetinio puslapiuko...user posted image
http://www.brides.com
Atsakyti
Europiete turbut koki fabrikeliu visu grozybiu atsidariusi internete blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrute77 @ 2007 01 24, 22:34)
Niu grazumelis gi tu gelyciu! bigsmile.gif  Bet as uz baltas orchidejas thumbup.gif

pritariu visu 100 proc. Savo vestuvine puokstele isivaizduoju tik is orchidu, ir ne bet kokiu, o smulkiaziedziu ir baltu..Kol kas internete tokiu neaptikau, bet stai kelios man patikusios puoksteles...
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2007 01 25, 02:49)
pritariu visu 100 proc. Savo vestuvine puokstele isivaizduoju tik is orchidu, ir ne bet kokiu, o smulkiaziedziu ir baltu..Kol kas internete tokiu neaptikau, bet stai kelios man patikusios puoksteles...

ta pirma man labiau primena dekoracija o ne puokste schmoll.gif beje o kaip tu ja nesiotum idmu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Europiete @ 2007 01 25, 00:22)
Is tokio internetinio puslapiuko...user posted image
http://www.brides.com

thumbup.gif puslapiukas thumbup.gif
Bet Europiete jau mums pademonstravo visas graziausias puokstes is jo wink.gif
Atsakyti

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=doviliuke21,2007 01 25, 10:28]
user posted image

o ši visai nieko....
bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 01 25, 10:28)

idomiai cia ta viena rozyte padaryta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikkute @ 2007 01 24, 15:51)
Nu taigi prisiminiau tuos tavo bijunus is mociutes darzelio  biggrin.gif  o cia kazkas panasaus, tik man asmeniskai daug graziau  tongue.gif

Tai cia tik pas garsiaja Liepa is mociutes darzelio buvo biggrin.gif Bet pastebejai, kaip po Liepos isreklamuotu bijunu, pakilo ju populiarumas biggrin.gif Man tai visad siu geliu galvos patikdavo, bet is darzelio tai neskinciau, prasyciau profiu florisciu viska suorganizuot.
Atsakyti