QUOTE(Minesota @ 2007 01 28, 19:31)
Gal juokauji? Ar mes tokios bjaurios tetulytės atrodom?
Labai gražūs darbeliai. Šaunuolė
Diva, NUOSTABUS šalis Ir kada tu spėji?
zinai, as supratau, kad dovanas velti labai gerai:) pusdienis ir dovana gatava- apie tai, akd pakiesta i gimtadieni suzinojau isvakarese- tai jei reiktu tystis kur nors i akropoli butu uzeme daugiau laiko nei nuvelti..

ir nebuvo galvos skausmo sugalvoti- ka nupirkti..

)) Taip kad taip taupau laika dovanoms pirkti..

)))))
QUOTE(linada @ 2007 01 28, 20:12)
gera, kai mergaitės savaitgaliais ne miega, o velia

Diva - o tu ką nors su daile gal baigei

nes spalvas išdelioji fantastiškai. manau ne neštume reikalas

o genuose

dar norėjau dėl tų pėdučių paklausti - kilimėlis iš kurio karpei - smarkiai suveltas buvo? seniai kažkada esu bandžiusi taip dekoruoti, tai man vistiek gerokai išplaukė. bet baisu ir suvelti per daug - o jei paskui neprikibs

nu negaliu atsižiūrėti ir taip knieti pabandyti, bet bijau kad teks nusivilti, o 8-ių bandymų aš neatlaikysiu (tau net trijų prireikė

) mhhhh būtų puikus derinys minesotos kepurė ir divos katbačiukai.......
Ruberrneck - kažkas naujo

: kas kad pilko, bet žavu

nneringa - padirbėjai smarkiai - įdomu kiek laiko šalį vėlei
ir dar pastebėjimas apie pirštines. kažkaip man atrodo kad dauguma ir palika nykštį šone, bet iš tiesų nukštys tai biški delno viduje, na paziurekit kaip kokios pirštinės pasiūtos. kai vėliau, aš savasias beformuodama šiek tiek pasukau. nežinau ar čia geriau ar blogiau, bet man atrodo, kad patogiau turėtų būti

ievaa;] - sveika prisijungus
nebaigiau su daile nieko- nebent verslo vadyba butu susijusi su daile:)))))
be uz komplimentus kaip visada dekinga... del kilielio- vat dvi poros ir isplaukiojo kai buvo mazai suvelta- kokios gelytes butu visai nieko, bet cia - pasikeicia piesinys ir nelieka kaciu pedeliu vaizdo, o uzsakymas buvo butent toks. Taigi karpiau normaliai suvelta kilimeli ir pirstukus, kurie nesugebejo prisikabinti paskui dar pabadziau su adatele kai tik nuemiau nuo sablono. o paskui jau tryniau.. ir prisivele galutinai ir liko
iskila faktura.. bandyk- iseis is pirmo karto

)))
o del pirstiniu pirsto pasukimo- as irgi paskui pasuku..