QUOTE(remunėlė @ 2006 02 10, 16:07)
Laaabai skanu rauginti kopūsta pakepti keptuvėje.Iš pradžių pakepinti kubeliais pjaustytą šlapkę arba virtą mėsą,po to smulkiai pjaustytą svogūną ir galiausiai sudėti kopūstu.viską kepti kol kopūstai pasidarys norimo minkštumo.
ir dar.
JOKIU BŪDU neraukit kopūstų kai būna tos dienos,net nestovėkit arti 
.Labai didelė tikimybė,kad kopūstai pasmirs,okad bus minkšti tai tikrai.Bobučių išmislas,bet patikrintas.
ismislas ar ne, bet tai tikrai tiesa. Ir ne tik kopustus, o aplamai nieko negalima rauginti, konservuoti, nes sugenda. Irgi patikrinta. Turincioms savo darza, tomis dienomis negalima eit ten, nes neaugs nieks. Geliu persodineti negalima. Daugelio pazistamu moteru patikrinta.
P.S. parasiau tai ir pamaniau, juk atsiras ir tokiu, kurios netiki ir pasakys, kad kazka netaip darem jei sugedo, o tos dienos ne prie ko. Bet juk visa laika pagal ta pati recepta darydavome: tik tom dienom pagaminti nesigauna, issauna ar sugenda.