Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d " Žvangutis ".

maniskis i bitutes eina 4u.gif
vakar miegojo gerai. patinka jam toje grupeje ir abi aukletojos jam lygtai patinka. viskas bus gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(scorpione @ 2008 08 27, 09:41)
maniskis i bitutes eina  4u.gif 
vakar miegojo gerai. patinka jam toje grupeje ir abi aukletojos jam lygtai patinka. viskas bus gerai  biggrin.gif

O kaip taviskis pasilieka? Maniske jei eina su manim, tai isterijas kelia. O visa sia savaite tevas vede, tai ne cypt.
Atsakyti
QUOTE(Sigita23 @ 2008 08 27, 10:21)
O kaip taviskis pasilieka? Maniske jei eina su manim, tai isterijas kelia. O visa sia savaite tevas vede, tai ne cypt.

kol kas gerai pasilieka. vos speju batus jam nuimti kaip verziasi i grupe. rytas tik sunkus kai keliu i darziuka, bet kai iseinam is namu viskas liuks buna smile.gif
Atsakyti
Jus man pasakykit, nejaugi niekam nerupi kas vyksta darzelio pavesinese? Siandien baisu buvo. Girtas jaunimelis siauteja, vaikams vietos ju aikstelese nera. Riksmai, triuksmas ir dar bala zino kas. Gal vistik galima kazka daryt? Bet atrodo, kad niekas daugiau nemato ir nepastebi.
Atsakyti
QUOTE(Lija @ 2008 09 01, 20:56)
Jus man pasakykit, nejaugi niekam nerupi kas vyksta darzelio pavesinese? Siandien baisu buvo. Girtas jaunimelis siauteja, vaikams vietos ju aikstelese nera. Riksmai, triuksmas ir dar bala zino kas.  Gal vistik galima kazka daryt? Bet atrodo, kad niekas daugiau nemato ir nepastebi.

Na, visų pirma, gal buvo galima policiją kviesti: neblaivūs nepilnamečiai viešoje vietoje vartoja alkoholį. Lyg ir nusižengia įstatymui, ar ne? Gal bent tėvams tokias atžalas pareigūnai būtų perdavę. Kita vertus, kartais sunku tikėtis efektyvios pagalbos net ir iš policijos...
Atsakyti
Kaip supratau, tai policijos iskvietimas pasibaigia langu iskulimu. Ko gero reikia uzversti rasytiniais popieriais svietimo skyriu ir visas kitas susijusias institucijas. Gal atras pinigu aukstai tvorai ir rakinamiem vartam.
Atsakyti
QUOTE(Lija @ 2008 09 02, 12:01)
Kaip supratau, tai policijos iskvietimas pasibaigia langu iskulimu. Ko gero reikia uzversti rasytiniais popieriais svietimo skyriu ir visas kitas susijusias institucijas. Gal atras pinigu aukstai tvorai ir rakinamiem vartam.

Aaa... Kerštingi paaugliai... g.gif
Bet aukšta tvora ir rakinami varteliai apsaugotų darželį tik vakarais ir naktimis. Jei apsaugotų... Bet dieną juk neužsirakinsi... O sėdi sėdėtojai ten, panašu, kiaurą parą.
Vienžo, liūdna padėtis. verysad.gif
Atsakyti
Belieka nusispjaut ir uzsimerkt... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lija @ 2008 09 02, 19:17)
Belieka nusispjaut ir uzsimerkt...  verysad.gif

O mano nuomone reikėtų tas pavėsines nugriauti, nei ten suoliukai normalūs, nei vaikai jose buna, ten tik tie paaugliai ir sėdi.
Atsakyti
QUOTE(Lija @ 2008 09 02, 18:17)
Belieka nusispjaut ir uzsimerkt...  verysad.gif

Teisybę pasakius, net neįsivaizduoju į kurią sąžinės vietą būtų galima apeliuoti bendraujant su tais sėdėtojais... sad.gif
Papildyta:
QUOTE(nerara @ 2008 09 10, 18:26)
O mano nuomone reikėtų tas pavėsines nugriauti, nei ten suoliukai normalūs, nei vaikai jose buna, ten tik tie paaugliai ir sėdi.

Gal ir yra racijos? g.gif
Atsakyti
sveikutes, atsiliepkit gal kas einat i varlyciu grupe? Noreciau isgirsti nuomone apie sios grupes aukletojas. Viena is ju esu pasibaisejus. Jau pora kartu sokiravo jos elgesys su vaikais g.gif
Atsakyti
QUOTE(kava24 @ 2008 09 17, 09:28)
sveikutes, atsiliepkit gal kas einat i varlyciu grupe? Noreciau isgirsti nuomone apie sios grupes aukletojas. Viena is ju esu pasibaisejus. Jau pora kartu sokiravo jos elgesys su vaikais  g.gif

Vedžiau sūnų į Varlytes - iš pradžių labai panaši reakcija buvo doh.gif hihihi.gif ... Kai pagaliau pripratome ( juk kiekvienas žmogus savitas yr wub.gif ) - nebūčiau norėjusi keisti jų į nieką kitą wub.gif - stebint sūnų tikrai matėsi, kad jos nesėdi rankų sudėję mirksiukas.gif O balso pakėlimas ( ar kiti panašūs dalykai ) , manau, neišvengiami, kai grupėje apie 20 ir daugiau vaikų ... ( Be abejo, aš nežinau, kas tave konkrečiai šokiravo ) ... Aš jų neteisinu, tačiau kartais juk ant savo 1 ar 2 nesusitvardę užšaukiame, o ką kalbėti apie tokį pulką neklaužadų bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aushrinė: 17 rugsėjo 2008 - 12:06