Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d " Žvangutis ".

QUOTE(Auriella @ 2008 09 21, 11:35)
Sveikos mamytes  4u.gif

Gal kuri vedate savo mazyli i kiskuciu grupe? 4u.gif

Laba. Mano merginute keliauja i kiskucius smile.gif siaip tai labai esam patenkintos aukletojom ir is viso darzeliu. Gal del to, kad pati merginute is tu "patogiu" vaiku, problemu beveik neturim (tfu tfu tfu). Kaip jums kiskiu grupej sekas?
Atsakyti
Norejau paklausti tu mamyciu, kurios veda savo vaikucius i "saulutes" grupe. Kaip jums aukletojos pasirode? Na mano pupa tai klykia jau nuo namu kai ryte vedu i darzeli, man baisu kartais pasidaro, kad vaikui kokia nervu sistema nesutriktu,( nes zinau tokiu atveju kam taip atsitiko), ar gali taip vaikas klykti? nesuprantu ar cia aukletoju kalte, ar cia nuo vaiko visa tai priklauso priklauso? tiesiog kaip jus aiskinat savo mazyliams vesdamos i darzeli, kaip nuteikiat vaika? gal turit kokiu patarimu? aciu... verysad.gif
Atsakyti
kur dinge eziukai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo absoluteness: 10 spalio 2008 - 13:52
yra eziuku
Atsakyti
O gal nors vienas Gandriukas čia yra? bigsmile.gif
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice... @ 2008 10 11, 22:02)
O gal nors vienas Gandriukas čia yra?  bigsmile.gif
ax.gif

labas, o ko noretum is gandriuku paklausti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskiolupa @ 2008 10 12, 18:33)
labas, o ko noretum is gandriuku paklausti 4u.gif

Na, nieko konkretaus. Tiesiog šiaip paplepėti su kolegom. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice... @ 2008 10 12, 19:16)
Na, nieko konkretaus. Tiesiog šiaip paplepėti su kolegom.  mirksiukas.gif

o kaip jums gardiukuose sekasi? mes pernai lankem ta grupe smile.gif
o gal kas i bitutes eina? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo scorpione: 16 spalio 2008 - 14:36
QUOTE(scorpione @ 2008 10 16, 14:35)
o kaip jums gardiukuose sekasi? mes pernai lankem ta grupe smile.gif
o gal kas i bitutes eina?  4u.gif

Lyg ir neblogai sekas. ax.gif Tik kad sergam ir sergam... doh.gif Va, tris dieneles nuėjo po paskutinės ligos, ir vėl iš naujo susirgo... verysad.gif Tai net priprasti vaikui normaliai neina... O pasilikti ryte nenori - su dūdom mamą išleidžia. Nors, anot auklėtojų, paliktas ilgai nerauda. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice... @ 2008 10 16, 16:23)
Lyg ir neblogai sekas.  ax.gif  Tik kad sergam ir sergam...  doh.gif  Va, tris dieneles nuėjo po paskutinės ligos, ir  vėl iš naujo susirgo... verysad.gif  Tai net priprasti vaikui normaliai neina... O pasilikti ryte nenori - su dūdom mamą išleidžia. Nors, anot auklėtojų, paliktas ilgai nerauda.  hihihi.gif

mums su ligom lygiai tas pats - tik nueina ir suserga, o po ligos vel viskas is naujo- asaros, nenoriu nenoriu nenoriu...pasakai zodi "darzelis" ir jau akys pilnos asaru.
Atsakyti
QUOTE(Sellte @ 2004 11 11, 11:30)
Ačiū,Gabija.Apraminai mane šiek tiek.Būt įdomu dar išgirsti kokią nuomonę... g.gif

Labuks,mano dukra lanke Zvanguti.Isejome pries 2 metus labai patenkintos.Tikrai geras darzelis.Ir maistas geras ir visokiu renginiu vyksta(spektakliu labai daug budavo ir cirkas buvo atvaziaves) ir musu aukletojos tikrai geros buvo. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(meduliukas @ 2005 01 08, 23:06)
As gyvenu salia zvangucio - su vezimu visus metus aplink sukau ir tikrai vaiko cia neleisiu.Lauke vaikai zaidzia laksto o aukletoja juos tramdo tokiais meiliais zodeliais, kaip ..."asile, kur lipi,..nu ir debilas..." ir t.t. istisas rekimas ant vaiku mad.gif , vienoj pusej pavesines paaugles ruko ir alu geria - kitoj vaikai zaidzia, aukletojos jokios reakcijos mad.gif , darzelis prie kelio - varteliai visada atlapi iki galo, nors yra spynele, pro teritorija eina kiaurai kas nori ir dar mazdaug piktinasi, ko cia vaikai laksto blink.gif atsiliepimu blogu daugiau girdejau negu geru,ypac apie "maziuku" grupe,nepatinka ir tai,kad mazyliu ziema i lauka neveda - mano dukra po tris valandas du kart dienoj lauke isbuna kai geras oras.Nezinau,gal cia man tik toks ispudis susidare,bet kai kasdien takeli aplink zulini daug prisiziuret gali visko.

Nu tikrai nesamone g.gif ,mano dukryte ejo i Zvanguti nuo 2,5m.Nuo pirmos dienos be asaru,patenkinta.Ir i lauka vesdavo, ir uzsiimdavo gathering.gif ,o del rekimo tai visur visko pasitaiko,bet man neteko niekad isgirsti is musu aukletoju nono.gif
Atsakyti
QUOTE(ritute311 @ 2008 10 31, 00:25)
Labuks,mano dukra lanke Zvanguti.Isejome pries 2 metus labai patenkintos.Tikrai geras darzelis.Ir maistas geras ir visokiu renginiu vyksta(spektakliu labai daug budavo ir cirkas buvo atvaziaves) ir musu aukletojos tikrai geros buvo. thumbup.gif
Papildyta:

Nu tikrai nesamone g.gif ,mano dukryte ejo i Zvanguti nuo 2,5m.Nuo pirmos dienos be asaru,patenkinta.Ir i lauka vesdavo, ir uzsiimdavo gathering.gif ,o del rekimo tai visur visko pasitaiko,bet man neteko niekad isgirsti is musu aukletoju nono.gif

Na, vieną kartą ir man teko netyčia nugirsti toną, nuo kurio net šiurpas nugara nubėgo. Nuėjau pasiimti savo zuikio ir laukiau prieškambaryje (rūbinėje), kol jis pabaigs valgyti. Tuo tarpu laiptais leidosi ar kilo kažkokia jau paaugusių vaikiukų grupė. Jie kažką susitiko ir labai džiaugsmingai sureagavo. Tai auklėtoja tikrąja to žodžio prasme užbliovė ant vaikų. Tikrai nesmagiai pasijaučiau. schmoll.gif Suprantu, kad būna visokių dienų ir visokių situacijų, bet tada tikrai atrodė, kad ji tų vaikų tiesiog nekenčia... verysad.gif
Atsakyti