QUOTE(Sellte @ 2004 11 11, 11:30)
Ačiū,Gabija.Apraminai mane šiek tiek.Būt įdomu dar išgirsti kokią nuomonę...
Labuks,mano dukra lanke Zvanguti.Isejome pries 2 metus labai patenkintos.Tikrai geras darzelis.Ir maistas geras ir visokiu renginiu vyksta(spektakliu labai daug budavo ir cirkas buvo atvaziaves) ir musu aukletojos tikrai geros buvo.
Papildyta:
QUOTE(meduliukas @ 2005 01 08, 23:06)
As gyvenu salia
zvangucio - su vezimu visus metus aplink sukau ir tikrai vaiko cia neleisiu.Lauke vaikai zaidzia laksto o aukletoja juos tramdo tokiais meiliais zodeliais, kaip ..."asile, kur lipi,..nu ir debilas..." ir t.t. istisas rekimas ant vaiku

, vienoj pusej pavesines paaugles ruko ir alu geria - kitoj vaikai zaidzia, aukletojos jokios reakcijos

, darzelis prie kelio - varteliai visada atlapi iki galo, nors yra spynele, pro teritorija eina kiaurai kas nori ir dar mazdaug piktinasi, ko cia vaikai laksto

atsiliepimu blogu daugiau girdejau negu geru,ypac apie "maziuku" grupe,nepatinka ir tai,kad mazyliu ziema i lauka neveda - mano dukra po tris valandas du kart dienoj lauke isbuna kai geras oras.Nezinau,gal cia man tik toks ispudis susidare,bet kai kasdien takeli aplink zulini daug prisiziuret gali visko.
Nu tikrai nesamone

,mano dukryte ejo i Zvanguti nuo 2,5m.Nuo pirmos dienos be asaru,patenkinta.Ir i lauka vesdavo, ir uzsiimdavo

,o del rekimo tai visur visko pasitaiko,bet man neteko niekad isgirsti is musu aukletoju