Mes Žvangutyje palikome prašymuką,įdomu kaip lopšelio auklėtojos?Nors vargu ar nuo kito rudens ten pateksime:(
QUOTE(gwaida @ 2008 11 20, 12:50)
Mes Žvangutyje palikome prašymuką,įdomu kaip lopšelio auklėtojos?Nors vargu ar nuo kito rudens ten pateksime:(
Kai nesergam (

Nežinau, kokia situacija dabar su vietomis, bet kai kurie kolegos į mūsų grupę pateko vos prieš pusmetį prašymą pateikę. Tai gal ir Jus priims be problemų.

Ačiū,supratau,ko gero dauguma darželių mėgsta pasipuikuoti,vietų stygiumi,vadinasi tikėtina,kad pakliūsime:)Direktorė per daug nežadėjo,bet ir nesakė,kad vilties nėra.Kas patiko ,kad adaptacija nuo rugpjūčio 1d
o jūs tai jau labai maži dar lopšeliukui
Man širdis plyšta kaip reiks atiduoti nuo rudens,bijau ligų tai kaip maro 
Papildyta:
o kad serga tai irgi blogai :arba į grupę sergančius veda kitus vaikus,arba lauke auklytės nepasaugoja....mano viena draugė darželyje dirba,tai sakė jos grupėje 10 vaikų visi eina kaip nemirtingi,jokių ligų..tai suprask nuo ko čia taip darosi...

Papildyta:
o kad serga tai irgi blogai :arba į grupę sergančius veda kitus vaikus,arba lauke auklytės nepasaugoja....mano viena draugė darželyje dirba,tai sakė jos grupėje 10 vaikų visi eina kaip nemirtingi,jokių ligų..tai suprask nuo ko čia taip darosi...

QUOTE(gwaida @ 2008 11 20, 13:14)
Ačiū,supratau,ko gero dauguma darželių mėgsta pasipuikuoti,vietų stygiumi,vadinasi tikėtina,kad pakliūsime:)Direktorė per daug nežadėjo,bet ir nesakė,kad vilties nėra.Kas patiko ,kad adaptacija nuo rugpjūčio 1d
o jūs tai jau labai maži dar lopšeliukui
Man širdis plyšta kaip reiks atiduoti nuo rudens,bijau ligų tai kaip maro 
Papildyta:

Papildyta:

Ir mums vietą tik nuo 2009 iš pradžių direktorė žadėjo, kai su pusmetinuku užsirašyti nuėjom. Galvojom, kad tikrai nepateksim. Bet va, įtilpom į sąrašiukus.

Man irgi adaptacija patiko. Tik pas mus nuo rugpjūčio 18 dienos prasidėjo ir oficialiai iki 09 01 truko. Labai gerai, kai iš pradžių su zuikiu gali kartu pabūti, paskui valandėlei vieną palikti.

Su ligom tai tikrai prastoka situacija. Limpa viskas.

Tai va vienas su snargliuku apčy ir visa grupė apčy.
Juk namuose saugoji,kad jokių svečių sloguojančių,kad lauke kur nepasigautų,vengi sergančių,o čia kai sergantys toje pačioje aplinkoje.manau,kad auklėtojos turi griežtai pasakyti-jokių ligonių grupėje,reikia turėti sąžinės prieš kitus vaikučius.Koks vargas paskui ir namiškiams ir pačiam vaikiukui....
Na,tai lauksime tada 2009 rugpjūčio ir gal pavysk įsijungti į Žvangučio gretas

Juk namuose saugoji,kad jokių svečių sloguojančių,kad lauke kur nepasigautų,vengi sergančių,o čia kai sergantys toje pačioje aplinkoje.manau,kad auklėtojos turi griežtai pasakyti-jokių ligonių grupėje,reikia turėti sąžinės prieš kitus vaikučius.Koks vargas paskui ir namiškiams ir pačiam vaikiukui....

QUOTE(gwaida @ 2008 11 20, 14:13)
Tai va vienas su snargliuku apčy ir visa grupė apčy.

labas,
Alice, tai tu pasnekek su Adairos mama, kad ji veda istisai snargliuota mergaite, ji aukletoju neklauso,
sveikatos ministro isakymas ant duru kaba ir jokiu rezultatu,
o pati namuose sedi,
susirgo mergaite tai dvi dienas nevede, o dabar vel su pulinga sloga,
gydytojai isleido,
o ka aukletojos, jos bejegios pries abejingas mamas

QUOTE(kiskiolupa @ 2008 11 21, 15:41)
labas,
Alice, tai tu pasnekek su Adairos mama, kad ji veda istisai snargliuota mergaite, ji aukletoju neklauso,
sveikatos ministro isakymas ant duru kaba ir jokiu rezultatu,
o pati namuose sedi,
susirgo mergaite tai dvi dienas nevede, o dabar vel su pulinga sloga,
gydytojai isleido,
o ka aukletojos, jos bejegios pries abejingas mamas

Jo... Kai kam nusispjaut į ministrus ir jų įstatymus...

Bet tai kaip gydytojai pažymą išrašo?

Tuščias reikalas su tokiais tėvais, tikriausiai...

QUOTE(Alice... @ 2008 11 21, 16:56)
Jo... Kai kam nusispjaut į ministrus ir jų įstatymus...
Mūsų gydytoja dar ir pasveikus pataria savaitę namie pabūti, kad vaikas sustiprėtų...
Jaučiu, kad net ir nesu mačius dar šitos mamos. Kažkaip ne tuo laiku atvedam ir pasiimam vaikus.

Sveiki, o kiek vaikučių lopšelio grupėje yra ir ar visis lanko?
QUOTE(nerara @ 2008 11 24, 13:23)
Sveiki, o kiek vaikučių lopšelio grupėje yra ir ar visis lanko?
Labas

Mūsų grupės sąraše yra berods 13 gandriukų.

QUOTE(Alice... @ 2008 11 25, 11:46)
Labas 
Tačiau visi vienoj krūvoj dar niekada tikriausiai nebuvo susirinkę.
Kiek mes ėjom, tai gal kokie 7-8 max vaikai buvo grupėje. O buvo ir toks laikas, kai grupėje tik trys buvo telikę, nes visus ligos išguldė tuo sunkiu laiku, kai dar šildymas nebuvo įjungtas. 

Ačiū

Aš parašius pareiškimą nuo 2009m rugsėjo, bet galvoju jei yra vietos tai gal nuo sausio priimtų

QUOTE(nerara @ 2008 11 26, 10:54)
Ačiū
Aš parašius pareiškimą nuo 2009m rugsėjo, bet galvoju jei yra vietos tai gal nuo sausio priimtų

Bandykit su direktore kalbėtis.