Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d " Žvangutis ".

QUOTE(maxi @ 2005 04 20, 13:34)
Nenoriu, ir negaliu gincytis , nes nieko panasaus nemaciau. O tarp kitko, keleta kartu stebejau aukletojas ir lauke, ir grupeje ( tyliai įeinu ir pasiklausau, ka veikia). Tokių nesusipratimų tikrai nebuvo. Beje, būtent iš darželio "Žingsnelis"(taip pat Šilainiuose), mes išėjome būtent dėl auklėtojos.
Abejoju, ar tu būsi garantuota 100% vesdama vaika į kitą darželį.
O be to dabar yra nemažai institucijų, kur gali kreiptis, atsiikus panašiam dalykui. Gal ir ne iš pirmo karto, bet tie įspėjimai auklėtojoms padeda.

Bet tu man siulai nerealu dalyka - laukti kol kas nors atsitiks ir tada kur nors kreiptis blink.gif blink.gif blink.gif Nesupyk - tai nesamone schmoll.gif I sita darzeli mano vaikas niekada nebus vedamas schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Kaip jau sakiau - turiu aukle,kuria puikiai pazystu,ji priziurejo kita mergyte,pazystu jos mama ir teti,kai vaiksciodavo kieme su vezimais is pradziu maniau,kad tai ne aukle,o mociute - dar ne kiekviena mociute taip vaikuciu rupinasi,myli wub.gif Tik norejau vaika i kolektyva leist,nes vaikucius myli,zaist nori,bet jau geriau su kiemo mazyliais,kurie su auklem vaiksto prie Ryto mokykleles bendrauja - darzeliui - NE, kol neismoks savim pasirupint ir apsigint nuo tokiu REKSNIU aukletoju schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Pritariu maxi ,mano mažoji eina į Žvanguti taip pat nuo rugpjūčio ir kol kas tikrai jokiu nusiskundimų neturiu...Be to ir su tėvais esu bendravus savo grupės tai tikrai negirdėjau blogų atsiliepimų...Abi aukletojos viena nuo kitos charakterio bruožais skiresi bet dukrytei tas pats ji abi jas mėgsta , o tai svarbiausia...
Manau i bet kurį darželį einant reikia apsiklausineti apie gr.auklėtojas , nes būtent nuo jų priklauso tolimesni vaiko santykiai su pačiu darželiu.....

Aš jau anksčiau minėjau,kad mano sūnui sunkiai sekėse Šarkelėje (dėl auklėtojų)ir mano klaida buvo , kad nepervedžiau į kitą grupę,bet kai dukrytę vedžiau ,prieš tai klausinėjausi ir vedejai akcentavau del ko butent vedu į šitą,ir kad nesiruošiu tylėt jeigu kartosis tos pačios problemos su auklėtojom. Nežinau ką ji pagalvojo tada, bet šiuo metu esu tikrai patenkinta darželiu ........ smile.gif
Atsakyti
Bet tu man siulai nerealu dalyka - laukti kol kas nors atsitiks ir tada kur nors kreiptis blink.gif blink.gif blink.gif Nesupyk - tai nesamone schmoll.gif I sita darzeli mano vaikas niekada nebus vedamas schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Kaip jau sakiau - turiu aukle,kuria puikiai pazystu,ji priziurejo kita mergyte,pazystu jos mama ir teti,kai vaiksciodavo kieme su vezimais is pradziu maniau,kad tai ne aukle,o mociute - dar ne kiekviena mociute taip vaikuciu rupinasi,myli wub.gif Tik norejau vaika i kolektyva leist,nes vaikucius myli,zaist nori,bet jau geriau su kiemo mazyliais,kurie su auklem vaiksto prie Ryto mokykleles bendrauja - darzeliui - NE, kol neismoks savim pasirupint ir apsigint nuo tokiu REKSNIU aukletoju schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
[/quote]

Nesuprantu, ko tu taip reguoji. As nei liepiu, nei siulau vesti savo atzala i Zvanguti. Mes turim labai neblogas aukletojas ir as tuo dziaugiuosi.
O jei planuoji vaika iki mokyklos laikyti su aukle - patikek, vaikui mokykloje bus daug sunkiau prisitaikyti, nei darzelyje.
Atsakyti
As nesupratau tokio pasakymo,kad kai kas nors atsitiks - galima kreiptis i institucijas blink.gif Todel ir sureagavau taip emocingai blush2.gif doh.gif
Vaiko iki mokyklos su aukle nelaikysiu - eis i darzeli keturiu metu,gal iki to laiko privaciu atsiras,kur ne daugiau desimties vaiku grupeje.
As pati niekada i darzeli nejau - patikek,jokiu bendravimo problemu neturejau mokykloje,aukstojoje,darbe - niekur mirksiukas.gif
Ir esu daug ramesnio charakterio,negu sesuo,kuria i darza atidave 1metuku, ji daug jautresne,dirglesne,daznai pareidavo is darzelio su melynem ant uzpakalio,nuo aukletoju "auklejimo" - nes buvo nepaprastai judri,kaip mano mergyte dabar,vemdavo prie stalo - nes buvo verciama per prievarta valgyt,ir dabar turi valgymo problemu,su kuriom niekaip nesusidoroja,darzelio pasekmes sad.gif
Geriau vaikas tegu ilgiau pasidziaugia namu siluma.Ir apsaugok dieve nuo tokiu aukletoju kaip Zvangutyje - nesijauciu jokia paranojike mamyte tikrai,salia gyvenu ir kasdien pro ten einu ir matau kas vyksta.Nors esu vienintele sio darzo priesininke - bet mano nuomone siuo klausimu tvirta.
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2005 04 21, 18:20)
As nesupratau tokio pasakymo,kad kai kas nors atsitiks - galima kreiptis i institucijas blink.gif Todel ir sureagavau taip emocingai blush2.gif  doh.gif
Vaiko iki mokyklos su aukle nelaikysiu - eis i darzeli keturiu metu,gal iki to laiko privaciu atsiras,kur ne daugiau desimties vaiku grupeje.
As pati niekada i darzeli nejau - patikek,jokiu bendravimo problemu neturejau mokykloje,aukstojoje,darbe - niekur mirksiukas.gif
Ir esu daug ramesnio charakterio,negu sesuo,kuria i darza atidave 1metuku, ji daug jautresne,dirglesne,daznai pareidavo is darzelio su melynem ant uzpakalio,nuo aukletoju "auklejimo" - nes buvo nepaprastai judri,kaip mano mergyte dabar,vemdavo prie stalo - nes buvo verciama per prievarta valgyt,ir dabar turi valgymo problemu,su kuriom niekaip nesusidoroja,darzelio pasekmes sad.gif
Geriau vaikas tegu ilgiau pasidziaugia namu siluma.Ir apsaugok dieve nuo tokiu aukletoju kaip Zvangutyje - nesijauciu jokia paranojike mamyte tikrai,salia gyvenu ir kasdien pro ten einu ir matau kas vyksta.Nors esu vienintele sio darzo priesininke - bet mano nuomone siuo klausimu tvirta.

Kurį laiką teko dirbti įstaigoje, kontroliuojančioje darželių bei mokyklinių įstaigų veiklą. Patikėk valstybiniame darželyje dar įmanoma kažką pakeisti, o privačiuose labai gražiai viskas užglostoma. (Neturiu jokio konkretaus darželio, ypač Žvangučio omenyje).
Tiesiog man keista (greičiau įdomi ) tavo vienareikšmė pozicija šiuo klausimu.
Gal būt tai ateina iš patyrimo vaikystėje, kuris kaip supratau, nebuvo labai teigiamas. Aš pati turėjau nuostabias auklėtojas, kurios mane susitikę po 25metų, atpažįsta ir net vardą prisimena smile.gif
Tad sėkmės Tau ieškant darželio soske.gif nono.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maxi: 22 balandžio 2005 - 12:42
As tai pritariu meduliukui tiesiok ji pamate savo akim ,taip neturetu buti ir taskas zvangutis nera geras jei ten taip elgiamasi ir visai nesislepiant ,tai dziaukis ,kad pamatei.O seip kai kurie zmones toliaruoja viska pvz zmogus vagia jis man nepatinka o kiti sako taigi is manes nevagia man jis geras draugas na ir kas o man pvz.tai jau ne na ir kas tai dauk ka pasako apie zmogu,pastebejau ,kad zmones kol ju neliacia konkreciai net ir nelinke patiketi,as daznai nesistengiu jau niekam tokiu tiesu net sakyti o tai dar blogai poto. mirksiukas.gif
Atsakyti
.O seip kai kurie zmones toliaruoja viska pvz zmogus vagia jis man nepatinka o kiti sako taigi is manes nevagia man jis geras draugas na ir kas o man pvz.tai jau ne na ir kas tai dauk ka pasako apie zmogu,pastebejau ,kad zmones kol ju neliacia konkreciai net ir nelinke patiketi,as daznai nesistengiu jau niekam tokiu tiesu net sakyti o tai dar blogai poto. mirksiukas.gif
[/quote]

Nežinau, ar taikai man ar kazkam kitam, bet patikėk as puikiai zinau, ką reiškia vaiką blogai priziurinti auklėtoja. Būtent dėl tokios priezasties mes pakeitėme darželį. g.gif g.gif g.gif Jei bus blogai čia, ieškosim geriau. Be to , aš tikiu kad taip buvo
Mane tik stebina žmpnių sugebėjimas matyti vien tik blogąją pusę.
(kalbu ne vien tik apie šitą temą verysad.gif verysad.gif verysad.gif ).
Atsakyti
As matau ne vien blogaja puse,bet paprasciausiai tai kas vyko - neleistina,to toleruot jokiu budu negalima ir kad ir kaip ten butu grupese gerai,idomu ir t.t. man visada pries akis iskils ta vaikus purtanti aukletoja sad.gif Tikiuosi tavo vaikutis lanko ne jos priziurima grupe 4u.gif ir su juo taip niekas nesielgs.
Atsakyti
Ir apsaugok dieve nuo tokiu aukletoju kaip Zvangutyje - nesijauciu jokia paranojike mamyte tikrai,salia gyvenu ir kasdien pro ten einu ir matau kas vyksta.Nors esu vienintele sio darzo priesininke - bet mano nuomone siuo klausimu tvirta.
[/quote]

Labai keista ,kai zmones puola diskutuoti apie tai ,ko visai neismano..Teigi,kad aukletojos Zvangutyje pabaisos, bet nesi parasiusi ,kad vedei ten vaika,kad zinai aplinka..Visos tavo kalbos tai tik keletas vizualiu vaizdeliu, keletas nereiksmingu akimirku ,kuriu metu pamatei tai kas nepatiko..Siulyciau ne ratus aplink Zvanguti sukti, o nueiti i vidu, pasidometi darzelio aplinka, renginiais, aplankyti aukletoju sukurta seklycia ir daug kitu nuostabiu dalyku, kuriuos galima rasti Zvangutyje..Todel noreciau kad ir kitos mamos nebutu gasdinamos tokios kaip tu..Juk pati nejai i ta darzeli, todel vertini neobjektyviai.
Atsakyti
Labutės mamytės, leidžiančios vaikučius į "Žvangutį" smile.gif Mano dukrelei dabar 6mėn. Kitą rugpjūtį (kai jai bus 1m. ir 10mėn.) ketinu leisti į lopšelį. Ar rekomenduojate "Žvangučio" lopšelį ir kokią auklėtoją/grupę konkrečiai? Ar galima pasirinkti nuėjus užrašuti? Gal papasakotumėt plačiau, kada reikia užregistruoti vaikutį, kiek mėnesiui kainuoja darželis, ar gerai maitina (ar galima paderinti su vedėja mitybą - mano dukrelė truputį alergiška) ir t.t. Būčiau labai dėkinga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jau-Mamyte @ 2005 04 28, 13:46)
Labutės mamytės, leidžiančios vaikučius į "Žvangutį"  smile.gif  Mano dukrelei dabar 6mėn. Kitą rugpjūtį (kai jai bus 1m. ir 10mėn.) ketinu leisti į lopšelį. Ar rekomenduojate "Žvangučio" lopšelį ir kokią auklėtoją/grupę konkrečiai? Ar galima pasirinkti nuėjus užrašuti? Gal papasakotumėt plačiau, kada reikia užregistruoti vaikutį, kiek mėnesiui kainuoja darželis, ar gerai maitina (ar galima paderinti su vedėja mitybą - mano dukrelė truputį alergiška) ir t.t. Būčiau labai dėkinga  wub.gif

sveikute,
Na as pati kazkada lankiau Zvanguti ir sesute mano lanke ji nuo pat lopselio.Tikrai nera taip baisu kaip kai kas pasakoja..Del mitybos susitarimo problemu neturetu buti, nes esu girdejusi, jog jau buve panasiu atveju,aukletojoms buvo pateikti sarasai su maistu, kurio neduoti ir tiek.Tiesiog siulyciau eiti pas vedeja ir susitarti, paprasyti kad leistu apziureti lopselines grupes, pabendrauti su aukletojom.Tai pades galutiniam apsisprendimui.Sekmes!
Atsakyti
Markize, laaabai ačiū už greitą atsakymą wub.gif 4u.gif , teip ir padarysiu mirksiukas.gif Bet gal dar smulkiau apie auklėtojų pavardes, grupes ir t.t. ax.gif galėtumėt visos papasakoti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jau-Mamyte: 28 balandžio 2005 - 13:35