Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepia neištikimybe

QUOTE (Eurika @ 2004 11 10, 14:58)
Todel ir siulau, neskubek, turek tuos popierius ir bandyk kaip nors per interneta su juo "susikukuot".

Sita zaidima as suzaisciau tik tuo atveju, jei butu priimtas sprendimas skirtis. Susipazistu su savo vyru internetu ( laugh.gif ), paskiriu jam pasimatyma, o i ta pasimatyma atvezu jam jo lagaminus tongue.gif

O siaip tai as greiciausiai kalbeciausi. Isisukineti nera prasmes, nes pats saitas kalba uz save. Reikia ji pamatyti ohmy.gif Tokiu istvirkeliu ten prisiregistrave, kad net mano laki fantazija nebuvo taip toli nuejusi ohmy.gif Mano diedas tai pamate mane bebraidancia po ta saita tongue.gif Iskrypele isvadino, pirti namie uzkure ir liepe daugiau tenai nebesilankyti laugh.gif
Atsakyti
na, jeigu dar nevede, tai ne taip ir baisu... man taip atrodo. Saviski taip pagavus suputociau mirtinai. Vien tik pabandzius isivaizduot, nutirpau ir nieko pasakyt negalejau. Lisciau sitan foruman, gudru gi moteru cia besama smile.gif tfu, kad neprisikukuociau.
Atsakyti
Tai, kad jis tam saite buvo pries menesi. blink.gif Tai negi as parasysiu ir pot o dar menesi lauksiu!!! Ir kankinsiu save!!! g.gif
Atsakyti
http://www.pazintysxxx.com/

Registracijos mokestis - 5 litai
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 11 10, 15:03)
Sita zaidima as suzaisciau tik tuo atveju, jei butu priimtas sprendimas skirtis. Susipazistu su savo vyru internetu ( laugh.gif ), paskiriu jam pasimatyma, o i ta pasimatyma atvezu jam jo lagaminus tongue.gif

Smurka, tavo mintys kaip visada thumbup.gif . Tik, kad as neistversiu taip ilgai!!! mad.gif
Atsakyti
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 10, 13:01)
Tiesa, ir anksciau yra buve tokiu bajeriu. Budavo visokie sms, skambuciai, isejimai kalbeti i kita kambari ir pan. Tada jam nieko nesakiau. Tyliai viska issiaiskinau, net buvau nusiuntus drauges broli, kad susitiktu su ta mergina, su kuria maniskis flirtuoja). Zodziu, zinojau viska. Ir is leto jam mesdavau uzuominas. Taip zaidem puse metu. O, kai jau viskas paaiskejo, tai tada jis pareiske, kad tai tebuvo paflirtavimas ir jis an nieko nesake, nes nenorejo manes skaudinti! mad.gif Juokingiau nebuna!
Kazkaip antra karta zaisti nebeturiu noro...

Rusnyte, turbūt jis tokio tipo žmogus, pažinojau ir aš tokį g.gif -fe,fe..kai dabar pagalvoju...
Tai, kad jis tam saite buvo pries menesi.  Tai negi as parasysiu ir pot o dar menesi lauksiu!!! Ir kankinsiu save!!! 
O kam laukt mėnesį?Tu e-mail(ten kur radai anuos laiškus) jam parašyk-va, tipo radau Tave, patikai..myliu, noriu, negaliu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 10, 15:04)
Tai, kad jis tam saite buvo pries menesi. blink.gif Tai negi as parasysiu ir pot o dar menesi lauksiu!!! Ir kankinsiu save!!! g.gif

Nuolatini savo vyro braidyma po ivairiausius pazinciu puslapius as priskirciau patologijai ir su patologiniu negyvenciau. Juo labiau, kad dar nesi susituokus ir vaikuciu neturi. Zinok, vaiksto aplinkui nemazai vyru, su kuriais daug paprasciau ir patogiau gyventi ir kuriu ydos gali buti labiau priimtinos.

P.S. Tu nebutinai turi daryti taip, kaip as, bet as tikrai ji praspirciau. Nes pati minejai, kad tokio pobudzio "flirtavimas" uzfiksuotas jau nebe pirma karta. Nu patologija, ir ne kitaip dry.gif
Atsakyti
O, be to, jei jis ten ir nerimtai tam saite, tai man galetu pasakyti, nes jis pats visom 4 rankom uz atviruma! O dabar...Ech...Ir dar neseniai klausiau, ar su kuo nors susirasineja, tai dievagojosi, kad ne! Ot bjaurastis!
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 11 10, 16:05)
http://www.pazintysxxx.com/

Registracijos mokestis - 5 litai

As ten dalyvauju nemokamai laugh.gif

Irgi nuejau, uzsiregistravau, atsakymo gavau kazkur apie 30laisku. Kai atejo laikas moketi uz registracija, tai pagalvojau, ni figa, ne cento nemokesiu. Tai po menesiuko saito administracija suteike man "isskirtine teise saite lankytis nemokamai" thumbup.gif Tiesa nie vienam neatsakiau ir nesusitikau. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Libra: 10 lapkričio 2004 - 15:12
QUOTE (Smurka @ 2004 11 10, 15:09)

P.S. Tu nebutinai turi daryti taip, kaip as, bet as tikrai ji praspirciau. Nes pati minejai, kad tokio pobudzio "flirtavimas" uzfiksuotas jau nebe pirma karta. Nu patologija, ir ne kitaip dry.gif

Tai va, gali buti , kad taip ir padarysiu. Mes kartu jau 9 metai ir jis man priesiekineja amizna meiule ir kitus mielus ausiai dalykelius paisto, o dabar po tiek laiko se tau slapiu skuduru per veida. dry.gif Dar gal pateisinciau ji tokiu atveju, jei butume susipyke, nebendrautume, nesimyletume, nevaiksciotume uz rankuciu susikibe, kaip pirma karta, bet dabar, tai jau tikrai NE! Ir neketinu su tuo taikstytis! mad.gif
Atsakyti
rusnyte, rasai kad jus 9 metai kartu, o kodel jis neveda taves? g.gif Jau kaip ir laikas butu apsispresti i kuria sona sukti, tai jis turbut apsisprende mad.gif
Atsakyti
Zinau ir as sita saita, kokiu ten istvyrkeliu tai mamamija blink.gif Pati kazkada su drauge uzsiregistravom, ir tipo kas daugiau laisku gaus susilazinom. smile.gif

O as tikrai su juo suzaisciau, tikrai parasyciau jam ir pasiulyciau susitikti. Ot idomi reakcija jo butu, ateina i pasimatyma - o jo busimoji nuotaka laukia!

Siaip uzjauciu Rusnyte labai labai, nezinau kaip pati reguociau, jei mano busimasis tokia sunybe iskrestu. blink.gif Jau puoliau jo emailus tikrinti, bet rupuziukas slaptazodzius pasikeite, reikes slapcia suzinoti ir karts nuo karto paziureti, ar nieko mano jaunikis neslepia? g.gif laugh.gif
Atsakyti