Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepia neištikimybe

QUOTE (Tushka @ 2004 11 16, 12:48)
Sakot, kad geriausia yra ignoras į klausimą: "kaip manot?"?

Ne, nebūtinai. Vieni išsikrauna atviraudami apie šeimyninius konfliktus. Kiti- dalindami paraginimus skirtis į kairę ir į dešinę. Vat, pabandai kažką įkalbėti skirtis, "pavarai" ant svetimo vyro, apsiramini, saviškis ne toks baisus atrodo. laugh.gif Šiaip, tai net geriau, nei ant savo vyro "varyti". Šiokia tokia pagarba saviems gi turi būti. biggrin.gif
Atsakyti
oi,merginos,ar nenorit kartais paziureti pacios i save,kad mes moterys esame issiilgusios kazkokiu nuotykiu,pasikeitimu,tai trokstam ,kad vyktu kazkas kitaip,idomiau o ,kai viskas vyksta ne pagal musu norus,mes labai nusivyliam,pasidaro visai nebeidomu ir dar imam kaltinti,kad sugadino visa idomuma,susitaikydama laugh.gif
as manau visos cia rasiusios puikiai supranta,kad juk mums moterims svarbu pasipasakoti ir pasiguosti,tai kam cia aiskintis,kad norejom padeti,o va kaip gavosi,ar tik pacios dabar nesiguodziat tongue.gif laugh.gif
Atsakyti
Vis tiek nesuprantu,kam cia ta tragedija.Paprase patarimo-davem,o ar pasinaudoti ar ne-jos reikalas,svarbiausia kad jai geria butu.
Nesuprantu as tu moteru doh.gif
Atsakyti
Nu niekas cia nepyksta delto, kad nereaguojama i patarimus. Tik klausimas: kam klausti, jeigu pati zinai atsakyma????? Nieks nekalba apie joki ignora. Ir ji neprivalo ir net butu neprotinga klausyti ka cia didzioji dauguma sako. Pati pasako koks jis kiaule ir neispruseli, o poto ta pacia ranka ji teisina. Lai gyvena jie laimingai simta metu.
Atsakyti
QUOTE (Aidar @ 2004 11 16, 12:55)
Nu niekas cia nepyksta delto, kad nereaguojama i patarimus. Tik klausimas: kam klausti, jeigu pati zinai atsakyma????? Nieks nekalba apie joki ignora. Ir ji neprivalo ir net butu neprotinga klausyti ka cia didzioji dauguma sako. Pati pasako koks jis kiaule ir neispruseli, o poto ta pacia ranka ji teisina. Lai gyvena jie laimingai simta metu.

jo,pritariu,tegul gyvena laimingai ir graziai
Atsakyti
Maribela, aisku, kad ne jokia cia tragedija. Paklause - pasakem. Pabaiga jau nuo pradziu buvo aiski.
Atsakyti
ech.... smile.gif Tos bobos smile.gif (prasome neisizeisti, tiesiog ironizuoju wink.gif Ale kaip ten bebutu, jei man pastoviai drauges nebutu "atmerkinejusios" akiu, tai ir nebuciau issiskyrusi su savo diedu laugh.gif Kaip istorija nenutyli, mano personai tai isejo tik labai ir labai i nauda wink.gif Taip kad kartais visai sveika gyvenime tureti draugiu, kurios viska mato is salies, bet nepamirsti, kad vistiek visada padarysi taip kaip tuo momentu tau atrodys reikalinga ir teisinga laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Moteris @ 2004 11 15, 17:02)
Ir dabar, toks jausmas, kad visos mes tiesiog kaltinamos troskimu Rusnytes skyrybu....

laugh.gif tai , kad ish jusu patarimu tik tai ir buvo galima suprasti..visos kaip susitarusios shauke "mesk ta bjaurybe"......"koks pazheminimas..." ir pan. keista man buvo, kad nepazhystant zhmogaus, galima duoti tokius patarimus.... Gerai, kad Rusnyte yra tikrai stiprus zhmogus, ir vadovaujasi savo protu, o ne kitu... smile.gif o jei taip pasitaikytu silpna butybe....tai ko gero jau butu skyrybos.... doh.gif ir dzhiugu, kad atsirado daugiau moteru, kurios uzh susitaikyma...nes ishprazdhiu jauchiausi kaip balta varna, nesuprantanti tikro "gyvenimo"...... laugh.gif

Atsakyti
QUOTE (Moteris @ 2004 11 16, 13:00)
ech.... smile.gif Tos bobos smile.gif (prasome neisizeisti, tiesiog ironizuoju wink.gif Ale kaip ten bebutu, jei man pastoviai drauges nebutu "atmerkinejusios" akiu, tai ir nebuciau issiskyrusi su savo diedu laugh.gif Kaip istorija nenutyli, mano personai tai isejo tik labai ir labai i nauda wink.gif Taip kad kartais visai sveika gyvenime tureti draugiu, kurios viska mato is salies, bet nepamirsti, kad vistiek visada padarysi taip kaip tuo momentu tau atrodys reikalinga ir teisinga laugh.gif

jo,jei man drauges pusmeti nebutu kalusios i galva,kad padare viena karta padarys ir antra ir trecia,tai dabar gyvenciau nusmurgusiam miestelyje,lopyciau kojines ir laukciau is mergu griztancio vyro wink.gif doh.gif
Atsakyti
As irgi nesuprantu kuo cia kaltinamos davusios patarimus moterys. mad.gif Nu paprase, patarem. Suprantu, kad butume neprasytos kisesi i ne savo reikalus, tada taip. O dabar? Man gi negaila patarimo. As irgi sau aktualia tema klausiau. Visokiu atsakymu buvo - ir nei vieno blogo. Jei zmogus i ta pati reiskini ziuri per kita prizme, tai nereiskia, kad jo poziuris klaidingas. rolleyes.gif Prisingai - isklausiusi priestaringas nuomones geriau apgalvoju VISUS variantus.
O jeigu klausi tik noredamas pritarimo, tai geriau is anksto kur nors skliausteliuose nurodyti, kokio atsakymo tikiesi. Nes kitaip - is kur mums zinoti? blink.gif
Ir labai klysta tos, kurios cia teigia, kad patarimus duoda tik noredamos issikrauti savo blogas emocijas. Tiesiog kai kuriom si situacija tai lyg ju paciu isgyventa patirtis. Nu ir pasako ja, o sprendzia kas kaip nori. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pievu_ragane: 16 lapkričio 2004 - 13:26
QUOTE (Tylene @ 2004 11 16, 13:05)
1. o jei taip pasitaikytu silpna butybe....tai ko gero jau butu skyrybos.... doh.gif
2. ir dzhiugu, kad atsirado daugiau moteru, kurios uzh susitaikyma...nes ishprazdhiu jauchiausi kaip balta varna, nesuprantanti tikro "gyvenimo"...... laugh.gif

1. Silpnesniai moteriskei palikti vyra kur kas sunkiau, negu uzsimerkti ir gyventi su juo toliau. Be to, mes komentavom tai, ka isgirdome. Jei spalvos buvo sutirstintos, tai jau cia Rusnytes problema, ir kita karta varydama ant savo vyro, ji galetu pagalvoti, kas bus kai su juo susitaikys. doh.gif
2. Tu kaip visuomet pusiau sventoji laugh.gif Neisizeisk smile.gif Bet lygiai taip pat nepazinodama zmogaus, negali sakyti "susitaikyk, susitaikyk", nes jei "pasitaikyti silpna butybe" ji gali paklausiusi taves susitaikyti su kokiu despotu ir prievartautoju.... doh.gif kas tada?
Tiesiog dauguma su tuo susidurusiu moteru atpazino pirmuosius kazanovos pozymius ir tuo pasidalino su temos autore. Ale ne visada didelis kosulys yra plauciu uzdegimo pozymis laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Aidar @ 2004 11 16, 12:55)

Kaip tai nereaguojama i patarimus g.gif Pataisymas - nesureagavo i daugumos patarimus, kad reikejo isspirti dieda. Nors musu tik kelios patare susitaikyti, as dziaugiuosi, kad Rusnyte musu paklause ir tikiuosi ji bus laiminga wub.gif . Nieko cia nepadarysi, kiek zmoniu, tiek nuomoniu. Man paciai buvo labai idomu, kaip sioje situacijoje pasielgtu dauguma is musu. Matyt as per daug myliu savo dieda, kad taip lengvai ji isspirciau, ir man reikia laba daug irodymu, kad patikeciau neistikimybe, isdavyste wink.gif
Ei, moteros, davai nesipykstam, gyvenkim draugiskai, a smile.gif
Atsakyti