Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepia neištikimybe

Oho, na ir diskusijos uzvire... g.gif Tai dabar panasu, kad as liksiu kalciausia, kad blogai besijausdama paklausiau patarimo? blink.gif Na, taip paklausiau - pataret. Ir aciu jums visoms uz tai. Nei vienai nepasakiau, kad vienas ar kitas patarimas yra blogas. Visus juos priemiau vienodai. wink.gif
Pagalvokit pacios: ar gerai ipykusios ant savo vyru, nekeiket ju visokiausiais zodziais? doh.gif O po to susitaikusios vel toliau laimingai gyvenot?
Na, jei taip nebuvo, tai tada tik reikia pasveikinti. clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE (Moteris @ 2004 11 16, 13:24)

2. Tu kaip visuomet pusiau sventoji laugh.gif Neisizeisk smile.gif Bet lygiai taip pat nepazinodama zmogaus, negali sakyti "susitaikyk, susitaikyk", nes jei "pasitaikyti silpna butybe" ji gali paklausiusi taves susitaikyti su kokiu despotu ir prievartautoju.... doh.gif kas tada?

kodel tik pusiau? laugh.gif laugh.gif laugh.gif o jei rimtai, tai ash ir nesakiau, kad susitaikyk susitaikyk..sakiau, kad reikia pasikalbeti, ir gerai viska ishsiashinkinti, o nepulti su shluota ir vyti ji pro duris. tongue.gif
Bet tema kaip ir baigta..viskas gerai baigesi...tegyvuoja taika! lithuania.gif wink.gif
Atsakyti
Normalu, kad yra "už", "prieš", "susilaikiusių". Lai taip ir tebūna wink.gif
Atsakyti
Eureka, tos, kurios nepripazista jokio zeminimo, saves kankinimo ir t.t., kad ir trumpa laika, - visada isspirs. Butent taip ir esu pasielgusi.
Atsakyti
QUOTE (Eurika @ 2004 11 16, 13:35)
Kaip tai nereaguojama i patarimus g.gif Pataisymas - nesureagavo i daugumos patarimus, kad reikejo isspirti dieda. Nors musu tik kelios patare susitaikyti, as dziaugiuosi, kad Rusnyte musu paklause ir tikiuosi ji bus laiminga wub.gif .

Ji nesinaudojo niekieno patarimais smile.gif Tiesiog padare, kaip jai reikejo smile.gif Rimtai, si tema kazkokia pasidare issigimusi.
Atsakyti
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 16, 13:35)
Oho, na ir diskusijos uzvire... g.gif Tai dabar panasu, kad as liksiu kalciausia, kad blogai besijausdama paklausiau patarimo? blink.gif Na, taip paklausiau - pataret. Ir aciu jums visoms uz tai. Nei vienai nepasakiau, kad vienas ar kitas patarimas yra blogas. Visus juos priemiau vienodai. wink.gif
Pagalvokit pacios: ar gerai ipykusios ant savo vyru, nekeiket ju visokiausiais zodziais? doh.gif O po to susitaikusios vel toliau laimingai gyvenot?
Na, jei taip nebuvo, tai tada tik reikia pasveikinti. clap_1.gif

Ne, tikrai ne tu kalciausia. smile.gif Cia as rasiau toms, kurios bande kitokius nei ju patarimus priskirti kazkokiai piktdziugisku moteru kategorijai. O as tikiu, kad visos rase is sirdies, pagal savo asmenine patirti.
Atsakyti
QUOTE (Aidar @ 2004 11 16, 13:41)
Eureka, tos, kurios nepripazista jokio zeminimo, saves kankinimo ir t.t., kad ir trumpa laika, - visada isspirs. Butent taip ir esu pasielgusi.

As Eurika, jeigu ka biggrin.gif
Jokio zeminimo nepripazysta g.gif Niu tada jau nekas blink.gif Na, man jau pazeminimas, kai susipykstam ir jis mane pasiuncia n****i, tai tada dar ir as ji pasiunciu kuo toliau, bet tai dar ne pasaulio galas, neisspiriu jo pro duris, paburnojam dar kelias dienas viens ant kito, bet ir vel susitaikom, vel viskas grazu wink.gif
Atsakyti
RUSNYTE>>>GERIAU PAPASAKOK KOKIE DABAR JUSU SANTYKIAI,KOKS JISAI <>?AR JAU GYVENAT KARTU<>?AR JAU VISKAS PRAEITI IR TOLIAU LAIMINGI<>?
Atsakyti
QUOTE (Eurika @ 2004 11 16, 13:48)
As Eurika, jeigu ka  biggrin.gif 
Jokio zeminimo nepripazysta  g.gif  Niu tada jau nekas  blink.gif  Na, man jau pazeminimas, kai susipykstam ir jis mane pasiuncia n****i, tai tada dar ir as ji pasiunciu kuo toliau, bet tai dar ne pasaulio galas,

O kai suduoda per vieną skruostą, atsuki kitą ar duodi jam atgal? laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer: 16 lapkričio 2004 - 13:51
QUOTE (Moteris @ 2004 11 16, 13:46)
Ji nesinaudojo niekieno patarimais smile.gif Tiesiog padare, kaip jai reikejo smile.gif Rimtai, si tema kazkokia pasidare issigimusi.

Atsiprashau laba laba doh.gif kad ne taip issireiskiau rolleyes.gif
Bet visgi, dziaugiuosi, kad Rusnyte susitaike wink.gif
Ei, Rusnyte, ar jus tikrai susitaiket, ka g.gif Ir kaip tai sekasi dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Moteris @ 2004 11 16, 13:46)

Manau, kad kiekviena cia esanti padarytu taip, kaip jai atrodytu tinkamiausia. Juk tik ji viena gali geriausiai zinoti situacija. wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Summer @ 2004 11 16, 13:51)
O kai suduoda per vieną skruostą, atsuki kitą ar duodi jam atgal? laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Galima butu pasakyt, kad jis suduoda man, o as jam (kad butu, mazdaug lygiosios, bet daugiau mano naudai) laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti