Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepia neištikimybe

QUOTE(juraga @ 2010 05 28, 10:36)
Vadinasi Arnytė nėra kategoriškai prieš tas žinutes gauti...

Hm... nesu mačius moters, kuri būti labai jau kategorška prieš jai rodomą dėmesį g.gif
Viskas čia normaliai. Galima teigti, jog aj nereikia čia man tų žinučių, rašinėja kažkoks durnius, bet pasąmonės lygmenyje juk visai kitokios nuotaikos, ką čia ir slėpti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 05 28, 08:36)

jei tos žinutės nedomina, tai tiesiog į jas neatsakai ir viskas. Gauni, ištrini, gauni , ištrini... Svarbu neatsakyti, tuo viskas ir pasibaigtu,kiek gi rašinės jei negaus atsakymo...o jei ji atsako , nesvarbu kokiu tekstu, tai vyrškis ir žaidžia, linksminasi taip sakant cool.gif tiki jog vilties turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 05 28, 09:58)
Tai tu jam konkrečiai atsakyk. Neįsivaizduoju, koks žmogus dar rašinėtų, jei gautų konkretų ir aiškų NE!

QUOTE(laumupė @ 2010 05 28, 10:06)
Kaip tai koks žmogus? Ogi labai atkaklus žmogus  bigsmile.gif

QUOTE(juraga @ 2010 05 28, 10:36)

Jūs ka juokaujate gal,kad aš nieko prieš tas žinutes schmoll.gif Taip tikra tiesa atkaklus berazumis.Vakar ignoravau visas sms,galiausiai trūko kantrybė ir parašiau atsikabink.Tikiuosi daėjo jam į nelabai protingą galvą,kad nieko nesitikėtų.Šiandien jau ramu...
Atsakyti
QUOTE(bravada @ 2010 05 28, 11:12)
tai vyrškis ir žaidžia, linksminasi taip sakant cool.gif tiki jog vilties turi biggrin.gif

Nu tai aišku, juk visiems žinoma tiesa - belskis ir tau atidarys mirksiukas.gif Tikras bildukas anas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnytė @ 2010 05 28, 11:29)
Jūs ka juokaujate gal,kad aš nieko prieš tas žinutes schmoll.gif Taip tikra tiesa atkaklus berazumis.Vakar ignoravau visas sms,galiausiai trūko kantrybė ir parašiau atsikabink.Tikiuosi daėjo jam į nelabai protingą galvą,kad nieko nesitikėtų.Šiandien jau ramu...

Na šiaip tai dar ne vakaras... Be reikalo atrašėt tą atsikabink. Tokie berazumiai viską supranta atvirkščiai, tad tas Jūsų atsikabink galėjo nuskambėti jam kaip iššūkis ir skatinimas dar atkakliau Jūsų siekti. Nenoriu labai čia Jūsų gąsdinti, bet ta ramuma gali būti ir apgaulinga doh.gif

Esu buvus panašioj situacijoj. Padėjo tik kai vyras paskambino ir vyriškai pasikalbėjo.
Atsakyti
Žinokit nežinau,bijau ir pagalvot jei dar jis parašytų.Vyrui kol kas nieko nesakiau(dėl šventos ramybės) DAR.... bet tik tai DAR...jei parašytų tai tikrai jau kantrybė trūktų ir pasakyčiau kad paskambintų jam.Kažkaip parašiau i šitą temą,galvodama gal ta mamytė paskaitys g.gif bet juk temų yra daug tai maža vilties.Na bet manau tkrai jau nerašys,juk nuo vakar ramu.Šiap gal ir ne į temą aš savo istoriją papasakojau,bet man pačiai labai šlykštu buvo,tokie poelgiai
Atsakyti
QUOTE(Arnytė @ 2010 05 28, 11:05)
Žinokit nežinau,bijau ir pagalvot jei dar jis parašytų.
bet man pačiai labai šlykštu buvo,tokie poelgiai

Baikit juokus.
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 05 28, 12:18)
Baikit juokus.

?
Atsakyti
QUOTE(Arnytė @ 2010 05 28, 11:05)
Žinokit nežinau,bijau ir pagalvot jei dar jis parašytų.Vyrui kol kas nieko nesakiau(dėl šventos ramybės) DAR.... bet tik tai DAR...jei parašytų tai tikrai jau kantrybė trūktų ir pasakyčiau kad paskambintų jam.Kažkaip parašiau i šitą temą,galvodama gal ta mamytė paskaitys g.gif bet juk temų yra daug tai maža vilties.Na bet manau tkrai jau nerašys,juk nuo vakar ramu.Šiap gal ir ne į temą aš savo istoriją papasakojau,bet man pačiai labai šlykštu buvo,tokie poelgiai

Eikit sau.. Ar ne geriau tvirtai ir aiskiai pasakyti, kad atsikabintu, na tarkim pasakyt, kad kreipsites i policija del persekiojimo biggrin.gif. Ta moteriske gal ir taip zino koks jos vyras, bet kazin ar jai tikrai butu smagu paskaityti, kad jis cia SM aptarinejamas.
Atsakyti
Jau kaip ankstesniuose postuose ir minėjau po mano ignoravimo ir galiausiai kantrybei trūkus parašiau,kad atsikabintų jau ir neberašo.Taip kad nėra ko gazdinti su policija.Ši istorija baigta
O dėl jo žmonos tai netikiu kad ji žino koks jos vyras yra.Nes kaip ir anksčiau sakiau,kad paskaičiau mamytės žinutes,galvojau gal bus kur parašius ka apie tai kad jos vyras neištikimas ir pan,bet anaiptol,ji jį giria.Na o jau čia nemano reikalas,svarbu mane paliko ramybėje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arnytė: 28 gegužės 2010 - 13:24
Arnyte,
Aš jūsų vietoj nebūčiau čia taip rašius.
Nes nuskambėjo, kaip pasigyrimas, jog svetimas vyras dėmesį rodo.
Ir žinant, kad ta moteriškė gali pasiskaičius suprast, kad apie ją ir jos vyrą kalba eina....
Na, žodžiu, man- negražu...
Galėjot iškart tam vyrui atsakyt nedviprasmiškai ir vsio- jokių problemų...

Tokio tipo žmonės man labai šlykštūs 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 28 gegužės 2010 - 13:50
Nu jau apie pasigyrimą man net mintis nekilo doh.gif Prašau supratimo iš mano pusės.Buvo ignoruojamos sms ir galiausiai pasakyta atšokti.Nu pasigyrimu net nekvepėjo.Aišku virtualiai rašant gal taip kai kam ir pasirodė,gal ir aš neraiškiai savo mintis čia išdėsčiau.O beto tam vyrui niekas nieko ir nerašė dviprasmiškai g.gif jei parašyta atšokti tai čia nedviprasmiškumas pagal mane
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arnytė: 28 gegužės 2010 - 13:54