Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepia neištikimybe

QUOTE(Brazile @ 2005 01 26, 10:48)
Kenga, prajuokinai savo paranojisku postu ir kartu pagailo, kadangi tiek negatyviu minciu turi, na o Rusnytei nelabai malonu turetu buti skaityti tokiu kategorisku visazines minciu laugh.gif  tongue.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif Mano mintys labai pozityvios wink.gif gal pasakytum, nekategoriska visazine, kokiu tikslu cia rusnyte dejo savo dieda i suns dienas, o po to pati sau priestaravo?
Atsakyti
QUOTE(Kenga @ 2005 01 26, 14:25)
laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif Mano mintys labai pozityvios wink.gif gal pasakytum, nekategoriska visazine, kokiu tikslu cia rusnyte dejo savo dieda i suns dienas, o po to pati sau priestaravo?

As ne visazine, tai ir nezinau, cia jau jos paklausk, jei tau labai aktualu tongue.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brazile: 26 sausio 2005 - 15:07
QUOTE(Brazile @ 2005 01 26, 15:08)
As ne visazine, tai ir nezinau, cia jau jos paklausk, jei tau labai aktualu tongue.gif  laugh.gif  laugh.gif

Ne visazine? sad.gif O tavo zinios apie mano paranoja ir negatyvias mintis? Tai tu, turbut, mane apgavai? sad.gif
biggrin.gif
Atsakyti
Man tas pats atsitiko...Supakavau vakar savo vyra...slykstoka.
Atsakyti
nu ir istorija...ir idomu visgi, kaip dabar sekasi ;]
Atsakyti
ak tie vyrai gun_bandana.gif
vaidina kazlanovas negaliu pakest.
Atsakyti
ax.gif kaži kaip Rusnytei dabar sekasi...kokia aš smalsi blush2.gif
Atsakyti
as uztikau antra puse tinklapyje sexpazintys.lt , nieko nesakiau ir pati uzsiregistravau
Atsakyti
QUOTE(dolcevit777 @ 2008 10 03, 15:13)
as uztikau antra puse tinklapyje sexpazintys.lt , nieko nesakiau ir pati uzsiregistravau

Galėsit susitikę svingerių vakarėlyje apsimesti, jog nepažįstate vienas kito. Kaip romantiška bigsmile.gif
Atsakyti
skaiciau Rusnytes istorija ir is anksto zinojau kad nesisikirs. bande sulaukti palaikymo, o gavo tiesa i akis , kurios nenorejo....veliau gailesies kad neisiskyrei anksciau
Papildyta:
QUOTE(tojama @ 2008 10 03, 14:16)
Galėsit susitikę svingerių vakarėlyje apsimesti, jog nepažįstate vienas kito. Kaip romantiška  bigsmile.gif

mplodec tojama - superiskai pasakyta lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Skaiciau jos zinutes,tai buvo tema uzvedusi ,kad nebenori teket,nes jai atrodo,kad nemyli,o toliau nesigilinau.Rase ir nestukiu pasnekesiuose tai nzn g.gif
Atsakyti
va cia tai istorija buvo.. bigsmile.gif diskusijos geros buvo uzvire.. o jau patarimu.. biggrin.gif is tiesu,zmogus pats nusprendzia ka daryti.. aisku,jei atsizvelgia i protinga nuomone - tai puiku..
Atsakyti