as tai bijau eit pesiot antakius i kirpykla, nes man labai patinka mano forma, dar ko pridirbs

QUOTE(Moca @ 2006 08 10, 21:48)
o aš eiguliuose kirpykloj pešiojaus ir dažiau antakius. man tai
padarė. ir viskas tik už 5lt 

O aš žinau kur Eiguliuose už 4lt ir nudažo ir išpešioja labai gerai bei gražiai

as tai pati ir issipesioju ir nusidazau,ir labai jau
gaunasi

Anksciau skusdavau antakius ir kirpykloje , ir namie, o dabar tik pesioju.Aisku forma padaro kirpykloje, namie kai pradeda ataugineti tik pakoreguoju.Bet vat su dazymu
tai ne kas man....
vienoje kirpykloje labai gerai ispesiojo, bet kai nudaze tai....spalva viskas tvarkoje, bet kaip isbere man antakius
sasais....kol issigydziau
bet svarbiausia, kad as visada ten tvarkydavausi antakius.Aisku po to karto tai ten kojos nebekeliau.Susiradau kitur.Dazau retokai, stengiuosi namie su spec.piestuku paryskint, nes is po to karto labai bebijau dazyt, velnias zino su kokiais ten s... dazais nudaze

QUOTE(svelni @ 2006 08 14, 17:35)
Anksciau skusdavau antakius ir kirpykloje , ir namie, o dabar tik pesioju.Aisku forma padaro kirpykloje, namie kai pradeda ataugineti tik pakoreguoju.Bet vat su dazymu
tai ne kas man....
vienoje kirpykloje labai gerai ispesiojo, bet kai nudaze tai....spalva viskas tvarkoje, bet kaip isbere man antakius
sasais....kol issigydziau
bet svarbiausia, kad as visada ten tvarkydavausi antakius.Aisku po to karto tai ten kojos nebekeliau.Susiradau kitur.Dazau retokai, stengiuosi namie su spec.piestuku paryskint, nes is po to karto labai bebijau dazyt, velnias zino su kokiais ten s... dazais nudaze

man labai geri dazai antakiam only look,arba jei bijai su dazais,paryskink antakius su seseliais,labai graziai gaunasi

QUOTE(orlyte @ 2006 08 14, 18:49)
man labai geri dazai antakiam only look,arba jei bijai su dazais,paryskink antakius su seseliais,labai graziai gaunasi

as tai pati ispesiuoju sau antakius, nes manau tikas viena zinau kas man tinka, ar ne

QUOTE(Ne_gera @ 2006 08 12, 15:56)
Buk gerute, tai isduok adresa, telefona, tos manikiuristes varda

Aš visada pešiojuosi antakius ir padažau rudai salone. Šiaip skirtumas akivaizdus, kur pati skabausi, ir kur specas, atkalęs ranką tvarko -
Ir dar man mano kostetologė pasiūlė pasidažyti blakstienus. Man tai aktualu, nes tuoj su naujagimiu namie sėdėsiu ir laiko aplink save tupinėti tikrai minimaliai turėsiu. Permanento nenoriu, tai čia man superinė išeitis

QUOTE(memoire @ 2006 08 19, 15:26)
O dieve

Tikrai dieve, dieve

As tai turbut galeciau ziuret ir ziuret, kaip baisiai atrodo tos su nupiestais antakiais, ale kad nepadoru spoksot kur nors trulike