Įkraunama...
Įkraunama...

Antakiai

as tai bijau eit pesiot antakius i kirpykla, nes man labai patinka mano forma, dar ko pridirbs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Moca @ 2006 08 10, 21:48)
o aš eiguliuose kirpykloj pešiojaus ir dažiau antakius. man tai  thumbup.gif  padarė. ir viskas tik už 5lt  tongue.gif

O aš žinau kur Eiguliuose už 4lt ir nudažo ir išpešioja labai gerai bei gražiai liezuvis.gif
Atsakyti
as tai pati ir issipesioju ir nusidazau,ir labai jau ok.gif gaunasi
Atsakyti
Anksciau skusdavau antakius ir kirpykloje , ir namie, o dabar tik pesioju.Aisku forma padaro kirpykloje, namie kai pradeda ataugineti tik pakoreguoju.Bet vat su dazymu g.gif tai ne kas man.... doh.gif vienoje kirpykloje labai gerai ispesiojo, bet kai nudaze tai....spalva viskas tvarkoje, bet kaip isbere man antakius doh.gif sasais....kol issigydziau doh.gif bet svarbiausia, kad as visada ten tvarkydavausi antakius.Aisku po to karto tai ten kojos nebekeliau.Susiradau kitur.Dazau retokai, stengiuosi namie su spec.piestuku paryskint, nes is po to karto labai bebijau dazyt, velnias zino su kokiais ten s... dazais nudaze doh.gif g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2006 08 14, 17:35)
Anksciau skusdavau antakius ir kirpykloje , ir namie, o dabar tik pesioju.Aisku forma padaro kirpykloje, namie kai pradeda ataugineti tik pakoreguoju.Bet vat su dazymu g.gif tai ne kas man.... doh.gif vienoje kirpykloje labai gerai ispesiojo, bet kai nudaze tai....spalva viskas tvarkoje, bet kaip isbere man antakius doh.gif sasais....kol issigydziau doh.gif bet svarbiausia, kad as visada ten tvarkydavausi antakius.Aisku po to karto tai ten kojos nebekeliau.Susiradau kitur.Dazau retokai, stengiuosi namie su spec.piestuku paryskint, nes is po to karto labai bebijau dazyt, velnias zino su kokiais ten s... dazais nudaze doh.gif  g.gif  blink.gif

man labai geri dazai antakiam only look,arba jei bijai su dazais,paryskink antakius su seseliais,labai graziai gaunasi thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(orlyte @ 2006 08 14, 18:49)
man labai geri dazai antakiam only look,arba jei bijai su dazais,paryskink antakius su seseliais,labai graziai gaunasi  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

as tai pati ispesiuoju sau antakius, nes manau tikas viena zinau kas man tinka, ar ne blush2.gif o atejus pas ta kosmetologe... blink.gif ka ji padarys pirma karta gyvenime mane pamaciusi??? schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ne_gera @ 2006 08 12, 15:56)
O aš žinau kur Eiguliuose už 4lt ir nudažo ir išpešioja labai gerai bei gražiai liezuvis.gif

Buk gerute, tai isduok adresa, telefona, tos manikiuristes varda ax.gif Jei cia nenori - gal mesteltum i a.z.? Man kaip tik reiktu sia savaite pasitvarkyt savo brezneviskus antakius lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš visada pešiojuosi antakius ir padažau rudai salone. Šiaip skirtumas akivaizdus, kur pati skabausi, ir kur specas, atkalęs ranką tvarko - thumbup.gif Ir dar man mano kostetologė pasiūlė pasidažyti blakstienus. Man tai aktualu, nes tuoj su naujagimiu namie sėdėsiu ir laiko aplink save tupinėti tikrai minimaliai turėsiu. Permanento nenoriu, tai čia man superinė išeitis thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

kaip jums merginos tokie antakiai??? lotuliukas.gif
cia ne as .. tik seip radau internete
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo memoire: 19 rugpjūčio 2006 - 14:28
QUOTE(memoire @ 2006 08 19, 15:26)
user posted image

kaip jums merginos tokie antakiai???  lotuliukas.gif
cia ne as .. tik seip radau internete

O dieve lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

Tikrai dieve, dieve blink.gif Tos - iš kairės lotuliukas.gif Taip būna toms, kurios pačios tvarkosi: broko neišvengsi tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashley: 19 rugpjūčio 2006 - 14:58
As tai turbut galeciau ziuret ir ziuret, kaip baisiai atrodo tos su nupiestais antakiais, ale kad nepadoru spoksot kur nors trulike laugh.gif
Atsakyti