Įkraunama...
Įkraunama...

Antakiai

QUOTE(B.Brigitte @ 2006 09 05, 09:26)
tai klausykit kur gaut normaliu antakiu dazu,augaliniu ar dar ten kokiu,kad nenukristu poto g.gif

As tai augalinius isivaizduoju chna ir basmos pagrindu... Kazkaip tos, kurios dazosi tomis zolelemis plaukus, sugeba isgauti ivairiu atspalviu - nuo juodos iki ryzos, priklausomai nuo proporciju. Tai galvoju, gal ir antakius galima tokiu budu??? g.gif Ypac toms, kurioms tu plaukeliu mazai belike, mat chna su basma labai juos sutvirtina. Nu nezinau...
Atsakyti
Sapho, gudriai sumastei thumbup.gif O kai dazot su chna, ar "neikimba" dazas i oda? Kai su cheminiais dazais dazo antakius, tai po to is odos isvalo dazus su tokiu "isemeju". O idomu, kaip su chna butu? Kad nebutu "chana" po to lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapho @ 2006 09 08, 08:51)
As tai augalinius isivaizduoju chna ir basmos pagrindu... Kazkaip tos, kurios dazosi tomis zolelemis plaukus, sugeba isgauti ivairiu atspalviu - nuo juodos iki ryzos, priklausomai nuo proporciju. Tai galvoju, gal ir antakius galima tokiu budu???  g.gif  Ypac toms, kurioms tu plaukeliu mazai belike, mat chna su basma labai juos sutvirtina. Nu nezinau...

aha as viena karta ankstyvoje jaunysteje bandziau su chna plaukus [galvos] dazyt.
tai prisidirbau kaip reikalas, nes hehehehehe basmos negavau tai ipyliau juodu plauku dazu doh.gif kurie aisku nieko nepadare.
va
o plaukuciai tokie labai kaip cia pasakius UGNINIAI gavosi..... hihihi.gif
Atsakyti
Gal galite parekomenduoti, kur Vilniuje gerai pesioja antakius, neseniai atvykau i Vilniu, bet eiti bet kur baugoka, dar pridirbs nesamoniu.O ir paciai atsibodo pesiotis schmoll.gif
Atsakyti
niekada nesu daziusi antakiu. as norejau dazyti, pasiryzkinti, bet mama patare su ricinos aliejum patemti vis einant miegot. tai is ties - patamsejo ir nedazau niekad. o ir blakstienom labai gerai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(creative @ 2006 12 01, 14:11)
Gal galite parekomenduoti, kur Vilniuje gerai pesioja antakius, neseniai atvykau i Vilniu, bet eiti bet kur baugoka, dar pridirbs nesamoniu.O ir paciai atsibodo pesiotis schmoll.gif

as tai varau pesiotis vokieciu g. "artist" grozio salonas, tai ten ir pigiai ir gerai thumbup.gif
Atsakyti
O Siauliuose kur kas pesiojasi?
Atsakyti
Aš tai kaip užeina - skutu ir pešioju biggrin.gif ale antakiai ir po skutimo ir po pešiojimo atauga tokie patys ir tokiu pačiu greičiu auga. finale - kas 3 savaites - nesvarbu ar skutu ar pešioju - reik nueit tvarkytis. O mano antakiai puikiai avatare matosi biggrin.gif
Gal aš nenormali?
Atsakyti
kartais namie, kartais einu i salona, bet ne visada salone padaro gerai. per paskutini apsilankyma sako vienas plonesnis na tai tvarkom sakau, tai ta storesni tiek nuplonino, ir abu antakiai vienas nuo kito taip ryskiai skyresi storumu ir savo forma.
Atsakyti
as pasipeshioju pas savo kosmetologe,vat kad ir shiandien,nerealia forma dave,o siaip tai su pincetu ji....bisky paknciu,bet grazi iseinu smile.gif nedazau as ju,nes mano gan shviesus veidas,netiktu,nenoriu saves sendinti smile.gif
Atsakyti
po skutimo, taigi, jau kitą dieną turėtų matytis juodi taškeliai bigsmile.gif - aš tai tik pešioju smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2006 12 08, 15:41)
as pasipeshioju pas savo kosmetologe,vat kad ir shiandien,nerealia forma dave,o siaip tai su pincetu ji....bisky paknciu,bet grazi iseinu smile.gif nedazau as ju,nes mano gan shviesus veidas,netiktu,nenoriu saves sendinti smile.gif

Kur cia pesiojies, isduok paslapti ax.gif
Atsakyti
kita savaite ir as leksiu pesiotis nauja forma, tai dabar vaikstau apzelusi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti