Įkraunama...
Įkraunama...

Antakiai

QUOTE(lita11 @ 2007 04 07, 13:36)
Na kogero kaina atspindi kokybe biggrin.gif 
jei kerpa uz penkis, o antakius tikriausiai uz 2 sutvarko. doh.gif
  as irgi neisivaizduoju kaip galima skusti doh.gif

Jo isskusti antakiai labai sauniai atrodo lotuliukas.gif Vyro sesuo, buvo sau prisidirbusi, nu kosmaras kaip atrode padaiginti antakiai, turiu omeny 3-ju dienu serius lotuliukas.gif
Atsakyti
ko jus taip vaziuojat ant to statkeviciaus, jis gi tik pasake, kad viena is voku uzkritimo priezasciu gali buti antakiu korekcija pincetu, bet nepasake to, kad skusti antakiai atrodo graziau ir nereiskia kad mes visos taip turim daryti wink.gif
Atsakyti
Aš tai išbandžiau ir pešiojimą ir skutimą, bet labiausiai patiko depiliacija vašku, nes ilgiausiai neatauga ir nupeša visus šviesius plonus pūkelius, tada gražiai ir natūraliai atrodo šviesus šešėlis prie antakio
Atsakyti
o jei pas mane nedaug yra ka pasioti,visvien su vasku galima?Ar reikia jau tureti gerio? kokia kaina vasku?
Atsakyti
Sakykit, o kaip galima pastiprint antakius, nes po keliu dazymu man pradejo slinkti plaukeliai ir jauciu galiu be antakiu visai likt blink.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurutele @ 2007 03 09, 13:47)
Figaro Europoje depiluoja antakius vasku - geris:) Greitai ir neskausmingai!

as ir vis planuoju vasku nusidepiliuot, bet tam reikia paauginti, o maniskiai kai labai tamsus, tai atrodyciau doh.gif bet vistiek noris, nes su tuo pincetu tai uh kaip atsibosta.. o kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2007 04 10, 19:13)
Sakykit, o kaip galima pastiprint antakius, nes po keliu dazymu man pradejo slinkti plaukeliai ir jauciu galiu be antakiu visai likt  blink.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

pabandyk ricinos alieju
Atsakyti
QUOTE(Damapupika @ 2007 04 07, 13:49)
ko jus taip vaziuojat ant to statkeviciaus, jis gi tik pasake, kad viena is voku uzkritimo priezasciu gali buti antakiu korekcija pincetu, bet nepasake to, kad skusti antakiai atrodo graziau ir nereiskia kad mes visos taip turim daryti  wink.gif

zinoma, kiekviena pasirenkam geriausia varianta mums drinks_cheers.gif
Atsakyti
man geriausia su vasku: greitai ir neskausmingai. Aisku, po to, vis tiek reikia panaudoti pinceta, kad pasalinti likusius plaukelius
Atsakyti
As einu pas kosmetologe, man pesioja su picetu, bet kzkaip buvo tarp antakiu pas mane viduriuke tai sako kosmetologe kad neskaudetu taip tai ash tau vasku nuimsiu, sakau gerai, ir labai patiko, uz tai neprimokejau, kaip ir visada sumokejau 5 lt;)
Atsakyti
QUOTE(teeny @ 2007 04 13, 14:37)
As einu pas kosmetologe, man pesioja su picetu, bet kzkaip buvo tarp antakiu pas mane viduriuke tai sako kosmetologe kad neskaudetu taip tai ash tau vasku nuimsiu, sakau gerai, ir labai patiko, uz tai neprimokejau, kaip ir visada sumokejau 5 lt;)

na kur as einu, tai vasku g.gif 8 Lt. kur tu cia taip pigiai rolleyes.gif
Atsakyti
Ash einu Keunes kirpykloj, dabar jau 6Lt biggrin.gif
Atsakyti