Papildyta:
QUOTE(slyva @ 2007 05 19, 17:59)
Beje, noriu paklaust tu kurios pacios dazot antakius, kokiais dazais dazot? Ar jie yra kazkokie specialus antakiams ar tiesiog su plauku dazais dazot? 

As esu pirkus "medinese sukose" atseit, gerus dazus, mokejau 11Lt uz dazus ir 18Lt uz peroksida, atrodo... Neypatingi, greit nusiplauna...

QUOTE(lieppa @ 2007 07 09, 18:04)
Aptikau Drogo parduotuveje antakiu dazus Venita firmos uz 2 lt. Ir ka gi, isbandziau (maisiau juoda su rada spalva). Viskas pavyko, taip kaip salone
ir dar liko keliems kartams tu dazu... Tiesa, pries pirkdama konsultavausi su pardaveja, tai ji sake, kad juos labai greitai isperka. Beje, dazus laikiau gal 3-4 min.

O man Venita karta pajuokavo... ir antakiukai tapo violetiniais... Dabar perku is Eurokos ROKOLOR, didele bonkute peroksido ir tubele dazu, plius indelis mazuciukas maisyti dazams, sukutes antakiams su sepeteliu... Kainuoja apie 10Lt, bet super super

QUOTE(kondraciukas @ 2007 07 11, 10:09)
Mano antakiukai ganetinai reti, reikia, kad nudazyciau ir odos kazkiek, tai laikosi trumpiau - apie savaitele... O kieno antakiukai veslus, tai normaliai jie laikosi