Įkraunama...
Įkraunama...

Antakiai

As tai pati susitvarkau... Ir issipesioju, ir nusidazau... Nes vienakart kirpykloj "pavare", kad kraujas sruvo upeliais (taip ispesiojo) ir sutinau kaip reikialas!, kitakart suplojus 20Lt gavau kreivus antakius, kuriu spalva po paros nubluko doh.gif
Papildyta:
QUOTE(slyva @ 2007 05 19, 17:59)
Beje, noriu paklaust tu kurios pacios dazot antakius, kokiais dazais dazot? Ar jie yra kazkokie specialus antakiams ar tiesiog su plauku dazais dazot? g.gif

As esu pirkus "medinese sukose" atseit, gerus dazus, mokejau 11Lt uz dazus ir 18Lt uz peroksida, atrodo... Neypatingi, greit nusiplauna... sad.gif

QUOTE(lieppa @ 2007 07 09, 18:04)
Aptikau Drogo parduotuveje antakiu dazus Venita firmos uz 2 lt. Ir ka gi, isbandziau (maisiau juoda su rada spalva). Viskas pavyko, taip kaip salone  thumbup.gif  ir dar liko keliems kartams tu dazu... Tiesa, pries pirkdama konsultavausi su pardaveja, tai ji sake, kad juos labai greitai isperka. Beje, dazus laikiau gal 3-4 min.

O man Venita karta pajuokavo... ir antakiukai tapo violetiniais... Dabar perku is Eurokos ROKOLOR, didele bonkute peroksido ir tubele dazu, plius indelis mazuciukas maisyti dazams, sukutes antakiams su sepeteliu... Kainuoja apie 10Lt, bet super super thumbup.gif

QUOTE(kondraciukas @ 2007 07 11, 10:09)
Man tai labai butu idomu suzinoti  kaip greitai jie isblinka nusidazius namuose? blush2.gif

Mano antakiukai ganetinai reti, reikia, kad nudazyciau ir odos kazkiek, tai laikosi trumpiau - apie savaitele... O kieno antakiukai veslus, tai normaliai jie laikosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chorchordin: 23 liepos 2007 - 13:33
QUOTE(pupito @ 2007 07 23, 11:58)
sveikutes,

gal zinot kur Klaipedoj graziai sutavrko antakius? man vestuves ant nosies ir noriu graziai susitvarkyt.  4u.gif

man taip pat tokia info būtų ne pro šalį blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mando @ 2007 07 25, 10:25)
man taip pat tokia info būtų ne pro šalį blush2.gif  4u.gif

o kada tavo vestuves? smile.gif man makiaza taid arys Viktorija Vivov, o va pasirodo antakius reikia susitvarkyt, o Vivoj visos dienos pilnai prirasytos, tai ir galvoju gal kur graziai daro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupito @ 2007 07 25, 12:54)
o kada tavo vestuves? smile.gif man makiaza taid arys Viktorija Vivov, o va pasirodo antakius reikia susitvarkyt, o Vivoj visos dienos pilnai prirasytos, tai ir galvoju gal kur graziai daro smile.gif

na ne, aš vestuvių neplanuoju, tpiu tpiu tpiu bigsmile.gif tik šiaip noriu pas profesionalą susitvarkyti ax.gif o pati Viktorija netvarko antakių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mando @ 2007 07 25, 13:59)
na ne, aš vestuvių neplanuoju, tpiu tpiu tpiu bigsmile.gif tik šiaip noriu pas profesionalą susitvarkyti ax.gif o pati Viktorija netvarko antakių? g.gif

man sake akd pas juos Lina antakius tvarko smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Ieskau geros antakiu meistres Vilniuje 4u.gif Noriu, kad profesionaliai pakoreguotu antakiu forma. Gal galite ka parekomenduoti? bigsmile.gif
Atsakyti
Man tai Vilniuj kolkas geriausiai antakius sutvarke Grozio Ikaitej, Pasilaiciu gatvej. Ten dvi kosmetologes ir abi neblogos, bet jaunesne tai thumbup.gif Graziai ispesioja, gerai nudazo ir spalva ilgai laiko. Viena syki net sugebejo atitaisyti tai, ka man pridirbo Big'e esanciam salone... vat ten tai ne uz ka daugiau kojos nekelsiu! schmoll.gif Skaudejo be proto, o pasirodo, kad ispese tik penkis plaukus verysad.gif Kai pasakiau, kad spalva nepatinka, pabande irodyt, kaip taip labai grazu. Fe! mad.gif
Atsakyti
O jums kai antakius tvarko, atsizvelgia i veido forma ir panasiai, ar varo kaip konvejeriu visoms ta pacia forma?? nes as noriu kad man sutvarkytu antakius, taciau pasiziuretu i veido, noisies forma ir panasiai smile.gif tai vat kur toki zmogu butu galima rasti ?
Atsakyti
QUOTE(Simoo7e @ 2007 08 13, 16:24)
O jums kai antakius tvarko, atsizvelgia i veido forma ir panasiai, ar varo kaip konvejeriu visoms ta pacia forma?? nes as noriu kad man sutvarkytu antakius, taciau pasiziuretu i veido, noisies forma ir panasiai smile.gif tai vat kur toki zmogu butu galima rasti ?

kiek kartų kur ėjau, tai tik papešioja ataugusius plaukelius ir viskas, kad kažką keistų, tai nelabai buvo unsure.gif aš irgi norėčiau nueit ten, kur sulaukčiau daugiau patarimų ax.gif
Atsakyti
Man irgi tik "atgaivina" formą ir viskas unsure.gif Už dažymą ir pešiojimą moku 7lt.
Atsakyti
vienintelį kartą man skuto antakius,o šiaip visada pešioja g.gif nuskutus švekni odytė lieka,nesudirginta..o išpešiojus tokia raudona,išberia..
Atsakyti
as irgi ir pesiojuos ir dazaus namie thumbup.gif ai man geriausia, pasidarau kaip noriu, nes jau labai prikabi esi blush2.gif
Atsakyti