QUOTE(Gustuke @ 2008 01 22, 23:24)
man irgi geriau pačiai pešiot, negu leist kosmetologei, ten tik greit, greit, o man tai skauda
tai pati tvarkaus, skausmo tokio nesukeliu 

kai kuriuose salonuose patepa nuskausminancio vietinio poveikio gelio - net nesijaucia kad pesioja, guli ir svajoji... bet kadangi as kantri, ir salonas tas kur nuskausmina nebe prie namu, tai lankausi kitur, nudazo cia

O as pati ir pasidazau, ir pesioju, man nepatinka kai tai daro salonuose

antakiu pesiojimas man pati nemaloniausia procedura...
jau tempiu iki paskutinio, kai net MB sako, kad reiktu patvarkyt
nezinau, vat kojas depiliuot taip neskauda, o antakiai tai man kazkokia tragedija

QUOTE(Jamuna @ 2008 02 06, 14:41)
O skutimas antakių yra uždraustas salonuose ir kirpyklose, dėl higienos.
Gal galėtumėt plačiau paaiškinti, kas ten su ta "higiena negerai"?
Būtų labai įdomu.
QUOTE(atviraj @ 2008 05 19, 23:30)
as irgi seniau skutinejau, nes taip greiciau, kol is kosmetologes velniu negavau

QUOTE(Adietka @ 2008 02 14, 22:49)
Aš irgi pati pešiojuos jau daug metų ir patikėk gailiuosi, irgi buvau skaičiusi ,kad su laiku oda nukamba, bet buvau jauna ir buvo dzin, o dabar kai 32 ( na juk ne senatė dar) virš vokų tokia oda nukarusi 

O esi tikra, kad tai būtent dėl pešiojimo?
QUOTE(Cherry_ @ 2008 05 20, 00:58)
as irgi seniau skutinejau, nes taip greiciau, kol is kosmetologes velniu negavau
sako cia negalima taip daryt, nes gali pazeist sakni, ir tada tie plaukeliai piestu stoves

bet gi po skutimo taip negraziai ataugineja, taip matosi

Sveikutes
man butu labai idomu suzinoti daugiau info is mergaiciu, kurios pacios namie dazosi antakius, kaip tai teisingai padaryti? kad nenusidazyti per tamsiai? nu zodziu visa savarankisko dazymo instrukcija

Dazyti as nedazau, nes mano antakiai ir taip juodi, o kai pesioju tai truputi paskauda...